24 ledna 2018

Nemůžu prostě jinak ...




.... protože už mi leze na nervy celá prezidentská kampaň a vše
co je s ní spojené. Tedy urážky a osočování na
obou stranách, zhusta nepravdy hlásané jako svaté písmo
a tak trocha humoru nezaškodí. Prosím všechny příznivce Miloše Zemana ke mě chodící,
berte to prosím opravdu z humorem, byť je to i humor pro vás možná mrazivý ... Občas se zasmát
sobě nebo svému oblíbenci nezaškodí protože jsme přece jen lidé. Vážně nevím čeho se
ta squadra okolo Miloše Zemana bojí. Vždyť dnes už se ani nepopravuje, ani neposílá těžit uran,
jen se mizí v propadlišti dějin. Že to by byl důvod? Jenže nemám strach že by si svých
pět minut slávy opět někde nedokázali urvat ....





30 komentářů:

  1. Vendulo, co k tomu říct, kéž zvítězí pravda nad zlobou a nenávistí.

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Jenže tohle už tu od doby Václava Havla a jeho ideálů neplatí. Ale já už chci ať je to za náma, byť to dopadne jak chce....

    OdpovědětVymazat
  3. Vendy, tady se přesně naplňuje to, že když je tahle země ve srabu, vznikají vtipy a podobně. Tím podobně myslím i tohle video.

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: Já vím, že to je trochu v rozporu s tím co jsem tam psala, ale tady de facto nejde přímo o M.Z. ale ty pijavice které se kolem něj sdružují. FRČ počínaje a Pitomiem konče ....

    OdpovědětVymazat
  5. Ať je kampaň jak chce veliká, nechci-li nic slyšet, tak to prostě neposlouchám. Ale tohle video mě pobavilo. Když se z vážných situací, trapasů a nedorozumění nakonec umí udělat sranda, je to fajn. Protože smíchu je zapotřebí, protože smích je kořením života.

    OdpovědětVymazat
  6. [5]: Když ono se to nedá neposlouchat! To by se člověk musel zavřít do nějaké vzduchotěsné bubliny! Rádio, televize, internet.... dívám se na stažený film a najednou prásk! předvolební spoty. Jdu vybrat schránku a zas! vypadnou na mě  nějaký dehonestující a urážlivý letáky. Ve všem na co se chci dívat se dřív nebo později objeví urážky a nepravdy... jo, mě se to taky líbí.

    OdpovědětVymazat
  7. Ono se řekne být na koni... 😃😯

    OdpovědětVymazat
  8. Tohle je... přesné! Už se nemůžu dočkat, až tahle celá volební nechutná mašinerie bude za námi... :/

    OdpovědětVymazat
  9. Volíš Losnu nebo Mažňáka?

    OdpovědětVymazat
  10. [9]: " Třeba Bahňáka! " ....

    OdpovědětVymazat
  11. [8]: Viděla jsem u blogerky od které jsem převzala tenhle klip zajímavé video co si o tom všem myslí generace dospívajících dětí kolem těch 16 - 18 let. A byla jsem velmi mile překvapená. Pokud to nejsou jen výjimky nebo momentální pózy, myslím si, že možná se ta slušnost zase začne pomalu vracet. Ostatně nejhorší to je, jak můžu sledovat mezi lidmi ve věku 25 - 40 let. Ale i starší a hodně útoční, někdy skoro nesmiřitelní jsou lidé  55 + . Tam mne to hodně překvapilo, protože ti ještě byli ve a k slušnosti a úctě vedeni a vychováváni.

    OdpovědětVymazat
  12. Video se mi opravdu líbí, je dramatické jako scéna ve filmu Ben Hur

    OdpovědětVymazat
  13. [11]: Jenže ta generace 55+ tvoří právě ten most, po kterém se nejvíc šlape Vendulo.

    OdpovědětVymazat
  14. Nemůžu nic než souhlasit, už aby bylo po volbách, lezou mi na nervy oba kandidáti, stejně jako jejich nadšené příznivce, co ostatní pro jiný názor osočují .

    OdpovědětVymazat
  15. Někdy si říkám, že část lidí úplně zmagořila. Tolik krystalické hlouposti a cílené nenávisti už jsem zase dlouho neviděl. A nedělám si iluzi, že tahle šílenost po volbách skončí.

    OdpovědětVymazat
  16. [16]: Samozřejmě že neskončí, teď se budou navzájem zas hádat proč lidi volili tak jak volili a ty sprostoty a urážky budou pokračovat ruku v ruce se škodolibou radostí ( v táboře případně zvítězivšího majora Zemana)

    OdpovědětVymazat
  17. [15]: Já prostě nějak nechápu co na tom M.Z. je tak úchvatného, stejně jako ty nevidíž nic pozitivního na J.D. nicméně ač mne ten první neskutečně štve, já nikoho neosočuji. Jen si v duchu myslím své....

    OdpovědětVymazat
  18. [15]: Ještě tam mělo být že ani ty.

    OdpovědětVymazat
  19. [14]: To je pravda, ale mne překvapila ta sprostota a nenávist téhle generace. O mladých říkají jak jsou nevychovaní, hrubí a sprostí, ale oni sami? To bylo velké rozčarování .... navíc když si vezmu ta vyjádření mladých v tvém videu na blogu a jejich, tak ta mladá generace je stokrát ve svých vyjádřeních slušnější a objektivnější.

    OdpovědětVymazat
  20. [13]: Já bych to spíš tipovala na nějakého Jamese Bonda

    OdpovědětVymazat
  21. [20]: Nestrkala bych všechny do jednoho pytle, samy jsme z této generace.

    OdpovědětVymazat
  22. [22]: No právě že jsme z té generace, máme svá životní rozčarovaní a mnohá ještě před sebou, tudíž máme taky nárok na to být frustrované a naštvané, ale rozhodně mé komenty a snahy o diskuzi nebyly ani útočné, ani nenávistné a že bych někoho rovnou posílala do pr...e za to že chce volit Zemana, tak k tomu jsem se, na rozdíl od jiných, nesnížila. Bylo by to totiž pod mou úroveň. Nejhorší ale opravdu byla a je věková kategorie 25 - 50.

    OdpovědětVymazat
  23. Již jsme přeťali cílovou pásku a budeme si dalších pět let stahovat zvuk, až bude starý senilní dědek napadat své oponenty

    OdpovědětVymazat
  24. Projevy skutečných nechutností a nenávisti jsem viděla na obou stranách, a taky jsem z toho znechucena. Nicméně, tohle video je fakt vtipné, přemýšlím, jak se na něm tvůrci vyřádili.

    OdpovědětVymazat
  25. Nenatočil to Filip Renč     

    OdpovědětVymazat
  26. [26]: To určitě ne, ale připadá mi to jako z nějakého starého Jamese Bonda.

    OdpovědětVymazat
  27. [25]: Ještě k těm volbám. Vládly obavy, jak  prohru budou brát příznivci profesora Drahoše. Nakonec kdo se ukázal v opravdu "skvělém" světle byli příznivci M.Z. Mlátili novináře a ten slovník .... no hnůj. Takže se nezlob, ale opět mi potvrdili že prostě všichni kdo se okolo něj združují jsou hodně na štíru se slušností a IQ. Však taky mají "skvělý" vzor

    OdpovědětVymazat
  28. [24]: Víš co .... je to hodně nemocný člověk ( nemůžu ani jeho jméno vyslovit) a pět let je dlouhá doba. Kdoví, nemocní lidé jsou přeci jen ohroženější ....

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....