19 června 2020

Venku furt ...






.... kape, mě už z toho taky kape na karbid, ještě
že už je pátek! Dneska trochu víc pracovní, no alespoň to nebude
nuda. Tedy nuda, nebude to o tom, že bych se nejraději zahrabala do pelechu a nevylezla z něj. V tomhle hnusnošedomokru se mi vážně nic jinýho než lenošit ani nechce. Ano, mohla bych tím vlastně docela dobře omlouvat svou lenost, jenže když si pak večer řeknu: " Co já jsem to vlastně dneska udělala? " odpověď je nehezké NIC! Takže ještě že dneska dopoledne přišel záskok v práci. Hodiny se sakra hodí a večer už budu pěkně rozjetá. Akorát ten déšť mne štve, protože budu muset vynechat kolo a jít do a z práce pěšky. V dešti to fakt nemám ráda. A protože prší, tak dneska to bude taky o dešti.
 Ostatně o čem jiném v poslední době, že? ....











V hlavní roli, ostatně jak v posledních měsících starosklíčka

20 komentářů:

  1. Kouzelné kapičky.Také se chystám jít ven fotit,ale od rána pořád leje.Taky se chci podívat na potok,který teče podél sídliště.Celý rok je jinsk vyschlý.
    Užij si víkend,snad neproprší

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No předpověď je hnusná až do úterka...:-(

      Vymazat
  2. Překrásné fotky! Kocham se. Já se chystam nafotit kytičky na zahradě, ale asi budou nakonec taky v dešti... i když u nás teď vykukuje sluníčko. Obavam se ale, ze nevydrží. Přitom bych potrebovala nafotit několik rodin venku a nic. 😢
    Pěkný víkend, Sabi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já potom, co mi včera umřel foťák a myslela jsem že to je definitivní, moc do toho vlhka nelezu. Nakonec se ukázal být problém ve dvou kontaktech v bateriové šachtě. Oškrabkala jsem je a zas mi ožil. Navíc mě samotnou nebaví lítat v dešti a fotit, to si vždycky počkám až přestane. No to zrovna dneska se ukazuje jako velký problém. Nechce a nechce přestat.

      Vymazat
  3. Kouzelné kapičkové fotky. Tipla jsem starosklíčko a jsem ráda, že jsem se strefila.
    U nás pršelo včera a dnes od rána taky leje. Někde té vody mají až moc, je mi líto všech, které postihly bleskové povodně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když jsem teď rovnala fotky, zjistila jsem, že opravdu poslední dva a půl měsíce nefotím ničím jiným než starosklem. Buď detaily, nebo s tím jediným který mi ostří na nekonečno koně nebo Bobuli. Ale to je taky už starosklíčko...

      Vymazat
  4. Krásné kapičkovky. Už je toho deště moc a taky už mě štve. Jen naštěstí tu zatím nemáme žádnou hrůzu. Nevím, jak bude v dalších dnech ani to má syn, který bydlí dole pod řekou. Ani jim tak nehrozí řeka, jako zatopení sklepu z kanálu, který mají nevím proč, přímo v domě. Asi proto, že mají do sklepů udělaný docela prudký sjezd z venku. původně tam měly být garáže pro motorky z celého sídliště. Naštěstí se tak nestalo a mají tam své docela velké sklepy. Ať ti to teda v práci rychle uteče.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady přímo nám se zas všechny katastrofy vyhýbají, zatím. Ale je to šedo a vlezle vlhko už protivný...

      Vymazat
  5. Krásný kapičkový obrázky. Mám volný víkend a že prší mi nevadí ani trochu 😁.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné kapičky!!! Člověk si nevybere. Když neprší a je sucho, tak je špatně, a když prší, tak je také špatně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to vypadá, že budu už potřetí odpouštět bazén a vykoupala jsem se zatím jen dvakrát...ještě mi někdo může říct že je nadmíru sucho a přetrhnu ho jak hada....už mi to připadá, že když nás nemůže vláda držet pod krkem zákazy a příkazy kvůli koroně, tak si bere na pomoc strašení suchem. A zas nám bude přikazovat a zakazovat. Nějak mi to tu pomalu začíná připadat jak ve filmu The Wall. Kdo řekne pravdu, kdo nesouhlasí je okamžitě "zakleknut" a dehonestován....

      Vymazat
  7. Vendy, krásné kapičky. Někdy je ale dobré dělat "nic", ale taky to moc neumím. Měj pohodový víkend.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si sednu s kafetem ven, s tím, že si to užiju, ale dvakrát se napiju a už vidím že támhle je něco potřeba udělat, tuhle je potřeba něco zastříhnout a tak to dopadne že kafe do sebe naleju a jdu dělat....víkend bude stejně propršený jak týden a tak asi budu furt zahrabaná.

      Vymazat
  8. Vendy, kochám se, i když včerejší déšť byl i na mě docela moc... Snad to nenapáchalo velké škody.
    A občas nedělat nic není špatné...
    Měj hezkou neděli, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ač se mi včera nechtělo, nakonec jsem zas večer ještě když přestalo pršet na lov vyrazila, takže zas mám nášup kapkových fotek...no moc toho opravdu tenhle víkend neudělám. Včera jsem se vzbudila ve čtvrt na jedenáct, dneska ve čtvrt na deset. Pak jsme jeli s mužem zaopatřit mu nový džíny a prádlo, já nutně potřebovala i když nevím na co, plavky a koupila jsem si novou magnólii kterou mi Myšpulín zlikvidoval...

      Vymazat
  9. Na kolo to není, ale fotky s kapkami jsou zase působivější než bez nich.
    I když článek čtu se zpožděním, počasí je úplně stejné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono v posledních dnech je to jedno. Pořád vlastně prší. Jsem ráda, že vždycky chytnu díru v mracích a dojedu do a z práce bez zmoknutí.

      Vymazat
  10. No vida, v dešti jsi našla takovou nádheru :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No letos mám skoro všechny kytky za poslední půlrok jen s kapkama...

      Vymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....