29 června 2020

Dneska mám ...





.... díky počasí hnusnou, černobílou nenáladu.
Byť poprvé za uplynulých pět dní nevolala šéfová kvůli nějaké malichernosti která byla špatně. Minulý týden to bylo den co den.
Jenže od hodně brzkého rána venku leje, ne prší, ale hnusně leje, vzbudilo mne to spolu s bouřkou a jak jsem se lekla, jsem celá jak praštěná (jasně, proč jak, že?) už tak nízký tlak mi ještě sráží dolů to hnusno a tak se tu plácám doma od jednoho k druhému bez valných výsledků které by byly vidět. Po včerejšku, kdy bylo nádherně a konečně jsem měla šanci se půl dne spokojeně slunit a koupat je dnešek pěkná pecka mezi oči. A protože je mi černobíle, tak co? Samozřejmě, budou tu i černobílé fotky. Jak dlouho jsem je střádala poznáte sami ....



















Dneska trochu větší nálož fotek než teď bylo v posledních článcích, však mám taky mega nenáladu ....

24 komentářů:

  1. Vendy, máš krásné i to černobílo foto. Hlavu vzhůru, zase bude líp. A ta voda je moc potřeba.M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voda je sice potřeba, ale už toho začíná být moc. A co hůř, doteď tu byl vcelku klid, ale už se začínají různé bleskovky a velké vody dost přibližovat k nám. A já už si tu jednu povodeň zažila. Navíc jak mám nízký tlak, tohle padání tlaku je pro mne vražedné, vážně jsem ráda že se hejbu.

      Vymazat
  2. Krásné fotky, černobílá fotografie má své kouzlo.
    Taky mě kolem půl třetí vzbudila bouřka, nebylo to nic hrozného a hlavně pořádně lilo. A při poslouchání deště jsem zase usnula.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já patřím asi k menšině, ale mě mlácení dešťových kapek do střešních oken neuspává ale silně štve. A ještě když do toho začne bouřka, jsem hodně rozezlená...

      Vymazat
  3. Pořád jsme naříkali nad suchem a teď to máme :).
    Černobílá má něco do sebe, fotografičtí estéti jen v ní vidí umění.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi takhle, po dnešku mám z půl zahrady jezero a ze zbytku blata, čvachtá a cáká to pod nohama....takže já už mám opravdu vody plný zuby...a klidně se bez ní dva měsíce obejdu.

      Vymazat
  4. Hezké fotografie. u nás už se to vybralo a vykukuje sluníčko a otepluje se. Přeji Ti příjemné dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dneska už je parádně. Teplo a sluníčko, i když se tedy stále honí i mraky.

      Vymazat
  5. Smutné fotky. Nejvíc mě dostala ta růže. Je plná bolesti a žalu a přitom je tak nádherná...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A víš kde jsem jí dostala? Na koncertu O. Havelky od kamaráda co tam hraje, na koncertu v Litomyšli....takže byla naopak plná radosti...

      Vymazat
  6. Zajímavé fotky. Mám pocit, že už ten sníh brzy přijde a léto snad už bylo v pondělí. Nebaví mě to , nebaví. Vůbec se nechystám na dovolenou, asi pochybuju, že nějaká bude.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak vzhledem k tomu že je ve fabrice odstávka, tak celý příští týden budu na chatě. když už nechodím do práce, tak co smrdět doma....

      Vymazat
  7. Já černobílé miluji, jsem takový staromilec, moc jsi mne potěšila.
    Myslím na tebe !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zas pro změnu těší mě. Jezero se pomalu zmenšuje, záhon už neplave, tak doufám, že mi neshnijou všechny cibule co v něm mám....

      Vymazat
  8. Černobílé fotky jsou nádherné!
    Doufám, že dnes je nálada lepší!
    Přeji příjemný den, Vendy. Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, je. Včera mi bylo blbě kvůli tlaku i z nevyspání. Jak furt mlátil ten déšť do střešních oken blbě se mi spalo.

      Vymazat
  9. Fotografie jsou nádherné.Černobílá mě vždy okouzlí,mám ji ráda.
    U nás je zase vedro,snad i u vás je už lépe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je venku líp a mě taky. Dneska si toho sice moc neužiju, dopoledne jsem hlídala, a za chvíli do práce, ale zítra bych nějakou cachtačku mohla i dát...

      Vymazat
  10. Vendy, snad už je ti dneska líp. U nás včera taky pršelo, takže moje každodenní ranní rozcvička v bazénu se nekonala. Dnes od rána svítí slunce, tak asi do vody půjdu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ten prudkej skok tlaku dolů, mám s tím problém vždycky. Někdy to je ale opravdu dost extrémní. Já měla rozcvičku s odpouštěním bazénu, za včera dvakrát... snad se zas do něj dostanu zítra. Taky svítí takže už je mi zas dobře.

      Vymazat
  11. Černobílé fotky mají prostě hodně do sebe.
    Pohodový den ! Dnes nám od rána svítí slunce :-).
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  12. Taky jsme to tak včera měli, jít ráno do práce v tom lijavci nebyl zrovna dvakrát zážitek :D. Ale nakonec se to vybralo a bylo i hezky. Černobílá občas neuškodí :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tím že jsem měla jet až odpoledne do práce jsem v tomhle směru byla klidná, protože už pršet nemělo. Ale spíš jsem měla strach jestli se dostanu z té nevolnosti z nízkýho tlaku, protože ten skok jakej ten tlak udělal, mě totálně zadusil. já jak mám nízkej tlak, tak ten přechod z krásna do hnusna mne vždycky skolí.

      Vymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....