15 dubna 2012

Ještě jeden medvídek.....

Několikrát jsem se již zmínila, že mám ráda různé gumové "žužly", čili želatinové bonbóny. ať již medvídky, žížalky, žraloky či kokokolové lahvičky, prostě cokoli. V dětství jsem milovala hady a Sisinky, úžasně se lepily na zuby. Zatímco sortiment žužel se neustále rozrůstá, Sisinky zmizely.
O mé vášni k těmto gumídkům ví i můj kamarád Wiki, a tak nejen že sdílíme stejnou lásku ke psům, koním, kočkám ale i k těmto gumopotvorám a tak mi při každém našem setkání předá se smíchem a spikleneckým mrknutím i kilové balení těchto dobrot. Stejně tak i včera a tak jsem si odvážela krom mnoha fotek a zážitků z příjemného odpoledne i svůj příděl.
Cestou zpět jsme se ještě s dcerou zastavily v Globusu pro zeminu na květiny a ještě nějaké drobnosti. A aby nebylo těch medvídků ať už včelích nebo gumových málo, zrovna tam procházel i jeden nadmíru velký plyšový, propagující ty malé, gumové. Jak by ne, když na druhém konci parkoviště sídlí firemní zastoupení výrobce, který je v tomto segmentu jedním z největších a nejstarších. A také i nejlepším a nejchutnějším.
P.S. Od včerejška je toho pytle už jen půlka.....





14 komentářů:

  1. To není nic pro mně , nesnáším , kydž se mi něco lepí na zuby .

    OdpovědětVymazat
  2. Tak jsem si prohlédla obrázky a přečetla psané řádky - zjistila jsem,že jsi si pěkně užívala víkendu - já Ti to přeji....

    OdpovědětVymazat
  3. Gumopotvory milujem. Vyhovaram sa ze su velmi dietne a pritom sladucke a dobre " mazivo" klbov. Neopovazte sa mi to tu teraz vyhovarat.

    OdpovědětVymazat
  4. [3]:Jo, to jo, ostatně tam si to užívám vždycky, koně jsou nádherná a uklidňující stvoření a vždycky se u nich dovím něco nového.

    OdpovědětVymazat
  5. Jak já ti rozumím. Já těžce ulítávám na bonbonech Katjes, jsou to takové žužle s přídavkem snad jogurtu. U nás se prodává v malém balení, ale v Německu ho mají ve 400 gr pytlích. Než dojedeme na hranice, jsem schopná půl pytle s prominutím "sežrat". Naše holky je mají také rády, kupuju víc pytlíků těchto bonbónů. Sisinky opravdu zmizely, také jsem je měla moc ráda.

    OdpovědětVymazat
  6. No tak to je presne moje gusto taky nemuzu odolat,kdyz si obcas nejaké koupím,tak to dlouho nevydrzí ...

    OdpovědětVymazat
  7. [8]: Já teda bonbony nejím vůbec, ale tvé oblíbené žužle, jak jsi je nazvala, jsou prý dobré na kosti - tak to nikdy nebudete s dcerou trpět bolestma zad a kostí - asi se na tom Staromáku taky poohlédnu!-:))

    OdpovědětVymazat
  8. Fredy Kruger16/4/12 23:47

    " Medvídka nemám !  Ni medvěda !

    OdpovědětVymazat
  9. Fredy Kruger17/4/12 00:04

    " Vše, co je gumové  posvačím !

    OdpovědětVymazat
  10. [11]: Medvídek žluťoučký,

    OdpovědětVymazat
  11. Zuzu zmizely,ale co tak Ma O Am,to je velmi podobné

    OdpovědětVymazat
  12. Tak žužu či podobné věci jo, ale sisinky byly ovocné karamelky a ty jsem měla strašně ráda. Jako jediné, klasické mléčné karamelky nee, nebrat

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....