20 května 2011

Pro všechny, kteří nezapomínají odkud jsou....

Tato kytička je pro všechny ty, kteří i když žijí v zahraničí, nezapomínají odkud jsou... Takže pro Pavla, jestli mu za ten jeho pryšec bylo odpuštěno, a za ty jeho nádherné fotky ze života i když nevím jestli sem ke mně někdy ještě nakoukne, pro Janah, aby jí na severu nebylo až tak moc zima a snad tam i najde ten svůj krokus pro ní vysazený, a i pro ty ostatní bezejmenné blogery a blogerky, kteří jsou alespoň takto pořád doma.....

4 komentáře:

  1. Já jsem nakoukla i když nejsem v zahraničím, ale potím se tu v tom vedru u Blogu - nevadí? Nádherný blog a nádherné kytky - obdivuji všechny ty ženy, které tohle dokáží. - : )

    OdpovědětVymazat
  2. worlddandie22/5/11 11:02

    [1]: No je mi velkou ctí i když nejseš v zahraničí, a doufám, že se budeš i nadále ke mně vracet, alespoň vím, že to nepíšu nadarmo a někomu to i něco dá. A děkuji za pochvalu.VendyW.

    OdpovědětVymazat
  3. Vendy, chci ti v první řadě poděkovat za návštěvu a komentář na mém blogu. Taky ti musím napsat, že jsem se tady u tebe drobátko zasekla :), pročítám tvoje články a prohlížím fotky a moc se mi tu líbí. Dávám si tě do oblíbených, protože se mi zdá, že máme hodně společného.

    OdpovědětVymazat
  4. Asi kromě těch vnoučat, ta mi zatím moc nehrozí a tak místo vnoučat mám na starosti štěňata, koťata, ten můj šedivej psí poklad a jinou zvířenu, což také objevíš....

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....