19 prosince 2012

Modi....

Přiznám se, že Lucii Bílou nějak moc nemusím, ne proto že by nebyla skvělá zpěvačka,nevím, ale prostě jsou u nás zpěvačky kterým dávám spíš přednost než jí....ale občas se najde písnička, která mne opravdu hodně zaujme, a to je i případ této "novinky" . Rovina šansonu je něco co Bílé i přes rockovou minulost dost dobře sedí a kterou ona i umí. A tak když se nějaká taková píseň objeví je mi v ní velmi sympatická. Lyrická poloha jí podle mého sluchu a názoru sedí víc než expresivní jekot. Celé album jsem sice neslyšela, ale i z těch několika písní které jsou na YT mi tahle nejvíc sedí a nejvíc se mi líbí.. Možná se pletu a je tam nějaká ještě lepší, neodsuzuji to album, ale mojí favoritkou je tahle.
A navíc mi teď hodně koresponduje z náladou....


zdroj: YouTube

8 komentářů:

  1. Na rozdiel od teba, ja mám Luciu veľmi rada. Ani ja som si doteraz nevypočula najnovší album, ale táto pieseň sa mi páči. Už som si klikla na homepage Lucii a idem si vypočuť ďalšie. Ďakujem za upozornenie.

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mam Luciu velmi rada. V kazdom formate.   Ta jej naj...pre mna je spolu s Hapkom : Divam se divam"  Vdaka za tip, to si ale musim vypocut na inom PC ...nemam funkcnu zvukovu kartu( Pohroma.

    OdpovědětVymazat
  3. [2]:Jo, s Hapkou je to ta správná kombinace i bez něj ale s jeho hudbou a Horáčkovými texty, mě se když už, líbí právě jako šansoniérka. Já zase mám ráda Janu Kirshner a ta má skvělé písničky i právě od H+H.....a moc se mi líbí Katka Knechtová. Muoj Bože je skvělá soundtracková písnička.

    OdpovědětVymazat
  4. [1]:To jsem ráda že jsem ti kápla zrovna s tímhle do noty, napiš mi jak se ti to CD líbilo.

    OdpovědětVymazat
  5. [3]: Pises mi z duse. Vidim, ze spolu by sme si nerobili hudbou prieky.

    OdpovědětVymazat
  6. České zpěváky nemusím.

    OdpovědětVymazat
  7. Zajímavá klidná písnička! Od Lucie Bílé mám ráda jen pár písniček, je na mne dost divoká. Tady ta písnička mne uklidňuje!

    OdpovědětVymazat
  8. Já Lucii Bílou přímo nesnáším. Určitě má dobrý hlas s velkým rozsahem, ale ty její manýry jsou k nevydržení a navíc mně připadá hrozně hloupá. Z jejích vrstevnic mám rád Báru Basikovou.

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....