16 září 2010

Neúspěšně úspěšný maraton podruhé.....

Víkend 3.-5.9 2010

Druhá výstava v pořadí se konala v Rybníkách u Dobříše.Byla to výstava krajská a měla pro mne připravená mnohá překvapení.
Prvním bylo to, že to byla výstava venkovní a tím pádem i moje premiéra na trávě.Na většině výstav chodíme v halách na pevném povrchu, ale na trávě? Ta je přece k úplně jinejm věcem, běhání, válení a skákání ale na výstavní chození!
Však taky panička měla strach, abych nezačal hopkat a poskakovat.Jenže kam pak na mě, vždyť jsem nějakej profík, no ne......

Druhým bylo to, že se tentokrát vystavovala celá moje rodina, tedy táta i mamka.Ta byla ve výstavním kruhu po hodně dlouhé době, ale bylo vidět, že není šampionkou nadarmo.Pěkně jí to ťapalo, i když to byla ona a táta, kteří po té trávě hopkali. Za třetí bylo překvapením, že jsem poprvé tátu porazil v rozstřelu o titul, v tomhle případě o Krajského vítěze.

Poslední byli skotští dudáci, oni tedy nebyli úplně skotští, je to sdružení lidí z celé republiky, kteří propadli kouzlu skotských dud a skotských písní. Ale hráli jak praví a nefalšovaní Skoti z Highlanders. Ze začátku jsem se toho divného bubnování a pištění bál, ale pak jsem si zvykl a chrupal si ve své výstavní kleci až do odpoledních soutěží.
Jediné čeho se panička obávala bylo počasí, které mohlo všechno zhatit, ale i to k nám bylo milosrdné a během dne se ukázalo i sluníčko, které vydrželo na obloze až do večera.
V odpolední soutěži o nejkrásnějšiho psa třetí FCI skupiny, tedy teriéra, jsem skončil na 4-6 místě. Ale stejně jednou budu první!

Tak to jsem já a mamka.......


.....a tohle táta....


.....a zase mamka, fešanda, a to už je příští rok veteránka.....


.....skotští dudáci poprvé....


.....podruhé....


....a po třetí a naposled.....


A ještě pár jiných pejsků....




Krajská výstava Rybníky u Dobříše,V1,Vítěz třídy,Krajský vítěz,rozhodčí p.Lindborg Mats(SV)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....