10 července 2011

Po dešti.....

K ránu tady byla docela intenzivní bouřka a déšť. Po včerejším parnu
se nádherně vyčistil vzduch a na listech hosty ( nebo také bohyšky)
zůstaly jako památka drobné kapičky....


Po dešti
Po dešti
Po dešti
Po dešti




Hosta je okrasná hlavně listem, ale i květy už dnes u některých kultivarů jsou pěkné a voňavé. I když se to nezdá, jsou blízce příbuzné s liliemi.

7 komentářů:

  1. Dobré ráno,u nás také byly bouřky a déšť,ale teď už je zase hezky,nádherné snímky,máš krásnou a zajímavou zahradu!

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: To je jen kousek takové malé předzahrádky....tady to sice vypadalo že bude hezky, ale nějak se natáhly mraky a nechtějí odejít

    OdpovědětVymazat
  3. No vidíš a u nás je zase takový pařák jako včera. Bouřky nás minuly, nespadla ani kapka - ale když jsem četla, jak byly silné, tak si říkám, že je to jen dobře. I když trocha deštíku by neškodila.

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: Tak teď už taky zase svítí jak o závod. Nás to tady jen lízlo a i tak se nepřetržitě blýskalo a hřmělo skoro tři hodiny.Něco napršelo, takže jsou zase na chvilku záhonky zalité .

    OdpovědětVymazat
  5. V Praze bylo v noci veselo. Po jedné hodině po půl noci až do dvou se blýskalo a hřmělo jako v pohádce o čertech. Hodinu v jednom kuse! Nádhera a ten vzdoušek po tom - jen ty ranní krůpějky na rostlinkách jsem si z okna paneláku nějak nevšimla, takže děkuji fotografce za tu nádheru zde!

    OdpovědětVymazat
  6. [5]:Tady to vydrželo blýskat a hřmít od tří ráno do půl šesté. A taky se blesk stíhal blesk. Říkala jsem si, že jsme naštěstí nebyly v úplném středu dění, tam jim to nezávidím.....

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné fotky. Mám ráda déšť.

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....