21 prosince 2012

Tedy paní Müllerová, to to zase rozsvítili....

No vážení, tak nevím...nevím pro koho a k čemu vlastně my blogeři jsme. Jestli pro srandu králíkům (S.Rul.) nebo proč vlastně. Nová úprava Blogu.cz je tedy opravdu něco. Vůbec vlastně nevím jestli někdo můj článek bude číst, protože nevím jak se o něm ostatní dozvědí. To samé já, nevím co vy ostatní napíšete, protože nevím kde vás najdu. Tedy vím, budu pracně sjíždět každý den své oblíbené v menu a hledat vaše články, namísto toho abych si přehledně přečetla na úvodní stránce co jste kdo napsal. Koukám, že se vedení blogu evidentně vzhlédlo v naší politické scéně. Provádět co nejvíc změn, za co nejvíc peněz které jdou do kapes kamarádíčkům a odvádět pozornost od toho co za něco stojí k nějakým jiným věcem, které nikomu ovšem nic moc neříkají. a hlavně spouštět něco, co ještě není úplně hotové a tím pádem funkční. Jestliže jsem už před časem uvažovala o přestěhování blogu jinam a nakonec tomu ještě dala šanci tady, tak teď se k onomu nápadu zase začínám vracet. Vážně si připadám jak v Jiříkově vidění, či lépe spíš nevidění...
Dokonce se nedá v blogu ani normálně pohybovat šipkama jak se dřív dalo, pěkně stránku po stránce se vrátit. Ne, musím pěkně znovu a znovu klikat na homepage abych si ve svém blogu vůbec něco mohla udělat.
No nic, velebnosti, jdu blejt....a ani mi to nebude dělat moc problémů, protože jsem fakt hodně naštvaná!!!!

20 komentářů:

  1. Já jsem také naštvaná. Nyní nevím, co kdo napsal. O klikání na šipky zatím nevím, nezkoušela jsem to.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem taky z toho překvapená,ale nechci se nechat vyvézt z míry ted' před Vánoci.Doufám,že s tím něco udělají,stěžuje si hodně blogerů.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem také velmi skeptická, co se týče plánovaných změn. Napsala jsem do komentáře v Srdci blogu, že doufám, že ty inovace neohrozí stávající a zavedenou funkčnost blogu.cz. A navíc, že bude obnoveno tolik požadované počítadlo návštěvnosti. Tento slušný komentář byl vzápětí smazán. To mne tedy děsí.           

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: Docela jsem se divila že ten můj tam zůstal a to jsem zas tak za dámu nebyla. Je zvláštní že na každém kompu se mi to doma chová jinak....Tak uvidíme co ještě všechno spustěj nebo ne, ale zatím to nějak nemůžu moc překousnout. Tak ta sledovanost ta už mě je vcelku u zadnice, komenty mi jdou na mejl ale to že zmizely nové články to mě tedy vytočilo. To fakt budu muset sjíždět jeden blog v oblíbených za druhým? Kdo poradí jiný způsob?

    OdpovědětVymazat
  5. Podepsala jsem petici a dala si na blog ikonku Protestuji. Je to fakt otřes,dnes jsem otevřela blog a civěla jsem na to.

    OdpovědětVymazat
  6. Napsala jsi to výstižně.Já jak byla nas...á,jsem hodila na blog jen pár vět,ale v tom samém smyslu.

    OdpovědětVymazat
  7. [6]: Tak já už krom těch nových článků objevila i ty komentáře, nicméně je fakt, že mě nezajímá ani AK (zvlášť po tom co se tam teď nabírá, a málokdy jsem tam něco četla) a nedělám si iluze o článcích nových "nadějných" mladých autorů. Jestli je mezi deseti články jeden který má hlavu a patu tak to je moc. Místo věcí které by opravdu pomáhaly při tvorbě (jako třeba hromadné vkládání fotek do článku, s tím se ovšem nepočítá) se udělaj takovýhle změny k ničemu. Tak uvidíme co po tom všem prostestování vymyslej, a jestli se vrátěj ty články. Jinak ta grafika není něco co by mi vadilo, jen to uspořádání....

    OdpovědětVymazat
  8. [3]: Oni ti smazali komentář? Fuj.

    OdpovědětVymazat
  9. [9]: Zatím tam jsi . Hele že by to bylo nějaký způsob jak odstřihnout konkurenční blogy pro Srdce blogu ? Teď když se ti neudou zobrazovat tak budeš muset číst jen Standovu chválu.... Soutěža na různých blozích, projekty tohle všechno je teď v pr....i. Jedině že jsem si dala u Lucerny odběr novinek a tak u ní mám na mejlu alespoň přehled a jsme u toho, taky řešení. Projeď si ty které máš v oblíbených a kdo tam má odběr novinek tak se zaregistruj, budou ti chodit upozornění na mejl. Já to mám u tří blogerů a teď si to jdu projet kdo to tam ještě má. A jelikož mi dnes přišlo upozornění od Luc tak by to mělo fungovat. O těch tématech je tam psáno, že to zatím! není funkční a že se na dokončení ještě pracuje...no národní klasika....rozjíždět něco o čem nikdo neví jestli bude fungovat a zajeté osvědčené věci se ničí. Já proti vzhledu zas tak mc nemám, ten mě nechává chladnou ale to odstřihnutí oblíbených je pěkná sprosťárna. Evropa 2 mne nebrala, takže jestli zmizela to je vcelku jednu, pro mne by tam nemusela být ani Krásná, to je mi taky k prdu.Ale ty nejnovější články nebyly k zahození...Holt se uvidí co bude až se to všechno dá opravdu dohromady a budou fungovat všechny funkce. Pak buď zůstanu nebo se odstěhuju. Jetě vyzkouším ten recept od Arwari na tu vyhledávací stránku.

    OdpovědětVymazat
  10. [5]:Nechcem sa vyjadrovať k blog.cz, na tento portál mám svoj názor, ktorý už poznáš. Ak chceš vedieť najnovšie články tvojich obľúbených blogov, treba si ich dať načítavať RSS systémom, čo je rýchly a jednoduchý odber článkov.

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to je teda strašný. Já už tohle zažila dvakrát. Jednou na seznamu, když jsem tam chodula hrát šachy a potom to tam celý překopali, staré šachy vyměnili za takovou hrůzu, co je tam dodnes. schlamstla to tam Gewa, nebo jak se to jmenuje a potom na mým grafickým webu. A teď tady. Se vším bych se srovnala, ale nikdy se nesrovnám s tím, že odebrali přehled komentů a návaznost na oblíbené blogy.

    OdpovědětVymazat
  12. Vendy za anděla moc a moc děkuju, Je nádherný, ani nevíš, jakou jsi mi udělala radost, mám ho tady před sebou a musím mu vymyslet nějaké krásné místo. Vyfotím ho a dám si ho na blog s povídáním, že je od tebe.. jenom mi teď zkazili radost z blgování. Moc děkuju a přeji ti krásné vánoce.

    OdpovědětVymazat
  13. Jsem se spletla v tom komentu č.11, ten je taky můj a proč mám jinou malinkou ikonku?

    OdpovědětVymazat
  14. [12]: Zřejmě ano, mám teď další odkaz na to jak to udělat aby se ti zobrazovali články na oblíbených blozích. Jinak jsem moc ráda že ti andílek udělal radost, je podobný tomu co nám visí doma na dveřích a vlastně mne na ty dárky pro tebe, Vendy a Majku inspiroval. Těm dvěma jako poděkování za jejich a tobě kvůli trápení jaké máš s tím tvým chlupáčkem.Klidně si stáhni kterou fotku chceš a která se ti líbí....Asi jsi nebyla přihlášená, já když nejsem v blogu přihlášená tak mi to taky i u jiných blogerů nedělá mou ikonku ale jejich pro nepřihlášené návštěvníky.

    OdpovědětVymazat
  15. [15]: VendyW, mohla bys ten odkaz sem dát? Je to ještě něco jiného než Bloglovin nebo RSS?

    OdpovědětVymazat
  16. Já se tady v těch RSS a Bloglovinách vůbec nevyznám... ten odběr novinek jsem přetáhla, takže by měl fungovat. A toplist mám sice na Exedře, ale nic moc z něho nevyčtu, ještě jsem slyšela o google analytics, to je prej dobrý, ale jen pro návštěvnost a komentáře - zase, odkazy na nové články na blozích to nenajde.

    OdpovědětVymazat
  17. [16]: Je to to okénko pod zprávou autorovi, vložíš tam svůj mail a jen si na svém mejlu odklikneš potvrzovací zprávu a budou ti chodit ta upozornění

    OdpovědětVymazat
  18. [17]: Fajn, hned se k tobě půjdu přihlásit. V nejnovějších článcích se zobrazovaly všechny články, takže i tvoje i moje a všech ostatních i samozřejmě ty ne zrovna k něčemu. Takže přece jen bylo víc to naše blogové dítko víc vidět. pár pěkných článků jsem tam občas našla našla.

    OdpovědětVymazat
  19. pujcky online ihned neratovice

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....