10 října 2020

Vrátíme se za ostnatý drát? ....

 




33 komentářů:

  1. Doufám, že ne. Stačí, když mi dráty lezou do záběru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak velí nám momentálně plukovník, který si myslí, že je stále na vojně. Já dráty taky nemusím, nicméně tenhle mi připadá vždycky když jdu kolem něčím velmi fotogenický!

      Vymazat
    2. Ano, fotogenické to je.
      Mně se líbí práce starých dráteníků.

      Vymazat
  2. Zda to bude ostnatý drát, či jen domácí vězení, fakt netuším.
    Z těch stále stoupajících čísel už začíná jít strach.
    Nicméně fotka je parádní. 👍👍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stoupající čísla mohou být i velmi zavádějící. jak upozorňuje mnoho lékářů, být pozitivní neznamená být nemocný a já už moc statistikám u téhle nemoci nevěřím, a už vůbec nechápu proč mají neustále potřebu vynášet to že zemřelo cca 800 lidí. Za třičtvrtě roku? Když denně jich zemře na všechno možné 300? Vždyť to je naprosto mizivé, navíc ti lidé kteří zemřeli opravdu NA covid, ne na doprovodné nemoci nebo na chronické potíže, by se dalo asi spočítat na prstech obou rukou... já s myslím, že by jsme si s těmi statistikami neměli dělat hlavu, statistika se dá velmi dobře zneužít pro různé účely.... prostě se chovejme normálně, nestresujme se, co se má stát stane se, i když se budeme schovávat doma.

      Vymazat
    2. Jenže problem je, že v jiných zemích je to podobné, byl jsem v Rakousku apod.... byt tam postupují méně chaoticky než našich 15 nebo kolik komiksu a spol...

      Vymazat
    3. Právě tohle je na tom trochu zavánějící. Najednou, ve stejnou dobu, plus mínus měsíc dva, po celým světě... a kdoví jestli už ne dřív, ale jen tak aby se zjistilo co to dělá a jak se to chová....

      Vymazat
  3. Krásná fotka. Vendy, přesně jak píšeš, čísla jsou zavádějící. Zajímalo by mne, kolik lidí pozitivních se léčí u obvodních lékařů. Testovat zdravé lidi bez příznaků mi přijde jako šílené, jen se vyvolává panika a strach. Kovid určitě nepodceňuji!!!, ale zatím jsem se ještě za celou dobu nesetkala s někým, kdo ho měl. A já denně projedu kus republiky a potkávám se se spoustou lidí. Zatím jsem stále víc přesvědčena, že jde o byznys jako prase. A velení.
    Přeji všem, ať se jim nemoci vyhýbají, ať už se jedná o jakoukoliv nemoc. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No za celou dobu šílenství které tenhle kokotvir jsem se až teď vlastně potkala, no na dálku s někým kdo je nemocný. Zeťák to chytnul v práci, ale jak dcera tak malá jsou negativní, malá už vlastně se s tím potkala po druhé z bezprostřední blízkosti, poprvé to bylo ořed měsícem asistentka ve třídě ve školce, a teď táta. Poslední věc která mne zvedla ze židle je ta, že se zhruba za čtrnáct dní začne plošné testování všech. Je zajímavé, že tentýž člověk si na svou hlavu vylil při první "vlně" kýbl problémů, když prohlásil, že by se měl celý národ promořit a bude pokoj. Teď když je k tomu našlápnuto, tak se zas lidi snaží zuby nehty od toho ochránit. Tak kde je sakra pravda? Co je relevantní a co není....

      Vymazat
  4. Tak něco nás asi čeká...
    Parádní fotka,ale napíchnout se na ten drát bych nechtěla.Takhle nám koukají dva silné dráty v sídlišti a mám vždy strach,aby se o něj nezranil pes,protože lítá jak poděs.
    Měj hezký zbytek víkendu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je jen kraťoučký drátek, ten uzlík na konci pletiva.

      Vymazat
  5. Nějak nemůžu poznat, co to na té fotce vlastně je. Asi mi chybí fantazie, nebo vzdělání. Ale asi to s tématem nesouvisí. Já si jen přeji, aby mojí blízcí a já to všechno bez úzony přežili. Nejsem hold nejmladší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to kus starého drátu, vlastně ten vrch pletivového plotu, ten uzlík. Proto ten nadpis

      Vymazat
  6. Pěkná rezatina. Tyhle drobnosti, které potkáváme mnohdy bez povšimnutí se pak na fotce jeví zajímavě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tomhle drátu vím už dlouhá léta a pokaždé když jdu kolem se mrknu jestli se nenabízí nějaké pěkné světlo k vyfocení.

      Vymazat
  7. Ta fotka je krásná, realita méně!
    Musíme věřit, že bude líp!
    Vendy, měj hezkou neděli, Helena

    OdpovědětVymazat
  8. Já už nevím čemu a komu věřit. To je na tom to nejhorší. Takže si jedu po své lajně a uvidím co bude.

    OdpovědětVymazat
  9. Fotka je symbolická a pocity ze stavu všeho kolem nás velice rozpačité.
    Protichůdnost všech zpráv je alarmující a dala jsem opět letos embargo na zaručené zprávy, to by bylo na blázinec.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si už zakázala veškeré zprávy v televizi a i rádio už muž když mne slyší jak nadávám a hulákám raději nepouští....jen si občas přečtu zprávy na Seznamu, abych zjistila že ten choas v prohlášeních a zákazech stále trvá ...

      Vymazat
    2. To si také pamatuji, dokud nebude účinná očkování látka, asi to bude pořád ode zdi ke zdi.

      Vymazat
    3. To jsem ale chtěl napsat pod tvůj komentář v 7:00 :).

      Vymazat
  10. Pocity mám všelijaké, člověk neví čemu má věřit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, ten stres z toho chaosu a zmatku je snad větší zabiják než ten virus

      Vymazat
  11. Ale kdepak. To zase přejde :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S těmi jejich věčnými rekordními a superrekordními nárůsty které ti vtloukají do hlavy každou hodinu ve zprávách, v novinách a všude možně. Otevřeš Seznam a bum, rekord!!! nemocnice jsou plné!!!tisíce mrtvých nás čekají!!! co to musí dělat s lidmi, kteří jsou jen trochu citlivější a věří všemu co čtou a slyší to si ani nedokážu představit.

      Vymazat
  12. Fotka je parádní. Těžko říci, co si na nás vládní představitelé vymyslí, ale moc růžově to nevidím :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už nějak ty jejich kecy neposlouchám. Dokonce i muž už se naučil rádio nezapínat, což kvituju z povděkem a televizi pouštím až na hlavní večerní program.

      Vymazat
  13. Parádní záběr !!! Jasný důkaz toho, že nic není obyčejné ! Obzvlášť, když na to koukneš ty se svým objektivem !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle kousek rezavého drátu mě nevím proč, stále přitahuje. Už jsem ho fotila několikrát, a stejně vždycky když jdu kolem, tak se na něj soustředím jestli by náhodou ....

      Vymazat
  14. Středa rozhodne, ale také mám docela strach, protože jestliže je mezi testovanými více než 30 % nakažených, musí virus být už asi skoro všude.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud si dobře pamatuju, tak někdy v dubnu ten pán, který nás teď drží pod krkem vykřikoval, že pokud se chceme vyhnout další vlně, měl by se promořit celý národ aby jsme získali imunitu. Dneska tentýž člověk se opět snaží zadupat život v zemi a rozesílá rozkazy jak na vojně. A to přitom dochází na jeho přání....tak co vlastně chce a co je vlastně pravda? Tohle jsou covidové Akta X.

      Vymazat
  15. U nás ve městě prý má koronavirus spousta lidí, převážně mladí. My s dědouchem chodíme na poštu, do obchodů a k doktorům ( když už tam musíme ) s rouškou a nijak to neřešíme. Mejeme si packy a jsme v klidu.Nebojíme se a neplašíme, neriskujeme. Jasně, že to chytit nechceme, v našem věku. Stačí nám ty choroby, co už máme, hihi. Raději se moc nyní nesdružujeme.
    Žádné bary a diskotéky do rána, haha.
    Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to je ono, to slůvko prý. Je to ale pravda? Já to řeším jen v tom, že teď raději držím dál malou, beru si paralen. Každý podzim na mě skočí viróza už kolik let, takže to vážně nijak neřeším.

      Vymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....