21 května 2013

Sedmnáct zastavení jara...zastavení poslední....pro mne nejhezčí

Tak a je tu zastavení
poslední. Tedy alespoň v rámci té sedmnáctky. Vždyť vlastně co fotka to zastavení, protože za pochodu se moc fotit nedá :). Když to vezmu podle čísel fotek, tak těch zastavení je ve skutečnosti už skorem dvacet tisíc. Ale zpět k těm sedmnácti. Je tady od nás ještě ze začátku května. Už jsem se vracela zpátky z procházky a najednou za zákrutem cesty koukám že se v ohradě u restaurace místo ovcí pasou koně! Vidět někdo v té chvíli můj přiblble se usmívající obličej když jsem je zmerčila řekl by si že asi moje IQ jen mírně překračuje IQ kamene. Jenže koně jsou prostě moje láska veliká a jako každej zamilovanej jedinec se prostě tvářím při jejich spatření dost nablble....navíc když je to setkání tak nečekané.



















17 komentářů:

  1. Krásné zastavení. Ani není třeba dodávat dalších slov.

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné. Koně se pasou, ani si tě moc nevšímají. Taky by se mi při jejich spatření rozlil úsměv na tváři.

    OdpovědětVymazat
  3. Ušlechtilá, inteligentní a krásná zvířata jsou koně.

    OdpovědětVymazat
  4. Ta jak se pasou vsichni 3 vedle sebe je nejlepsí,uz jsem ji sdílela i na FB Mám kone taky ráda,i kdyz s respektem.Naposledy jsem sedela na koni,kdyz mi byly 4 roky

    OdpovědětVymazat
  5. Miluji koně, prostě je milujiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    OdpovědětVymazat
  6. [2]: Ale jo, pak si přišli. Nejdřív se tam s nima seznamovalata slečna. Potom i přišli ke mně.

    OdpovědětVymazat
  7. [3]: Právě že ne, je to pro mě svátek když potkám koníky nebo jedem s decrou za kamarádem na ranč. Tihle tu byli na odpočinku při projížďce. Pánečkové se občerstvovali pivkem a koníčci trávou.

    OdpovědětVymazat
  8. [4]: A to se mi bohužel nepodařila fotka jedno tělo tři hlavy. Stáli tak skvěle jenže se v okamžiku cvaku ten jeden otočil.

    OdpovědětVymazat
  9. [5]: Viď a to kamarád řekl že jsou takí obyčajní...no jo on je zhejčkanej svejma frízama

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to je krásné zastavení - škoda,že je poslední . Vůbec se Ti nedivím, že jsi na koníčky zírala, já mám koně strašně ráda, když jsem dospívala jezdila jsem na nich. Ty fotky se Ti fakt povedly-některé ty detailní s hlavami nebo ta trojička - fakt krásné

    OdpovědětVymazat
  11. [10]: Už jsem tu pár foteček koní měla, buď od kamaráda z ranče nebo odjinud....koně jak vidím tak taju

    OdpovědětVymazat
  12. kobylky! jenže já se jich bojím...je to divné, tygra se nebojím

    OdpovědětVymazat
  13. [12]: Aha....a to by mne zajímalo čeho se na kobylkách bojíš ....vždyť jsou tak mírumilovný. No ale zase o dost větší než tygr!

    OdpovědětVymazat
  14. Kráné zastaveníčko. Jedno z nejhezčích.

    OdpovědětVymazat
  15. Díky za všechna jarní zastavení. Já se pro samou práci ani nestačil jarem pokochat a tak jsem se moc rád koukal alespoň na Tvoje krásné snímky

    OdpovědětVymazat
  16. To je vidět, že koně jsou tvá srdcovka, fotky tuze krásné, moc se mi líbí fotka s koňskými hlavami u sebe a skvělá je ta, jak se pasou tři vedle sebe, se schýlenými hlavami. Ta je moc dobrá, povedená momentka.

    OdpovědětVymazat
  17. [16]:Vždycky byli, a od té doby co kamarádím s Kovbojem a občas k němu jedem na ranč ještě víc.Měla jsem ještě lepší kompozičně, ale ta byla bohužel tak mázlá, že se to nadalo nijak opravit.

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....