27 listopadu 2018

Ještě jednou čb .....





Dnes si dáme druhý nášup černobílých fotek. Zatím poslední, než zas nějaké nastřádám. Asi to nebude moc dlouho trvat. Touhle dobou většinou mám takovou nenáladu, že čb fotky, tedy pokud vůbec fotím, jsou odpovídající mému rozpoložení. 
Sice mi teď přibude nový objekt na focení, dalo by se říct, že vánoční dárek, jen o něco dřív, ale mám i trochu obavy jak to přijme Bobeš. Takže se těším, netěším, a říkám si jestli jsem udělala dobře když jsem na tohle kývla, byť se jedná tak trochu o splněný sen ....















8 komentářů:

  1. Ano, poznávám slunce procházející okny dobřichovického výstavního sálu :-). Mimochodem, i teď je tam zajímavá fotovýstava. Jen je bohužel celé dny zamčená a bez jediné informace, kde je možné si vyzvednout klíč. Jedna věc je pověsit na zeď pěkné fotky, ale myslím, že se obecně podceňují všechny ty věci okolo, které ale pak rozhodují o tom, jestli je výstava úspěšná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže ty si měl opravdu štěstí, že byl sál stále otevřený. Je to opravdu škoda, a divím se že autor proti tomu neprotestuje. Vždyť ho to stálo spoustu času i peněz aby se lidem představil a oni nemají ani možnost se na ty fotky podívat. Nebo má ta výstava pevnou otvírací dobu?

      Vymazat
  2. Já ČB můžu !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdy mám opravdu náladu na to dělat fotky čb.

      Vymazat
  3. Černobílé fotky mají něco do sebe a když je k tomu taková nálada... Uvidíš, to bude dobrý :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Občas si prostě dopřeju čb fotky. Ale touhle dobou vždycky mě dobrá nálada opouští, vánoce mne moc neberou.

      Vymazat
  4. Ta první fotka je u školy v Dobřichovicích...?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobře ty! Petr poznal okna na podlaze ve výstavní místnosti....

      Vymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....