17 března 2013

Odkaz na zajímavé kurzy....

Mám tu pro ty z vás,
kteří rádi něco dělají rukama, fotí a chtěli by se ještě zlepšit, rádi by se naučili pracovat s Photoshopem nebo se podívat i na další kurzy, odkaz na skvělé stránky kde jsou videokurzy a navíc jsou zdarma. Jen se přihlásíte, vyberete si kurz který vás zajímá a už se jen můžete dívat a poslouchat lektory.


Přeju vám příjemné chvilky učení a radost z hotových výrobků, nebo pěkných fotek.

14 komentářů:

  1. Kouknu se, strašně mě láka focení:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já Photoshop nemám, protože se zdráhám za něj dát 10 až 12 tisíc, ale co vím od znalců, je to program velmi náročný a řada triků se předává ústním podáním. K tomu ty kursy jsou asi ideální.

    OdpovědětVymazat
  3. [2]: Já také ne, ale jak se pracuje s vrstvami což potřebuju naučit kvůli různým kouzlům , se tam dozvím a dá se s nimi pracovat i v editorech které jsou bezplatné ale tuto funkci mají. I jiné věcičky na které nemusíš mít zrovna PhotoShop, většinou je to zhruba stejné.

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: Ale já ne....

    OdpovědětVymazat
  5. Zatím se snažím fotky moc neupravovat (když to není nezbytné, jako třeba u infrafotek, kde to jinak nejde), tak se photoshopu spíš vyhýbám. Ono to pak svádí buď nedělat fotky pořádně, s tím, že se to nějak "dotáhne", nebo zkoušet mnohé počítačové triky, které už s původním "kouzlením světlem" nemají moc společného. Ale pro ty, co mají k postprodukci vstřícnější přístup, je to určitě moc dobrá příležitost.

    OdpovědětVymazat
  6. Dívala jsem se, zaregistrovala jsem se, ale ještě si vyberu. V podstatě mě zajímá víc věcí, ne jenom fotografování, třeba to "ze starého nové", ale i další, jenže to se zatím přiravuje.

    OdpovědětVymazat
  7. Posledni dil o panu X je na odkazu "Web" u tohoto komentáře ...

    OdpovědětVymazat
  8. Tak já fotky vkládám jen tak, ale myslím, že kurz je dobrá věc, upravené fotky mají mnohdy větší kouzlo.

    OdpovědětVymazat
  9. [6]: Tak když si chci třea vyrobit novej kabátek na blog nebo podobný šílenosti tak se o hodí. A takové úpravy jak si převést fotku do sépie umí i ten super jednoduchej online editor.

    OdpovědětVymazat
  10. [7]: Tak to mne taky, prohlídla jsem to a zrovna to ze starého nové bych taky brala...ale vždycky je dobré si některé věci zopáknout případně i vyzkoušet (třeba to focení)

    OdpovědětVymazat
  11. [9]: Oni tam jsou i jiné nejen úpravy a focení....i pro ty kdo rádi vytvářejí něco rukama...jinak tu a tam si pohraju s fotkou to jo, protože mne to baví

    OdpovědětVymazat
  12. Je to dobré, jen mít čas.

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....