28 listopadu 2012

Statistika nuda je, má však pro mne zajímavé údaje....

U Heleny na blogu jsem našla odkaz na zajímavou statistiku a to jak je váš blog hodnocen dle různých webových kritérií, procentní návštěvnost, zařazení ve světě, zabezpečení a pod. Každý si tam může najít ten svůj a podívat se pokud je zvědavý jak je na jeho práci nahlíženo ve světě. Adresa je WWW.WEBSTATSDOMAIN.COM

A co jsem se dozvěděla já?
Posuďte sami, mne to tedy docela potěšilo.

Blog worlddandie.blog.cz je zařazen na 7075 místo na světě z 30 miliónů domén (no dejme tomu) nízká hodnota znamená, že tento web navštěvuje dost návštěvníků. Stránka je poměrně populární mezi uživateli v ČR (56,1%).
Odhadovaná cena stránky je 84,769 US dolarů (no teda), má dobrý pagerank (2/10) což znamená 22,820 zpětných odkazů.Blog má skóre 18% SEO (španělská vesnice pro mě,nevím co to znamená)a je to (prý) dobré pro webové stránky SEO.

A ještě nějaká čísla:

Raiting blogu podle WSD (WEBSTATSDOMEN) JE 4,0/5,0
Zabezpečení: 90/100
Zabezpečení pro neshlížení dětmi: DOBRÁ
Průměrná doba na webu: O3:25
Procento vyhledávání: 25,8%

Myslím že kdo z vás se v těhle statistikách vyznáte, přijdete si na své....

11 komentářů:

  1. Vendy, k tak krásnému umístění ti gratuluji.

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: No já taky nerozumím skorem ničemu, ale dala jsem si to do překladače....to abych nevypadala jako že jsem člověk vzdělanej a chytrej! Opak je pravdou a v těhle statistikách už vůbec skoro ničemu nerozumím....

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to ten můj cennější, 140 dolarů.

    OdpovědětVymazat
  4. Jejeje, to je opravdu španělská vesnice. O to se ani nebudu pokoušet, stejně mi to nic neřekne. A tak moc ctižádostivá zase nejsem .

    OdpovědětVymazat
  5. [3]: A můj zase skoro bezcennej

    OdpovědětVymazat
  6. Upřímně řečeno, mně tento program moc důvěryhodný nepřipadá, vypisuje návštěvníky ze zemí, kteří na blogu nikdy nebyli (Čína, Indie, Pakistán, Rusko, ...), alespoň podle Flagcounteru, TOPlistu a Google Analytics, a z těch zemí, které mně tyto programy registrují, zase záznamy chybí nebo jsou s minimálními hodnotami. Pagerank mám zde 0 a program http://pagerank.yuhu.cz/index.php vypočítává hodnotu 2. Cena blogu je 120 5, jak na to došli?

    OdpovědětVymazat
  7. A z mojich pocetnych sa nasiel len jeden a ten je nejak hmliste "obodovany", ze s tym neviem, co dalej.

    OdpovědětVymazat
  8. Já se vůbec v těhle statistikách nevyznávám, nechápu co je Alexa index a Bouncé a další věci, spíš jen jsem to zkusila pro zajímavost co tam najdu nebo nenajdu. Mm TOPlist i Flagcounter, na ten se ovšem na statistiky nedostávám, nějaká chybka se asi vloudila, nevím, tak jen koukám na vlaječky jestli přibejvaj.

    OdpovědětVymazat
  9. [7]: Snažit se, snažit se, snažit se....

    OdpovědětVymazat
  10. [4]: To nebyla ctižádost, to byla prachsprostá zvědavost!   

    OdpovědětVymazat
  11. Nakoukla jsem, přečetla si údaje o svém blogu, ale asi bych to nebrala moc vážně. Ovšem v každém případě je to zajímavé.

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....