17 dubna 2012

Kočkování....aneb něco pro Pavla




Ta mi připoměla název slavného amerického filmu s Liz Taylor a Paulem Newmanem "Kočka na rozpálené plechové střeše". Jen ta střecha není plechová a ani rozpálená, ale jak jsem jí chtěla vzít víc zblízka, tak zmizela tak rychle jako by byla....
Za to ty ostatní zůstaly jak přimrazené a vůbec je nenapadlo někam zdrhnout, spíš s vykulenýma očima na mne nechápavě hleděly.



Evidentně mamča s dětma, ještě k nim patřily tyhle dvě....



Ten kukuč mi učaroval....

11 komentářů:

  1. To jsou úžasné fotky, Vendy, kočky já miluju. Navíc asi funguje nějaká telepatie, včera večer mě napadlo, že bych mohla na svých cestách fotit kočky a pak je dát všechny najednou na blog, protože je mezi námi dost kočkomilů.

    OdpovědětVymazat
  2. Ta mne dostala taky, jen jd)sem měla strach že než přejdu silnice vezme roha, ale naštěstí ne a zůstala ještě dlouho potom, co jsem odcházela.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné číči , mám ráda kočky , ale ony jsou potvory a dělají jen to , co samy chtějí . A navíc dělají naschvály , takže je lépe je nenaštvat .

    OdpovědětVymazat
  4. A proč jen pro Pavla? Vždyt' nás "kočkomilů" je na blogu spousta. Fotky jsou krásné a ta mourinka nad narciskami nemá chybu. Moc se mi líbí i fotka třech micin na parapetu.

    OdpovědětVymazat
  5. [3]:Proto má tolik lidí raději psy než kočky, pes ten se lísá pořád, kočka jen kdyš sama uzná za vhodné...

    OdpovědětVymazat
  6. Tak muj pes,lépe receno fenka se nelísá,je to shi tzu a ti to mají prý v povaze,je velmi sebevedomá a kdyz se rozzurí,tak je to lvice!A jeste skoro v 15 má vsechny zuby,já bych ale privítala kdyby se lísala,no alespon obcas

    OdpovědětVymazat
  7. Fotky s kočičkami jsou krásné.....

    OdpovědětVymazat
  8. [5]: Pavel a psy? Já si myslím, že je kočkomil, na svém blogu psal loni o svém kocourovi a má avatar s kočičákem.

    OdpovědětVymazat
  9. [8]:Hele a víš že tys byl první kdo mne napadl, když jsem tam tu kočičí sešlost viděla?

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné kočičí fotky.

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....