14 ledna 2016

Ach jo ....


..... předevčírem to byl David Bowie a dneska,
ve stejném věku a na stejnou nemoc, můj velký oblíbenec a herec kterému patřilo první
Kukátko.

Alan Rickman .....

To nám ten rok pěkně začíná....

6 komentářů:

  1. Je mi tak smutno, skoro, jako by to byl člen rodiny.

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: To mi povidej. Poslednich par tydnu jsem diky Kukatku shledla velkou davku jeho filmu a strasne moc mi prirostl k srdci. Byl to herecky chameleon ktery v jedne roli dokazal vystridat vsechny mozne polohy a emoce. A ten jeho lehce arogantni vyraz ve tvari, pozvednute oboci a usmevousklebek byl na ranu ale taky k sezrani! Porad se mi tomu nechce verit  a vzalo me to vic jak ten Bowie i kdyz to byl taky skvelej zpevak a showman kterej doprovazel moje mlada leta....

    OdpovědětVymazat
  3. Teď jsem to četla na "Seznamu", Vendy, a hned jsem si na tebe vzpomněla.

    OdpovědětVymazat
  4. Četla jsem tuto zprávu a docela mne dojalo to, že si nepřál žádný obřad, žádné famfáry, chtěl, aby si ho lidé pamatovali v jeho hudbě. Jak tiše a neznámý přišel na svět, tak obdařil fanoušky a vryl se do jejich mysli jako velký umělec a zase tiše odešel. jednou jsem se bavila s kamarádkou, která ztratila oba rodiče. Tatínek po dlouhé nemoci, maminka náhle. Když jsem tvrdila, že náhlý, nečekaný odchod je pro pozůstalé horší, vyvedla mne z omylu. není to tak úplně. Na maminku mám krásné vzpomínky, na její smích, vidím její živoucí veselou bytost, kdežto vzpomínka na tatínka bolí, protože všechny vzpomínky ji vedou k němu trpícímu, k jeho lůžku. Vždycky ta poslední vzpomínka je v lidech nejvíc zakotvená. A tak i upřímné přání Davida Bowie mělo svůj význam pro jeho život.

    OdpovědětVymazat
  5. Z toho bude mít "radost" hlavně vydavatel poslední Bowieho desky, ta se teď určitě bude dobře prodávat, podobně jako po smrti Michaela Jacksona.

    OdpovědětVymazat
  6. [5]: A jako i po Mercuryho smrti když vyšlo Made in Heaven.

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....