16 září 2010

Neúspěšně úspěšný maraton potřetí.....

Víkend 10.-12.9 2010

Třetí výstavou v pořadí byla 61.Klubová výstava klubu KCHT, tedy chovatelů teriérů, opět v Mladé Boleslavi.Tady se scházejí chovatelé všech druhů teriérů, které sdružuje právě KCHT. A dokonce přijelo i pár zahraničních vystavovatelů. Teriérů je mnoho plemen, někteří jsou pejsci aristokratického vzhledu např.
Bedlington teriér, Australští silky teriéři, nebo my Dandie Dinmont teriéři, jiní vypadají jako rozcuchaní rošťáci jako třeba Jack Russell teriér. A někteří vypadají jak oříšci s pochybnými předky, to jsou Cairn teriéři, Norfolk teriéři a Australští teriéři.
Pak tu jsou hrdě vypadající Irští teriéři, Welsh teriéři nebo Kerry Blue teriéři.
Ale všichni i ti nejmenovaní mají jedno společné, jsou to pejsci živých povah, milující pohyb a hru, jsou nejen gaučáci, ale i tvrdí pracovní psi, lovci a pomocníci myslivců. A hlavně milující své pánečky a paničky.
Protože brácha Bred nepřijel, měl jsem jen jednoho konkurenta a to Badyho z Pardubic. A jak se ukázalo i konkurenta velkého, za kterým jsem po dlouhém rozhodování nakonec skončil druhý. Takže zatím sbohem čtvrtý CAC!


....počkej, teď neruš, zkoumám konkurenci......


......Bady a za ním já.....


.....Badyán ze Zvičínské stráně, krátce Bady.......


....héj, já ti taky na zuby nekoukám, tak toho nech.....


...Old Peper and Old Mustard, tedy pepř a hořčice......



....a vítěz parádní disciplíny, třídy šampionů Dezzi ze Žihelské zahrady, ale je to vydařený pejsek, není -liž pravda?......



A jiní teriéři.
 P.S. Kliknutím na fotku se objeví jméno rasy















61.Klubová výstava KCHT,Mladá Boleslav.V2,res.CAC.Rozhodčí p.Švajdová






1 komentář:

  1. Nezoufej si, však víš ..... co rozhodčí, to názor. A co ten stejný rozhodčí a jiná výstava - také jiný názor Co nejde změřit a porovnat v jednotkách SI, tak tam musíš počítat s výsledkem velmi subjektivním .... a ještě podle nálady rozhodčího

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....