22 února 2015

Zlaté ......



29 komentářů:

  1. V této šedi všude kolem pěkná barvička.

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Já věděla že od podzimu se někdy bude hodit Tady po čtyři dny bylo krásně slunečně, dneska už se to kazí. Ale to sluníčko krásně tu nebarevnost rozehnalo. Když jsem teď koukala na krokusy pod terasou tak už mají barevná poupata, žlutí jako vždy první.

    OdpovědětVymazat
  3. já jsem nejvíc zvědavá na pozdější kvetení, na tulipány. Dostala jsem od sousedky plaménky a blbec jsem si je nedala zvlášť. teda dala na přepravce odděleně, ale někdo, buď já sama nebo manžel s přepravkou hnul a cibulky se promíchaly. A tak nevím, jak to nyní na tom záhonku bude vypadat. Ale tam někde pod lesem je to stejně jedno, hlavně, když vylezou a budou dělat radost mně.

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: Já to taky nemám rozdělené, mám v koších nasázené všechny dohromady. Musela bych každý tulipán zvlášť označit nějak jaká to je barva abych je měla stejné. Kdysi jsem se o to pokoušela díky barevným bavlnkám ale než jsem tulipány vyndala barvy z nich opršely a stejně jsem věděla prd.

    OdpovědětVymazat
  5. [4]: I pestré záhonky a koše jsou hezké. Jen ty plaménky prý jsou nízké vzrůstem a tak jestli nebudou někde zatlačené a zastíněné vyššími. Ale chybami se člověk učí, říkával táta.

    OdpovědětVymazat
  6. [5]: No já jsem spíš zvědavá jestli jsem si nezahlušila všechny narcisy. Nestihla jsem je nasázet do záhonu tak jsem je dala do dvou velkých květináčů a měla je v kůlně. Teď jsem je vyndala na terasu tak uvidím estli mi něco vůbec vyleze ....

    OdpovědětVymazat
  7. Na narcisky jsem také zvědavá. Za chatou už nekvetly, protože byly u středové cesty zahrad a ta je zatrávněná a střídáme se s horním sousedem v sečení. A on mi vždycky sesekl i ty narcisy a nemohly tedy pěkně zatáhnout. Všechny jsem vyndala a na podzim zasadila do záhonků v zahradě. Možná letos zase nevykvetou, ale nechám je zatáhnout.

    OdpovědětVymazat
  8. Krásná barvička. V té šedi je to milé.

    OdpovědětVymazat
  9. Taky jsem se před chvílí kochala zlatem, když jsem probírala podzimní fotky .

    OdpovědětVymazat
  10. Krásná fotka, vidím, že jsi sáhla do archivu a to je dobře :).

    OdpovědětVymazat
  11. V tuto dobu se barvičky hodí.Pěkné

    OdpovědětVymazat
  12. Fredy Kruger22/2/15 22:44

    " Jdu nádražní halou  na procházku

    OdpovědětVymazat
  13. Nádherné barvy, Vendy!

    OdpovědětVymazat
  14. [14]: Ja sa z toho Fredyho raz "zgegesim"...Super!

    OdpovědětVymazat
  15. [16]: Tak to já někdy učůrávám smíchy

    OdpovědětVymazat
  16. [15]: Dneska asi bude po delší době první celý šedivý den. Takže asi bafnu nůžky a sirky a půjdu ostříhat a spálit trávy a trvalky. Protože budou mít všichni zavřená okna....

    OdpovědětVymazat
  17. [10]: No jo,když není nic nového.....

    OdpovědětVymazat
  18. [18]: Dobrý nápad, Vendy. Podařilo se?

    OdpovědětVymazat
  19. Jsou zlaté! Příroda je zkrátka kouzelnice.. :)

    OdpovědětVymazat
  20. [22]: Přiznávám bez mučení že ne ..... chytla mne výroba růžiček a následně vytvoření kouličky z nich a navíc dojela dcera s tím že mi přivezla korpusy vajíček na zakázku jenže byly malé tak zas pak jela mi je vyměnit. A chudák zůstala viset s autem před tím velkoobchodem jelikož se jí tam něco podělalo. Po konzultaci se synem se doplížila domů, naštěstí je to hned kousek od Litomyšle. Tak jsem si alespoň nastříhala nějaké stuhy a dala dohromady barvičky co tu mám abych věděla co pak ještě dokoupit a kolik.

    OdpovědětVymazat
  21. Krásné barvy - už chci jaroooo! ))

    OdpovědětVymazat
  22. Na takové barvy si ještě počkáme, ale stejně radši jaro než podzim.

    OdpovědětVymazat
  23. [26]: Když je podzim slunečný, líbí se mi o něco víc než jaro, protože to je exploze barev v krajině. Jaro je jen různě zelené .....

    OdpovědětVymazat
  24. Tak podzim jen ten barevný a slunečný, to ano. Zima to vůbec. Nebo tak jen den dva sněhu, mrazu a sluníčka ale jaro a léto, hmmmmmm, to je moje

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....