22 září 2011

Tak mne napadlo.....

....že možná Ivetin nápad s tím vybrat některé fotky a někam je poslat by nebyl špatný nápad. Ale napadlo mne ještě něco jiného. Dát všem těm kdo by měli chuť a náladu prošmejdit mými fotkami na blogu šanci, aby vybrali dvanáct fotek které se jim nejvíc líbily. Možná že mne někdo bude podezírat z toho, že si chci zvednout sledovanost, ale jde mi o to zjistit co se líbí a co spíš nelíbí. Napadlo mne pak z těch vybraných fotek udělat nějaký blogový kalendář, proto ten počet dvanácti fotek..... takže máte pro nastávající podzimní pošmourné dny zábavu a já jsem hodně zvědavá, jestli se toho někdo chytí....

9 komentářů:

  1. UŽ JSEM VYBRALA PRVNÍ - TU TVOJÍ:

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem vybrala Po dešti(10 července)všechny jsou krásné!

    OdpovědětVymazat
  3. Už jsem ho našla 14.června 2011,momentky z výstavy

    OdpovědětVymazat
  4. článek: Zatím nejúspěšnější výstava - ta první fotka..portrét.

    OdpovědětVymazat
  5. [1]: Mám kamaráda, který dělá různé webovky, takže si myslím, že by to pro něj nebyl problém. Když bude mít fotky, to ostatní už zvládne.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak já už si také vybrala favorita: je to v článku Bílé opojení, z 10. června a je to první fotka - je taková snová .

    OdpovědětVymazat
  7. Taky by se mi to hodilo, kdyby to za mne někdo udělal.

    OdpovědětVymazat
  8. [7]: Klídek, stejně to bude trvat až tak do listopadu, a tak ještě něco určitě přibude . A dík za poklonu ,

    OdpovědětVymazat
  9. Strašně těžké vybírání, krásné fotky kytiček ze všech ročních období, smějící se Bobeš, nakonec jsem zvolila podle srdce! Můj favorit je fotka portálu Porta Coeli a pak fotky překrásných fríských koní z návštěvy na ranči.

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....