27 července 2012

Zase jsem objevila něco na hraní....

Dneska jsem zase objevila geniální program na úpravu fotek....můžete se nechat zvěčnit jak chcete.....ohromný výběr různých efektů vám k tomu dá možnost. Ale můžete si tak upravit i třeba čtyřnohého miláčka....děti....z manžela udělat kandidáta na amerického prezidenta....nebo se octnout na filmovém plakátu či pozvání do boxerského ringu.....nebo je libo ocitnout se na stránkách Bradavického deníku? Všechno je možné!







Myslím že jako ukázky to stačí. Pokud chcete vyzkoušet tady je adresa http://www.funnywow.com/

19 komentářů:

  1. wooow. Tak to je super. Už to mám v záložkách. Z toho byse dal udělat i božskej design pro blog Díky moc

    OdpovědětVymazat
  2. Vendy, to je senzace!!! Ty jsi borec, tohle se mi moc líbí, ale na takové hraní teď nemám čas, možná v zimě. V každém případě díky za odkaz!

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: Já věděla že se to někomu bude určitě líbit....na ten dess to je fakt super nápad!

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tomu se říká bomba.

    OdpovědětVymazat
  5. No, nevím, ale já dávám přednost Photoshopu... Ačkoli ten program nemusí být špatný, tak ho mám radši....

    OdpovědětVymazat
  6. Hodně zajímavý. Přesto - další "žrout času." Budu muset počkat, jestli budou "dlouhé zimní večery", už takhle nestíhám.

    OdpovědětVymazat
  7. [6]: Tohle je spíš pro srandu, na funny přání, na dess a podobné blbůstky. Jasně že ve Photoshopu jde o něco jiného, to je opravdu na skvělé úpravy ale já zase neovládám tyhle editory....Takže pro mne tyhle jenoduché jedním klikem upravitelné jsou požehnáním....viděla jsem na fb jednu machrovinu co se dá ve Photoshopu udělat a před lidmi kteří to dovedou se hluboce skláním.

    OdpovědětVymazat
  8. [8]: To spíš bys měla před těmi co ten program vymysleli, já si jen vybrala, náheála fotku a klikla. To bylo celé kouzlení

    OdpovědětVymazat
  9. [7]: Je to pro srandu králíkům. Já včera dělala takhle ještě prezentaci Bobeše a to byl mazec

    OdpovědětVymazat
  10. [5]: o jo, všimla jsemm si až dneska ...

    OdpovědětVymazat
  11. [10]: Já jsem ve Photoshopu začátečník, ale pomalu se dostávám hlouběji a zjišťuji, že ve Photoshopu uděláš naprosto cokoliv... Holt je to mocný nástroj...

    OdpovědětVymazat
  12. [14]: To máš legál nebo staženej? Já bych si to potřebovala hlavně vyzkoušet z kvalitním návodem, bez návodu mi to nejde a pak mne to akorát naštve. Jenže na legál nemám love.....jo to souhlasím že se tam dá dělat cokoli, hodně lidí pracuje jen ve Photoshopu a chválej si ho...

    OdpovědětVymazat
  13. Ale děvčata, zapomněly jste na to, že je třeba být mladší a šikovný. Někdy můžeš mít prográmek jak vyšitý, ale je ti to málo platný, když to neovládáš. Už se tím ani netrápí a chodím se dívat a obdivovat.

    OdpovědětVymazat
  14. [16]: A proto já používám ráda tyhle on-line editory, jsou jednoduché a máš to na dvě kliknutí.....a ani k nim nepotřebuješ umět anglicky, buď máš jasný obrázkový návod, nebo to zvládáš stylem pokus - omyl.

    OdpovědětVymazat
  15. [16]: Otavinko, to je vážně jednoduché! Zvládla bys to taky.   

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....