30 září 2012

Tomuhle jsem prostě neodolala....


Opět jsme si uřízli docela slušnou ostudu, nevím s jak velkým rozsahem, ale celoevropskou určitě. Absolutní profesionální selhání prezidentské ochranky v Chrastavě (zdravím Čemeřici) bylo i přes prohlášení jejího šéfa o tom, že něčemu takovému se NEDÁ zabranit, opravdu něco co by se dalo nazvat školáckou chybou. Je pravdou že u nás se moc s atentáty na politiky nesetkáváme takže asi došlo k určitému zimnímu spánku lidí k tomu určených, nicméně pokud jsou placeni z našich peněz měli by se sakra otáčet. Jenže to stejně jak i spousta jiných věcí které financujeme všichni u nás nikoho nezajímá a vesele se těmito penězi plýtvá na věci zcela jiné....

Ale jak je z přiložených obrázků z Fb vidět, český netový svět si umí hned se vzniklou situací poradit po svém...


10 komentářů:

  1. My Češi jsme úžasný národ, na každou trapnou situaci dovedeme bleskově reagovat vtipy a fotomontážemi. Škoda, že se takhle nedokážeme projevovat i jinde. Ať chci nebo ne, musím se tomu smát, věřím, že jsi nemohla odolat, Vendy!    Napsala jsi k tomu pěkný komentář.

    OdpovědětVymazat
  2. To je teda fakt výborný, hlavně ten Matrix se mi líbí ;)

    OdpovědětVymazat
  3. [2]: Mě dostal zase ten Osobní strážce

    OdpovědětVymazat
  4.     Co všechno lidi nevymyslí.   

    OdpovědětVymazat
  5. [2]: Mě se taky víc líbí ten Matrix, je takovej vymakanější.

    OdpovědětVymazat
  6. Zabránit se tomu dalo, byli tam 4 bodygardi , myslím , že minimálně jeden musel něco zpozorovat. Střelec z davu , není snajpr na střeše za komínem. Myslím , že se podobným způsobem vyjádřil i odstoupivší šéf ochranky. Toho ctí , že se zachoval jako chlap a vzal na sebe odpovědnost za své podřízené. Myslím , že ještě budou padat hlavy a nejen v ochrance. Policajti taky zaspali. Zadrželi ho až dobrých 10 min. na to.A to jen proto , že se dostal na náměstí. Kdyby se prostě ztratil v davu a pak v klidu sedl na autobus , který jel za chvilku, tak se dostal až do Liberce a tam už by ho asi tak lehce nedohnali.

    OdpovědětVymazat
  7. [4]: No páni, tak tys mne mile převapil návštěvou .

    OdpovědětVymazat
  8. [7]: Je to pravda, tohle bylo jak když tam byli absolutní amatéři a ne těžcí profící....

    OdpovědětVymazat
  9. Jo, o tomhle jsem jen četla. A vtipy se rychle vyrojily! Na to jsme kadeti.

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....