09 května 2012

A na co jsem koukala když jsem odpočívala....

....no přece na mraky! A to hodně zajímavé. Nebyly to čárance od letadel jak by se na prvn pohled mohlo zdát, ale opravdu zvláštně se táhnoucí pruhy mraků. Moc dlouho nevydržely, ale naštěstí jsem je stačila vyfotit.....
Bolej už mě dneska tak ruce, že končím....přeji hezký večer a dobrou noc....



10 komentářů:

  1. Po takové šichtě se divím, že tě bolejí jenom ruce!-:) Tak pusť i ty mraky z hlavy a jdi si už lehnout do pelíšku.-:) Nech si zdát třeba o ... gumových medvídkách?-:))

    OdpovědětVymazat
  2. Takové mraky věští pěkné počasí na další dva dny . Raději sleduji oblohu , ptáky a Měsíc než regulerní předpověď počasí . Meteorolog se může splést , ale příroda nikdy . A že tě bolí ruce ? Ani se nedivím po takové robotě .

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné mraky se ti povedly zdokumentovat.

    OdpovědětVymazat
  4. [4]: Dneska jsem se rozhodla, že na podzim zlikviduju další záhony, resp. část záhonu. Růže mi tam všeccny vymrzly nebo stěží přežijou sezónu, trvalky a cibuloviny vyreju a dám je na jinej záhon, něco vezmu na chatu a bude. stejně to začínám hůř a hůř stíhat, a s tím mým dokaličeným hřbetem to je čím dál tím větší dřina. A pivoně můžou klidně být v trávě, nebo to kolečko okolo nich spíš udržím. Bylas v Letňanech? A dandíky jsi viděla?

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné přírodní malování. Zvláštní, vypadá to opravdu jak trysky od letadel, lehce zčeřené. Krása.

    OdpovědětVymazat
  6. Velmi zajímavé fotky Ta poslední je dokonalá, absolutně vtáhne člověka do představy, že leží na louce a právě toto má před očima Parádní

    OdpovědětVymazat
  7. veľmi pekné, tiež rada pozerám na oblaky

    OdpovědětVymazat
  8. To jsou zajímavé mraky, Vendy, podařilo se ti je moc hezky vyfotit. Jestli opravdu věští pěkné počasí na další dva dny, tak to vyšlo.

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....