21 ledna 2023

Jako tradičně, když ....

 


.... není co fotit v podobě květů, najdu si něco 
suchého. Listy, odkvetlé luční květy, plody kaliny, (ty mám obzvlášť ráda) trávy anebo bodláky. A když jsou obzvláštněné sněhem, jako tomu bylo při vzniku dnešních fotek, vypadají hned o mnoho lépe. Normálně bych asi teď fotila nějaké květy, které bych měla doma, letos poprvé mám prodlevu v tom, že vždycky od 25.12. si kupuji domů nějaké živé květy. Letos nějak na to ani nemám náladu vypravovat se do města. Nepředstavovala jsem si že by ten nový rok mávnutím proutku zlikvidoval všechny problémy, ale že začne takhle blbě, to mne tedy ani ve snu nenapadlo ....















25 komentářů:

  1. Vendy, úžasné fotky. 👍👍👍 Prostě umíš.

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavé záběry. Také ráda fotím ojíněné rostliny nebo ty se sněhem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. když ono to teď je těžké nacházet neokoukaná témata. Nemrzne až tak aby byla nějaká solidní a pohledná námraza, mlhy zmizely a sníh taky už není....

      Vymazat
  3. Tvé fotky jsem si užila jako vždy!
    Vendy, měj hezkou neděli, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já děkuju moc, doufám že vyjde můj plán na jednu akci. Základ pro ní už doma mám, tak doufám že se to podaří dovézt do konce.

      Vymazat
  4. Opět super fotky!
    Hezkou neděli !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  5. Já fotit bohužel neumím, ale občas mě chytá touha to aspoň zkusit - jako například dnes po shlédnutí těchto fotek. Dokážu si představit, jak to člověka nutí lépe sledovat a vnímat okolí. Působí to na mě v tomto směru motivačně :-)
    Moc pěkné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak běž ven, třeba jen z mobilem a zkoušej to. Třeba najdeš témata která tě budou bavit a těm se můžeš věnovat. Navíc poznáš jestli na to máš správný "kuk". A když ti to půjde, tak si můžeš pořídit foťák, no i když ty už jsou spíš na ústupu, protože dneska všechno směřuje spíš k focení mobilem. Navíc se dá do mobilu stáhnout spousta aplikací k dodatečnému focení, editorů na základní úpravy i různých filtrů. Je pravdou, že od doby kdy jsem se s tímhle začala bavit, tak se na všechno kolem sebe dívám jinak, většinou si v duchu říkám Mohlo by tohle vypadat dobře nafocené? A jak? Je tahle krajina zajímavá natolik, že stojí za vyfocení? Takže jsem tím tak trochu deformovaná :D :D protože když se dívám na nějaké dokumenty, tak si říkám Bože, to by byla nádherná fotka!

      Vymazat
  6. Bodláčky vypadají, jako by spinkaly pod peřinkou. Krásný, ostatně jako vždy :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, ale takovou studenou peřinku bych hnechtěla :D.... děkuju za pochvalu.

      Vymazat
  7. Anonymní22/1/23 17:12

    Lydie
    Pěkné zimní květinky.

    OdpovědětVymazat
  8. V tom sněhu vše vypadá tak čistě a spořádaně. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, sníh všechno schová. Ale pak když roztaje, to je něco! ;-) :)

      Vymazat
  9. Nádherné zimní fotky.U nás zatím žádné zasněžené větvičky nebyly,ale včera připadlo snad to vydrží i na stromech a pokusím se něco vyfotit.Mám pocit,že jsem tu už komentovala,ale ze soboty většina komentářů spadla do spamu
    Měj se hezky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, ve spamu jsem nic nenašla, kontroluju to každý den. A občas zjišťuju, že to do spamu hodí i nějakou mou odpověď. Tady už to samozřejmě zas mizí. V neděli se trocho počasí pochlapilo a něco málo, ale opravdu málo napadlo, nicméně pořád je víc zeleno než bílo.

      Vymazat
  10. Krásné fotky, a přeji, ať se vše v dobré obrátí ♥♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, když má řešit člověk problémy jen sám a není moc ochota aby se je snažil řešit i partner, to je pak běh na dlouhou trať. Navíc když ještě partnerův přístup je Ono se to nějak vyřeší a to je celé, je to pořádně na palici taková situace.

      Vymazat
    2. Ti chlapi, jako přes kopírák. Jiřina z N.

      Vymazat
  11. Pod sněhem zapomenuté kuličky šípku vždy potěší, jako kdyby to byla předzvěst toho, že zase něco brzy začne růst.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je kalina, a já mám tyhle červený kuličky strašně ráda právě v zimě a ve sněhu, protože vytváří krásný kontrast. A když ještě svítí sluníčko tak krásně ty kuličky svítí.

      Vymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....