28 června 2011

Quo vadis?

Při čekání na kamaráda na Smíchovském nádraží mě zaujal pán, který svým vzezřením do této lokality jakoby ani nepatřil. Nevím odkud přijel a kam jel, ale celou dobu co jsem tam seděla a čekala a bylo to skoro půlhodina neustále chodil po chodníku sem a tam a vedl velmi, velmi rozčilený monolog. Rozhazoval rukama, neustále se na někoho zlobil. A proto jsem vytáhla foťák a zvěčnila ho. Ale vždy když jsem na něj zamířila hledáček s monologem přestal. Možná ho tam vede ještě dnes, kdo ví?

5 komentářů:

  1. Pán vypadá velmi kulturně, určitě čekal na nějaký odvoz, těžko předpokládat, že se "hledal"? Má zajímavé zavazadlo, copak v něm asi měl? Myslíš, že to byl cizinec? Nevěřím, že tam čeká ještě nyní, v tom vedru už by určitě padl k zemi, tak jako dneska skoro já. -:((

    OdpovědětVymazat
  2. Ne, byl to Čech a velmi zvláštní, on tam chodil v rozmezí dvouset metrů sem a tam nicméně nevypadal že by tam na někoho čekal. Byl opravdu hódně zvláštní. Já raději zase dnešek trávím jak minule na chatě pěkně v chládku u psaní....když nemám bazén zprovozněný, tak jsem raději doma .

    OdpovědětVymazat
  3. Všude dobře,doma nejlíp a obzvlášť v takovém vedru!K tomu pánovi mě napadá buď měl být vyzvednut a "vyzvedák"nebo "vyzvedač"se opozdil,nebo byl dezorientovaný?Věk by na to měl.Moc pěkné fotky z oživených prázdnin,moje mám bohužel jen v hlavě.Zdravím!   

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: Já nevím, ale mě připadal taky jako kdyby nějak nevěděl která bije, nebo kde se to vlastně ocitl. Ale nadával tedy hodně a hodně nahlas, často to dokonce přehlušilo i hluk přijíždějících a odjíždějících autobusů.

    OdpovědětVymazat
  5. [1]: Jak ti tak koukám na to zavazadlo, tak to vypadá jak pouzdro na lesní roh, že by hudebník?

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....