16 října 2013

Chválím tě země má....Chvála krajině


V pondělí už jsem neodolala vábení
sluníčka a modré oblohy, Bobešovi jsem dala na chvíli pokoj od trimování a vyrazila s foťákem do přírody....i když ráno tomu nenasvědčovalo svou mlhavostí a nepohostinností kolem poledne se fakt udělalo přímo luxusně. Nejdřív jsem v letu pohrabala a odnosila zase spadaná jablka, pak se na chvilku vyhřávala na terase ale pak jsem si řekla Nebuď shnilá a vyraž. A vyrazila....a ještě dneska za deště a šediva jsem ráda, protože jsem se tak nabila energií a krásou kolem že mi to ani tak moc nevadí. Ale nesmí to trvat dlouho, protože všechno má své hranice. Tudíž i to moje dobytí baterek!
Nafotila jsem opět spoustu fotek ale nevěděla jsem úplně přesně jak je tématicky řadit, až mě pak zazněla hlavou melodie a slova písničky Z. Svěráka z filmu Kolja Chválím tě země má....a nápad byl na světě. Prostě chvála! Chvála krajině, barevným listům, stromům...


Na tohle se dívám z okna obýváku a kuchyně...







A tímhle vším jsem se kochala na procházce...myslím si že ani není k obrázkům co dodávat. Jen to, že pod tím sluníčkem barvy zářily až skoro nepřirozeně a kýčovitě...mohla jsem je trochu ztlumit, ale ona nakonec příroda je sama někdy ten největší kýč!





















15 komentářů:

  1. Podzimní příroda je přenádherná     

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Teď to jde, ale v zimě je to bída. Navíc taky krom tohodle čučíme na děsnej bordel okolo baráku naproti. Ta stráň je nad ním....

    OdpovědětVymazat
  3. Vendy, závidím ten nádherný výhled z okna na podzimní barvičky. U nás koukám ze všech stran jen na baráky.

    OdpovědětVymazat
  4. Paráda, tak se ti to nakonec povedlo. Já měla v pondělí jiné starosti, ale naštěstí bylo hezky. Nejvíc ze všech fotek se mi líbí ty s vodou a cesty lemovaná stromy.

    OdpovědětVymazat
  5. Nádhera! Moc se mi líbí barevné odrazy ve vodě, ta přehlídka všech barev! Les je překrásný a všechno to působí pozitivně A samozřejmě - moc pěkně nafoceno!

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky a nádherné barvičky .

    OdpovědětVymazat
  7. Chvála krajině,chvála přírodě, ale hlavně chvála tobě,že jsi nám to tak krásně zvěčnila   

    OdpovědětVymazat
  8. Nádhera,ja letos z podzimu zatím moc nemela,bud je spatné pocasí nebo není cas....a ten bohuzel letí a letí.....

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherná  pestrobarevná šála stromů, zv. podzimní. Proto tak miluji říjen. Taky jsem si teprve dnes všila změny Tvé titulní stránky Blogu. Pěkné!!!

    OdpovědětVymazat
  10. [9]:Však je taky úplně čerstvá! Včera jsem to měnila na podzimní ráz . Bylo krásně a je to taky vidět na všech těch záběrech.

    OdpovědětVymazat
  11. [8]:Taky mě to málem uteklo. Jsem ráda že jsem se vykopala

    OdpovědětVymazat
  12. [5]:Mrzelo mne, že kyž jsem fotila vodu, už bylo sluníčko schované a na obloze šedo.

    OdpovědětVymazat
  13. Krásné, vybarvené fotky.

    OdpovědětVymazat
  14. Výhled z okna na stráň máš překrásný, Vendy. Dolů se nedívej!

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....