23 března 2013

Předzápadová krajina...

Čekání na zapadající sluníčko
jsem si krátila i focením okolní krajiny. Není to sice až taková nádhera nad kterou by člověk áchal, nebo po jejím spatření si řekl Tahle a žádná jiná ! Vlastně jen pole a tu a tam strom. Možná jen ten sníh a zapadající sluníčko jí přidaly trochu na kráse. Zrovna jako make-up ne zrovna výrazné ženě....(mám na mysli třeba nenalíčené fotky některých celebrit). A tak se na tu (ne)celebritu podívejme....








Sluníčko rozsvítilo břízy na protější stráni



Trochu zrcadlení na konec. Už bylo dost šero, tak tomu i odpovídá (ne)kvalita obrázků



8 komentářů:

  1. Nejvíce se mi líbí břízky.

    OdpovědětVymazat
  2. 3 a 5 jsou úžasný to slunce, jak se na nich leskne

    OdpovědětVymazat
  3. zlatý sníh je parádní! u nás už je jen na hřebenech, ve škarpách a stínech lesů

    OdpovědětVymazat
  4. Ta třetí a pátá, jsou úžasné, stačí maličko přimhouřit oči a najednou si nejsem jistá, jestli se dívám na zasněženou pláň, nebo hladinu odrážející zlaté paprsky zapadajícího slunce.

    OdpovědětVymazat
  5. Páni... Tam u vás je krásna zima! U nás pod Tatrami je iba samé blato a mrazy a blato a mrazy... Sem tam sa počasie zblbne a v noci ešte napráši, ale v priebehu dňa je oúäť čľabranica a blato... A mrazy... Ach. Krásna príroda :) Všetky fotky sú pekné, také... Precítené :) Krásne okamihy. A predsa mi najviac do očí udrel asi tá tretia zhora. Už dlho na ňu len tak pozerám a rozmýšľam... Ako to do šľaa robíš? Je úžasná! Živo si to viem predstaviť zarámované na stene nejakej útulnej kaviarne... Krásna. A rešpekt ;)

    OdpovědětVymazat
  6. [4]: To co se červená mezi břízami, jsou neopadané duby. Ta s tím zlatým sněhem je dosti náhodná, někdy asi nade mnou bdí nějaký fotobůh a pak se něco takového povede. Taky jsem na to sama koukala při zpracování že to spíš vypadá jak voda.

    OdpovědětVymazat
  7. [5]: Tak byla bych už ráda kdyby nebyla, ale je fakt, že to bláto je hodně nepříjemné....člověk si na tom může rozbít ústa stejně jak na ledu a přízemáci jsou pak jak blátivé koule....a ta fotka jak už jsem říkala byla ohromná náhoda. Taková se podaří párkrát...jsem ráda že ti tak ty fotky připadají.

    OdpovědětVymazat
  8. Parádní fotky, Vendy, asi nejvíc se mi líbí první a potom ty s odleskem slunce na sněhu, to jsou nádherné barvy.

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....