13 června 2011

Moje inspirace.....

Každý z nás kdo píše na blog má nějakou stálou inspiraci, ať už je to zahrádka, magnolie, dívka - múza nebo město. Mojí nynější inspirací je právě ta bílá růže, která opírajíc se o starou švestku, je momentálně nádhernou pastvou jak pro oči, tak pro včelky.
A tak neodolávám a vždy si na ní nějaký detail vyfotím..... a pak si s těmi detaily hraju a hraju....


Růže


Tady to byl kupříkladu brouček, ale jeden ještě lepší, větší a zelenější mi bohužel dřív než jsem si přinesla křesílko pod nohy, protože se usadil výš než jsem mohla zoomovat, uletěl....

růže
Tady zase pilná včelka pracovnice kterými je růže obsypaná.....

růže
růže

A na podzim se změní ty dnešní hrozny květů v miniaturní korálky červených šípků.....
P.S. Popravdě, kdyby mě se podařilo najít si tak inspirativního kamaráda jako má Pavel Klárku, taky bych se s ním všude chlubila .

9 komentářů:

  1. Tahle inspirace je nááádherná, její krása je přírodní neuměle vytvořená, nepotřebuje nánosy líčidel, aby se mohla prezentovat. Jenom pozor na jakoukoliv zmínku o Klárce Pavla - když jsem mu držela palce, aby mu to s tím mládím vyšlo do budoucna, odepsal mi takto:

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle nádhernou růži jsem už obdivovala v tvém článku Bílé opojení. Ještě nikdy jsem neviděla růži takhle obsypanou květy. Nedivím se, že je pro tebe velkou inspirací.

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: On každý nový člověk který se objeví v našem životě je zajímavější než ti, co v něm jsou už déle a to se týká jak kamarádů, tak přátel nebo i partnerů. A pak se objeví někdo ještě zajímavější a ten doposud tolik zajímavý jím náhle přestane být. To je zákon všech vztahů. A když se to ustojí je to v pohodě a když ne tak to pak může být pěkný malér . Ale o tom se musí, jak říkáš, každý přesvědčit sám. Je fakt, že dneska opravdu věk ve vztazích nehraje žádnou roli.... a může přinášet i ohromnou inspiraci .

    OdpovědětVymazat
  4. Vidím, jak tě růžička krásně inspirovala. Je to pokoukání pro oko a já se musím přiznat, že zatím jsem jí viděla jen v katalogu. Ted', díky tvým fotkám si dokážu představit, jak je nádherná.

    OdpovědětVymazat
  5. [4]: Jestli chceš, udělám ti sazenici, stejně jí musím namnožit kamarádovi, a až se někdy  Praze potkáme tak ti jí předám. A to je jí jen půlka....

    OdpovědětVymazat
  6. Vendy, ty jsi úplné zlatíčko. Pokud by se to podařilo namnožit, byla bych št'astná jako blecha. V pátek brzy ráno odjíždíme, manžela včera doktor uschopnil (tedy až od pondělí 20.6.) a vrátíme se za tři týdny. Pak bych se každopádně ozvala. Předem děkuju Alena

    OdpovědětVymazat
  7. [6]:Neboj to nebude zas tak rychle . Ale počítáms tebou...

    OdpovědětVymazat
  8. [6]: A hezkou dovolenou ti přeju, ať se tam ozdravíte oba dva

    OdpovědětVymazat
  9. [8]: Děkuju moc, i když musím přiznat, že letos budu odjíždět s hodně rozporuplnými pocity.

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....