30 března 2011

Chvála internetové seznamce?.....

Internetové seznamování je v dnešní době velký fenomén, a přiznávám se že jsem podlehla i já a na pár seznamek jsem se i podívala. S několika lidmi proběhlo jen pár zpráv, a konec, s pár lidmi těch vyměněných zpráv a zpráviček bylo víc, nicméně i to pomalu vyšumělo do ztracena, a s dvěma jsem se setkala osobně. Je pravdou, že do osobního setkání jsem šla s určitým pocitem napětí ale i zvědavosti. Znáte to, píšete si s krásnou/ným, ze zájmy podobnými vaším, tak kolem třicítky, štíhlou/lým. A realita? Věk čtyřicet a výš, štíhlost ta vzala za své už před lety a s tou krásou to taky není úplně tak pravda, a ještě můžete být rádi že pokud se seznamujete s mužem, je to opravdu muž a ne dvanáctiletý školák a nebo vůbec žena že je žena. Bohužel fotky kohokoli se dají na netu stáhnout bez problémů a dát je do profilu už není žádný problém. A zájmy? Gaučink, pivko v ruce a fotbal u telky, případně hlídání vnoučat, a obíhání rodinky. Naštěstí jsem narazila na správné lidi, přesně podle profilu. Někdy proběhlo jen to jedno setkání, nicméně příležitostné psaní zůstalo, u někoho ta setkávání v rámci možností i pokračují a i vzájemná mejlová nebo telefonická konverzace čile pokračuje.

Internet je samozřejmě rychlejší a pohotovější než dřívější klasické seznamování přes inzeráty v tisku, nebo seznamovacích kancelářích.A v dnešní uspěchané době to má svoje opodstatnění, profil, zájmy a fotky dostanete obratem ruky, nemusíte čekat na dopis ve schránce, i když to čekání asi z toho nevymizelo, jen nechodíme hlídat kdy jde pošťák okolo,a zda něco hodil do naší schránky, ale jedním kliknutím si otevřeme svou elektronickou schránku a s napětím čekáme, zda se nám tam objeví ikonka nového E - mailu.

Mě se podařilo přes internet seznámit se dvěma úžasnými lidmi, i když to druhé seznámení nebylo zase až tak plánované, ale spíš hodně náhodné. K různým mým článkům zde na blogu mi dávala komentáře jedna osoba, u které jsem čím dál víc shledávala, že známe stejná místa, hodně podobné názory a i v kultuře dost stejných zájmů a že prostě máme hodně společného. Oslovila jsem jí tedy a vyklubalo se z toho velmi příjemné netové kamarádství, a i máme domluvené osobní setkání v okamžiku kdy bude vhodná doba. A jsem moc ráda že jsem tuto skvělou dámu kontaktovala. Posilujeme se navzájem v těžkých chvilkách, probíráme co kde se stalo, co naše rodiny, děti a v jejím případě i vnoučata, jaké máme koníčky a zájmy. A moc se na to osobní setkání s ní těším......

Jsem ráda, že tedy díky netu a jeho možnostem jsem tyto dva lidi potkala, ať již osobně nebo zatím jen na síti, a všem přeji aby se nikdy nezklamali, nenaletěli nebo se nedostali nedej bože do nějakých osobních problémů, a seznamovali se jen se samými super kamarády, přáteli anebo i s takových seznámení vzešel kvalitní partnerský vztah. Protože na síti je možné všechno!

9 komentářů:

  1. Já se seznámila se skvělými lidmi přes internet jen na blogu. Na seznamce to nebylo ono, ale ségra tak potkala fajn kluka :)

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím s tebou, fotky si z netu stáhnou a jednou. A koníčky? Vynechala jsi různé prasečinky nad cizími fotkami. Článek se ti povedl, chválím ;)

    OdpovědětVymazat
  3. worlddandie30/3/11 13:36

    [1]: Díky za pochvalu, pokud se nemýlím, tak ty komentuješ i články od SignoryA, že? Ona je právě tou osobou, kde jsem moc ráda, že jsme se seznámily.Ale i díky seznamce jsem se potkala se suprovým člověkem, pejskařem a velkým milovníkem koní a také za tohle seznámení jsem síti moc vděčná.

    OdpovědětVymazat
  4. worlddandie30/3/11 13:39

    [2]: Díky moc, a s těma prasečinkama máš taky pravdu, dala jsem si do profilu, že se chci seznámit s lidmi, kteří stejně jako já chodí na výstavy s psékama, ovšem ty návrhy které mě někdy přišly, nebo do jaké roviny se zvrhly některé konverzace, tak to nemělo s tím co jsem hledala ale vůbec nic společného.

    OdpovědětVymazat
  5. [3]: Máš pravdu Musím psát seminárku..tak se občas uleju..

    OdpovědětVymazat
  6. Vendy, čas je mým obrovským nepřítelem a já se až ted' dostávám na tvůj blog. Krásný článek a krásné vyznání za které opravdu moc děkuju.

    OdpovědětVymazat
  7. To znám. Vlastně díky autismu skoro nikam nevycházíme, ale díky svému blogu už mám pár internetových lidiček, kteří se stali opravdovými přáteli.

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....