09 února 2019

Hrátky z koulí .....





Až dodatečně jsem včera zjistila, že minulý článek by třítisícístý uveřejněný za skoro devět let blogování. Je pravda, že ze začátku kdy jsem byla natolik nadšená jsem třeba těch článků za den uveřejnila čtyři až pět. Postupně jsem se dopracovala k tomu, že jsem se zkrotila na jeden denně, občas, když jsem na chatě, tak vynechám i tři dny. I tak vím, že pro mnohé z vás je to stále hodně a nestíháte. Jenže já jak jsem ukecaná, jsem i upsaná, jiná už prostě nebudu 😉. Na dnešní jsem si připravila dalších pár hrátek.
Tentokrát se skleněnou koulí. Tu jsem si koupila za pár šušní na Ali, protože jsem si chtěla vyzkoušet kouzla, která
se s ní dají dělat ...








Má jen jednu malou nevýhodu, je dost těžká na nošení ....😏

12 komentářů:

  1. blondýna10/2/19 07:16

    Tak ať tě tvá vášeň neopustí, ať tě stále baví. Celkem musím přiznat, že ten tvůj náboj je obrovský, i při svém životním nastavení bych ho nezvládla a bylo by to na úkor kvality.
    Přeji ti další krásné roky na blogu, mnoho fantazie a inspirace do dalších blogových let, krásné a plodné fotografické období a jasně, ať se vše báječně promítá i do toho osobního života.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víš co, když osm let s těch devíti jseš bez práce, a i ten poslední rok jseš jako OSVČ doma tak to ti zbývá na focení a psaní spousty času. Je to ale vykoupené tím, že ti začne po čase šplouchat na maják, zjistíš že jseš v pasti z který se dá utéct jen když si ukoušeš nohu a začneš dělat věci který nejsou vůči nejbližším košer. Ovšem taky zjistíš, že se pro tebe psaní a internet stane nejdřív určitou terapií, která ale přejde v závislost a stane se nebezpečnou drogou.

      Vymazat
  2. 3000 článků za devět let! Páni, to je slušná garda!!! MOC GRATULUJI !!!!! Přeji ti, aby ti ten elán vydržel co nejdéle !!!
    Už dlouho jsem zde (ale ani jinde) nebyl kvůli tomu mému přesunování fotoarchivu, ovšem odkazy mám stále uložené a jednou všechno zmeškané určitě prohlédnu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Článků delších než tři věty bude samozřejmě míň. Ono to počítá každý nadpis byť se třeba jedná jen o rubriku Beze slov s jednou či dvěma fotkami. A co tomu předcházelo a co to obnáší si přečti v předchozím komentu Simoně....

      Vymazat
  3. 3000 článků za devět let je úctyhodné číslo. Četla jsem si Tvoji odpověď Simoně a přeji Ti, aby bylo focení i psaní článků stále koníčkem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud mi zůstane aspoň trocha zdravého rozumu, budu se snažit.... A děkuju.

      Vymazat
  4. Vida, pěkné...a ani se nemusí věštit...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mne taky napadlo, že bych z ní mohla věštit....

      Vymazat
  5. Mám tu kouli už několik let doma, ale fotit přes ní by mě nenapadlo. Musím to vyzkoušet, príma nápad a super fotky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona se přímo jmenuje Lens Ball. Čili objektiv - míč

      Vymazat
  6. 3000 je úžasné číslo a když se k tomu připočte velké množství fotografií, pak by to vydalo na obrovitou encyklopedii.
    Docela jsem se divil, že jsi na Blog.cz nevyčerpala limit 5 GB, jako se to stalo Drakovi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však jsem jí v čerpala, ostatní fotky jsem pak měla na rajčeti a kopírovala je do článků....

      Vymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....