21 září 2011

Červená začíná být in....

Spíš než pomalu, ale naopak dost rychle na můj vkus začíná být červená barva v přírodě in....
Červená jsou jablka, červená růže dokvétá posledními květy, tam kde na jaře byly hrozny bílých květů růže jsou na jejich místě malinké červené šípečky, i magnolie vyměnila bílé květy za fialovočervené šištice souplodí. A škumpu v rohu zahrady také přestává bavit být jen zelenou, tak si nechala udělat červené melíry.....

Ale ať je to škumpa, růže, jablko nebo keře borůvek, všechny se staly hvězdami na mém filmovém plátně....

7 komentářů:

  1. Takže ten druhý obrázek je magnolie?Tady ve měste rostou ale takový plod jsem ještě nikdy neviděla.Zajímavé postřehy,u mě na balkoně je zase všechno pink!

    OdpovědětVymazat
  2. Hvězdami hodnými prvního místa! Takže k těm tvým včerejším ptákům přidej toto a šup s tím pro nějaké ocenění! Je to krása, škoda jí neukázat celému světu!

    OdpovědětVymazat
  3. Ta první fotka je nádherná. Červenou v přírodě mám moc ráda.

    OdpovědětVymazat
  4. [1]: Jo, jo, magnolie, později zhnědnou, otevřou se a jsou v nich oranžovočervená semena. Ty magnolie co myslíš ty jsou jiný druh než ta moje. Ta kvete až když už má listy začátkem června.U těch "klasických" se ty šištice dělají také, ale menší a jsou rovnou hnědé.

    OdpovědětVymazat
  5. Červená jablíčka mám před sebou na stole, takže jablíčka.

    OdpovědětVymazat
  6. Červenou barvu mám ráda, patří k mým oblíbeným, Je hřejivá a pozitivní. Fotky jsou krásné a stejně jako moje jmenovkyně v prvním příspěvku jsem souplodí magnolie ještě nikdy neviděla. Takže ted' a je to pro mě premiéra.

    OdpovědětVymazat
  7. [6]: Ona je ta moje magnolie taková vůbec zvláštní, kvete až v červnu, má sice krásné veliké bílé květy, ale taky má hodně veliké( tak 30 cm) a krásné listy, takže ty květy nejsou až tak viditelné a navíc děsně smrděj. Spíš dělají až teď okrasu ty šištice, protože na pozadí těch světle zelených listů nejdou přehlédnout.

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....