25 října 2013

34 / 52


1 / 18.10.13
Od rána to vypadalo na hnusnej šedivej a upršený den, a na takovém není nic radostného. Odpoledne se to ale jak mávnutím kouzelného proutku změnilo a vylezlo sluníčko. Navíc jsme se domluvili s mužem že pojedem na chatu a pokud bude tak pěkně jak hlásí (no mám s tím už své zkušenosti) tak bych si tu ještě pár dnů užila pěkného počasí a toulání po lese.

2 / 19.10.13
Tedy tak krásný den od rána už nebyl dlouho, sluníčko, azuro, zlaté stromy....sice jsme se dvakrát museli kvůli mé skleróze vrátit domů, ale ta cesta! Nádhera barevných stromů kolem silnice i v krajině, to bylo prostě něco!

3 / 20.10.13
Nádherná modrá obloha, sluníčko a dvě a půl hodiny fotografické euforie a nadšení v parku v Dobříši.

4/ 21.10.13
Ještě krásnější a teplejší den a dvě a půl hodiny radosti z focení a stkání se starými známými místy na Petříně.

5/ 22.10.13
Teplejší a sluněčnější den než včera a tři hodiny courání, povídání a focení v lese a u rybníků s blogerskou návštěvou. Jen jsem chudáka Pavla málem otrávila houbou kterou jsem považovala za kotrč Zamračený. Ale rozhodně nechtěně. Po hladovém dni káva a skvělý zákusek v mníšecké cukrárně. Mňam!

6/ 23.10.13
Dcera byla na pohovoru kvůli nové pozici v práci a vypadá to že by mohla postoupit do dalšího levelu. A když ne tak o svou původní práci nepřijde.....takže mi udělala radost tím že se k tomu sama od sebe odhodlala...Další milá návštěva a krásný slunečný den.

7/ 24.10.13
Dneska mi není nějak dobře, asi na mě něco leze, i když je nádhernej den nemám na nic náladu. Ale nakonec přeci jen jsem se přemluvila a šla fotit to co mi vypadlo při úterním focení s Pavlem. Bylo krásně ale překvapilo mě jak za ty dva dny listí popadlo a původně krásně barevný kopec ztratil svou krásu....a zítra už domů. Nechce s mi, ale vůbec....

17 komentářů:

  1. Když čtu tvou rekapitulaci, Vendy, vidím, že dny jsi prožila docela pěkně, co docela, moc pěkně! Tedy až na včerejšek. Doufám, že se z toho nevyklubala nějaká nemoc!   

    OdpovědětVymazat
  2. To máš z toho věčnýho oblejzání kopečků a kaluží, samý listí a prašivky, jen chvíli vyčouhne to protivný sluníčko, honem fotit, dokud nedojde film na digitálu... A teď jsi přichcíplá a zvadlá jak ta Tvoje příroda...!!! Teď nemudruj a pošli přiotrávenýho spolutrpitele pro RUM = v zimě hřeje, v létě chladí, chřipka, ta ho neodradí...

    OdpovědětVymazat
  3. [2]:Ano, že mne nepřekvapuje pokud v tvých očích nedojdu politování! Večer jsem to místo rumem rozháněla vínem, jelikož jsem potřebovala dopít zásoby před návratem domů a taky to vcelku pomohlo

    OdpovědětVymazat
  4. [1]:Prakticky od minulé soboty bylo až na středu tak do půlky dne bylo nádherně slunečno a teplo, takže jsem si to opravdu užívala plnými doušky. A snad i ten zítřejší výlet do Prostějova vyjde pěkně....

    OdpovědětVymazat
  5. To musel být krásný týden (až na ten falešný kotrč, snad se Pavel už cítí dobře) počasí vám krásně vyšlo

    OdpovědětVymazat
  6. [4]: Držím palce, aby vyšel, Vendy, taky máme v plánu nějaký delší výjezd.

    OdpovědětVymazat
  7. Vidím, že jsi vůbec nezahálela. Počasí má být i nadále hezké (škoda, že takhle hezky nebylo začátekm října, kytky ještě mohly kvést venku), tak přeji krásný a pohodový prodloužený víkend. Nás čeká cestování po hřbitovech, takže nic moc.

    OdpovědětVymazat
  8. Koukám, že focení tě bere stejně jako mě. Dnes jsem cvakala už skoro holý ořešák, kde bylo listí už jen na jedné větvi. Odpoledne jsem šla do lékárny a bylo nádherně slunečno a to slunko prosvítalo skrz lístky na stromě, takový krásný efekt, a já blbec si nevzala foťák. A než jsem se vrátila, zatáhlo se.... klasika.

    OdpovědětVymazat
  9. [5]:Naštěstí ho nesnědl....asi v atlasu zjistil že to není ono.

    OdpovědětVymazat
  10. [8]:No dělali u nich pohovory na post nákupčí. pro ní by to sice znamenalo jít finančně dolů protože by měla jen osmihodinovou práci místo dvanáctek, od pondělí do pátku místo turnusů, ale v kanclu a ne v provozu jak dosud. Tak se uvidí.

    OdpovědětVymazat
  11. A Doma zase kolotoc,od rána do vecera .Raduj se z krásných a krásne prozitých dnu s milými práteli ,más alespon na co vzpomínat!

    OdpovědětVymazat
  12. [12]:Myslela jsem že mne klepne když jsem zjistila že celý týden nikdo nešel vynést koš s odpadky na kompost a když jsem tam chtěla něco vyhodit tak mě plíseň ani nechtěla do koše pustit! A další a další věci které je ak jednoduché udělat ale nebyly.....jsou to možná maličkosti, ale právě to že to jsou minutvé záležitosti mne vždycky strašně vytáčí že je nejsou schopní zvládnout za celý týden!

    OdpovědětVymazat
  13. Ta tvoje "kotrč" byla údajně nejedlá, takže bych se neotrávil a jen by mne bylo možná nevolno. Díky za hezkou procházku.

    OdpovědětVymazat
  14. [14]: Ano, psali v atlase že jsou ta kuřátka hořká a z toho důvodu nejedlá. Nemáš zač ....

    OdpovědětVymazat
  15. [5]:[8]: Protože jsem co se týče hub a žen nevěřící člověk, nejdřív jsem se podíval do internetu co to je, než bych to jedl.

    OdpovědětVymazat
  16. [16]: Je zajímavé že u některých mnohem podezřelejších přírodnin tak nevěřící nejsi a klidně je ochutnáváš a chroustáš!

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....