27 listopadu 2012

Kolik barev má jeden dřišťál?...

U terasy máme zasazené čtyři keře dřišťálu. Tři jsou klasické zelené a jeden je červenolistý. Ovšem na podzim i ty zelené zčnou hrát úžasnými barvami. A pěkně si o rozloží. Jedna větývka je zelenožlutá, jiná oranžová, další zas červenooranžová.....jen ten červený je červený pořád!Usmívající se

11 komentářů:

  1. Krásne fotky. A také kríky máme ajmy. Dúfam, že sa mi ich ešte podarí odfotiť, kým sú takéto pekné

    OdpovědětVymazat
  2. To jsou ty píchavé keříky na podzim s barevnými lístky a v zimě s červenými plody? jsou na pohled moc pěkné, ale píchají. I kočky se jim vyhýbají.Sousedi z něho mají živý plot a neproleze jim tam ani myš.

    OdpovědětVymazat
  3. [2]: Ano to jsou ony. Taky jsem je původně měla o plotu jako živý plot, jenže skoro všechny mi ušlapal Bak I. a ve finále jsem je musela  zbytek přesadit protože kvůli tomu nablblýmu chodníku kterej nám tu před lety udělali nám sbalili kus pozemku.

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za pěkné přiblížení dřišťálu. Název jsem znala, keříky taky, ale že k sobě patří, to ne! Pěkně jsi je nafotila!

    OdpovědětVymazat
  5. Úžasné fotky úžasných květů...vánoce za dveřmi a tady je jaro. Moc hezké.

    OdpovědětVymazat
  6. Přiznám se, že jsem netušila, kolik variací může dřišt'ál mít. Znám ten se zelenými lístky a oranžovo-červenými plody.

    OdpovědětVymazat
  7. [6]: Přes léto je zelený, za to na podzim to je nádhera, to chytá takovýhle všelijaký odstíny....ten červený je červený tedy furt...

    OdpovědětVymazat
  8. dřišťál je prostě vděčný...

    OdpovědětVymazat
  9. Dřišťál má krásné barvy, Vendy, a tvoje fotky se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkné fotky! Mám dřišťál se zelenými lístky, zespodu je načervenalý, na podzim celý červený. Píchá, potvůrka. Na bezlistém keři teď řádí vrabci, obírají červené plody. Jak to dělají, že se nepopíchají?

    OdpovědětVymazat
  11. [10]: No to fakt nevím, my je tu také máme a vždycky když je nahání poštolka tak do nich zapadnou a ona tam za nimi strašně špatně může, i když jednou se jí podařilo vrabčáka vytáhnout ven

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....