10 února 2020

Jen si tak tiše pluji modří ...






Nevím jak kde a u koho z vás řádí Sabine, tady je naprostý klid. Asi ten známý klid před bouří. Jediné je že prší. Ovšem naprosto vertikálně, ani jedna kapka se nevychýlí napravo či nalevo. A tak jsem si provokativně vybrala tuhle absolutně bezvětrnou fotku. 
Možná si ještě pamatujete na fotku kdy se mi dostal tenhle balon do zákrytu s jednou kupolí na královském zámku v Drážďanech. Teď si ho můžete prohlédnout trochu blíže ... 

16 komentářů:

  1. To je nádhera. Máš ho krásně přiblížený. U nás v noci trochu více foukalo, ale řekla bych, že to byl běžný vítr, na zemi je pár olámaných větciček, ráno byla obloha protrhaná, kolem 10 hodiny začalo pršet, už neprší a je klid.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tu chvíli byl ještě docela nízko, tak ho šlo krásně přizoomovat ale stejně je ještě oříznutý. Tady se střídá slunečno s lijáky. Ale vítr ne. A když zafouká, tak takový o něco svěžejší vítr. Spíš mám strach jak dopadla chata, okolo Prahy to asi bylo dost hustý.

      Vymazat
  2. Hezká fotka.
    U nás je to jak na houpačce, ráno svítilo slunce, po deváté se zvedl vítr, zatáhlo se a začal liják. Teď je po dešti a zase svítí sluníčko.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná a pohodová fotka. :-D
    Sabine se u nás projevuje vichrem, ohýbajícím thuje a další rostlinstvo a střídáním slunečna a deště, občas i s kroupami. Ráno jsem šla otevřít vrata, aby muž vyjel z garáže. Vybrala jsem si tu nejblbější dobu, kabát mokrý, hlavu jak ze sprchy, cítila jsem, jak mi voda teče po kůži pod vlasy. Po návratu domů jsem kabát pověsila nad vanu, mokrou hlavu vyfénovala. Celý den se nemůžu zahřát.
    Psala mi kamarádka přes VhatsApp, že sice odvolali výstrahu, ale hasiči jsou v pohotovosti, má to kolem páté prý ještě hóóódně foukat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady to hóóódně nefoukalo ani náhodou. Vždy jeden dva poryvy přinesly déšť nebo omrzlici a jak se to vypadalo, byl klid po pěšině. Vylezlo sluníčko a svítilo. A pak zas. Dnes fouká silný vítr setrvale, ale zas neprší.

      Vymazat
  4. Optimistická modř! Moc pěkné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už bych tu modř ráda viděla častěji a setrvaleji.... nejlépe z lehátka v bazénu!;-)

      Vymazat
  5. U nás celý den jak na houpačce, ale zatím nic extrémního. Snad to vydrží...
    Fotka je opravdu moc optimistická, přesně jak píše Tlustjoch

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To samé tady u nás. Vítr jen občas.Dneska to jede jak přes kopírák ale fouká setrvaleji. To že je taková klidná a optimistická byl taky důvod proč jsem jí na blog dávala....

      Vymazat
  6. Doufám, že ten klid pokračuje až do teď.
    U nás to bylo jako na houpačce - od slunce po vítr, déšť, kroupy... Ale snad bez pohrom!
    Vendy, měj hezký den. Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady to samé a i dnes to pokračuje ve stejném duchu, jen víc fouká. To paradoxně včera ne, jen když přišel slejvák tak s ním jeden nebo dva poryvy větru. Dnes je ten vítr stálejší....

      Vymazat
  7. Ráno u nás ficelo jen což déle.. Pěkná fotka..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celá Sabina se u nás během dne projevovala klasickým aprílovým počasím. Jen sníh chyběl. Ale sluníčko, lijavce, kroupy, sluníčko .... jen se bojím co je na chatě.

      Vymazat
  8. To mně připomíná, že loni jsem dostal let balonem jako dárek a dosud jsem poukaz nevyužil, platí jen do června a nevím, zda se vůbec bude létat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych letěla strašně rád, jenže jaksi svoje úspory jsem utopila v placení dluhů aby jsme nepřišli o barák, takže jaksi let balónem vyfičel do řiti....

      Vymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....