08 března 2019

Protože jsem .....




..... druhou část roku úplně vypustila práce na zahradě, jak kvůli počasí, tak i nenáladě zůstalo mi na záhonech hodně neostříhaných trvalek. A jak už víte, když není co fotit, vydávám se na lov sušin.
tentokrát jich na focení zbylo fákt hodně ....










18 komentářů:

  1. Vendy, nádherné fotky. Kochám se. Měj pěkný pátek.

    OdpovědětVymazat
  2. I suché kytičky mají svůj půvab.

    OdpovědětVymazat
  3. Opět krásné fotky. :-) Já něco ostříhala, ale konkrétně hortenzie jsem nechala s květy a přikryla je pytli z netkané textilie. Stříhám to až jaře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si počkám až hortenzie vyraší a pak ostříhám to co je zmrzlé. Ostříhala jsem kytky jen na jednom záhonu ten další už se mi prostě nějak protivil a tak jsem to nechala. Dneska jsem něco mála na zahradě dělala, ale zas se nemůžu sedřít před prací, v pátek tam toho máme sakra hodně.

      Vymazat
    2. To já ještě na zahradě neudělala nic. Mám pocit, že se mi snad zase vrací chřipka, nebo na mně leze něco jiného. Poškrábává mě v krku, pokašlávám a cítím se jako kdyby mně někdo protáhl mandlem. Naperu do sebe nějaké vitamíny a paralen a asi zalezu. Práce na zahradě neuteče, navíc má příští týden podle předpovědi zase v noci mrznout. Krásný a pohodový víkend.

      P.S. Všimla sis, že jsem se už zaregistrovala na Googlu? Saranče se mi podařilo "vykopnout". :-D :-D

      Vymazat
    3. Já dneska díky tomu paskřivci nakonec udělala víc než jsem původně chtěla. Včera jsem koupila mulč s tím že o víkendu ho nasypu kam potřebuju. Jenže Myšpulín zas hrabal a trhal, tak jsem nakonec vystartovala a zasypala nejen jeden, ale rovnou dva záhony, rozhrabala krtiny, ostříhala některé trávy, rovnou je spálila a uklidila záhony před domem... A pak se začalo ozývat i druhé rameno tak jsem toho nechala.... No říkala jsem si že jseš šikulka a už ti to jde 🤗

      Vymazat
  4. Tohle jsou ty drobnosti, které já nevidím. Moc pěkné záběry !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, když já camrám po zahradě abych si zas skazila náladu tím co mne čeká udělat, tak vždycky narazím na práci v jakékoliv podobě. Tak to vyfotím a někdy snad i uklidím :-D

      Vymazat
  5. Ty sušinky jsou takový depresivní, úplně to ladí s tím dnešním počasím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím jak je nebo bylo včera u vás, ale tady bylo docela hezky, dalo se i dělat na zahradě akorát foukal silnej vítr. No a dneska, kdy mělo být podle předpovědi ošklivo zatím svítí sluníčko ;-)

      Vymazat
    2. Shoda, zrovna jsem jí (Vendy) chtěla napsat, že maličko deprese...:D

      Vymazat
  6. No i suché od loňska má svou krásu...takové přírodní "suché vazby".

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem si chtěla hortenzii nasušit do vázy, ale nakonec také zůstaly květy na rostlině a přezimovaly. Jak vidím, tak jsou i v tomto stavu fotogenické. No a já jeve čtvrtek ostříhala a vyhodila na kompost. Bylo krásně a tak jsem i vyhrabala trávník křížem krážem a vysela, ale ještě prý hrozí i sněhem. Vůbec mě nenapadlo tu suché květy fotit. Snad si vzpomenu příště. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady už sněhové přeháňky jsou, a je kolem nuly....bléééé

      Vymazat
  8. Ty suché lístky vypadají jako chumel motýlků :).

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....