28 července 2016

Bloguji, protože .....



....... se můžu občas zastat nevybíravě urážených blogerů

..... abych mohla působit rozkoš nejmenovanému komentujícímu tím, že
shrben nad klávesnicí mi může na hlavu vychrstnou kýbl nenávistných výlevů
(já vážně nevím jak se jmenuje, neb píše jako anonym, ale já si ho
představuju jako pana Burnse ze Simpsonových)

..... si tak kompenzuji život, který podle tohoto pana Burnse nemám
a ukájím se právě tím že bloguji

.... mohu všem vnucovat své přešpatné básně, ačkoli si nejsem vědoma toho, že bych to kdy dělala
a nikdy jsem o svých básničkách netvrdila že to jsou aspiranti na Nobelovu cenu za literaturu

..... se dozvím od stejného člověka, že jsem zlá, závistivá, nenávistná, všetečná a zestárlá
ženská
(ano jsem prostě ŽENSKÁ)

..... a já za sebe doznávám, že bloguji protože jsem exhibicionista, který stále má
potřebu někomu cpát pod nos své fotky, své články a bláboly. A to vše jen proto, že
přímo prahnu po uznání a neustálém drbání mého zbytnělého ega.


No řekněte sami, není to krása takové blogování, když vás někdo takhle dokonale
rozebere takže nemusíte ani k psychologovi a co víc, máte to ZADARMO!!!

Ale teď vážně, tedy ono všechno to předchozí bylo také míněno od onoho člověka
(nepíšu blogera, protože v komentu napsal že blog nemá) vážně, a docela vážně ho i urazilo že
jsem se oné blogerky kterou velmi nevybíravě urážel zastala. To je sice nepříjemné,
ale chuť k blogování mi to rozhodně nebere. I když za těch šest let blogové terapie
kterou pro mne blogování je (no jo, takže on vlastně tak trochu pravdu měl!) jsem
měla chvíle kdy jsem si říkala že končím, že už nemám na blogu co dělat, ba co víc
dokonce jsem k němu cítila i nechuť a nenávist. Vydrželo mi to ale tak dva, tři dny
a pak jsem zjistila že mi tahle droga vlastně chybí. Takže bloguji, protože ....

..... mne baví psát a povídat si s lidmi v komentech

..... baví mne navštěvovat ostatní blogy, protože mám možnost se podívat
alespoň ve fotkách do míst kam bych se nedostala

.... pomáhá mi to zachovat si alespoň trochu zdravý rozum v dnešní hodně bláznivý době

.... kvůli blogu jsem opět začala fotit, což je druhá věc která mne hodně baví
i pomáhá

..... protože jsem exhibicionista, který stále má
potřebu někomu cpát pod nos své fotky, své články a bláboly. A to vše jen proto, že
přímo prahnu po uznání a neustálém drbání mého zbytnělého ega MrkajícíÚžasnýSmějící se





34 komentářů:

  1. Vendy...teď jsem se musela zasmát.I když vím, že situace o které pišeš k smichu moc není, tvá reakce je prostě úsměvnà - v dobrém smyslu slova.

    OdpovědětVymazat
  2. [2]: Ono máme s onou blogerkou trochu podezření na jednoho určitého člověka, obě jsme s ním v minulosti měly určité výstupy,a on to stále nemůže asi překousnout a tímto způsobem si to s námi, anonymně, vyřizuje na jiných blozích. Takže pokud to je on, a včera se mi to trochu potvrdilo, tak to jeho nenávistné blábolení už beru s humorem, protože to je ubožák, který nemá ani tolik odvahy komentovat pod svým pravým jménem a ani mi místo toho aby si to vyřizoval v komentech u cizího blogera mi napsal přímo přes můj blog nebo mejl.   

    OdpovědětVymazat
  3. S takovými lidmi je škoda se zdržovat. Jen bloguj dál, pokud Tě to uspokojuje a chodí k Tobě lidi Tvé příspěvky číst. Nenech se otrávit, ale myslím, že Tobě to nehrozí, poradíš si v každé situaci.

    OdpovědětVymazat
  4. Baví mě zbabělci, kteří jsou v názorech odvážní nejméně jako d´Artagnan se svým kordem, ale často nějakou zvláštní náhodou opominou se pod svou kritiku podepsat, aby je náhodou nikdo nemohl s jejich názory konfrontovat a nezjistil, že jejich kord je ve skutečnosti jen namalovaný, a to velmi neumělou rukou . Tak hlavně ať vám to spolu s tvým zbytnělým egem pěkně bloguje dál a přináší vám to oběma radost .

    OdpovědětVymazat
  5. Jsi obdivuhodná žena, která se nenechá pokořit a zdeptat od "Anonyma", který neumí nic jiného než sprostě osočovat osoby, které nevyhověly jeho mužskému Egu. Dokáže kolem sebe šířit jen nenávist a pomluvy a dělá  mu to očividně dobře. Schovávat se, to je jediné co umí a lézt na blogy, které dokáže odsoudit, poplivat a pošlapat - to je jediné co umí.

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělé, Vendy, perfektně napsáno!

    OdpovědětVymazat
  7. Vendy, moc dobré důvody k blogování, jen vesele exhibuj dál , máš s čím, na rozdíl od toho anonyma, který je jedině tak trapný a ubohý. Asi to bude někdo, kdo nedovede napsat nic smysluplného, pěkného, článek, recenzi, povídku, básničku... tak asi závidí .

    OdpovědětVymazat
  8. Joo, my bloggerky jsme hrozné plémě, co. ale pak nechápu, proč tihle lidi vlastně blogy čtou? Aby apriori měli koho kritizovat? A není to potom vzájemná terapie? Samozřejmě to míním ironicky I já díky blogu začala pořádně fotit, člověk má spoustu důvodu, proč psát, ale pochybuju, že někdo cizí může znát ty pravé motivace člověka, když není vystudovaný psychoterapeut a ani potom taky nemusí vědět, co nás k tomu vede. Je prima, že máš svoje místo, které dělá radost hlavně Tobě a pak těm fajn lidem okolo, nějaký hejtr se vždycky najde, já už se moc necpu do těch blogošarvátek, ale někdy se už taky naštvu a mám chuť říct a dost pane, tohle se fakt nesluší! Asi jako když mě napsal někdo odporný komentář k třiroky staré recenzi za kterou si teda stojím i dnes, ale bylo to vyloženě hnusné nadávání. Blog je fajn místo k diskuzi a sdílení, a komu se nelíbí tak je přece nemusí číst, že. Já třeba teď měla fakt půl roku pauzu, kdy jsem psát nemohla, nešlo to...teď jsem se zas rozepsala a uvědomuju si, jak moc mi to chybělo Tak ať Tě to pořád baví Vendy a nenech se otrávit nikým, my exhibicionisti už stejně jiní nebudem!!!!   

    OdpovědětVymazat
  9. Týjo, Vendy, to bych do tebe nikdy neřekla!?

    OdpovědětVymazat
  10. [10]: Jak už jsem psala v odpovědi na druhý koment. Na jednom blogu jsem se zastala proti dost ošklivému napadení jedné známé blogerky člověkem, který se jen podepsal M a okamžitě jsem byla napadená naprosto stejně a nazvaná tak jak jsem to napsala, to že jsme prý obě. Máme určitou indicii o koho by se z blogového světa mohlo jednat, protože jedině on věděl určité detaily o té blogerce, jinak nikdo, a navíc jsme s ním měly obě už tu čest a trochu jsme mu počechraly superego dobyvatele a lovce žen. Navíc tím, že jsem ho vyzvala ať mi tedy píše na můj blog co proti mne má, a neudělal to, protože by se ukázalo jeho jméno, mne ještě víc utvrdilo v tom kdo by to mohl být. Je také ale možné že ho zablokoval onen bloger a on si ten poslední koment nepřečetl. Ale jestli to je on, zná ho na blogu skoro každý. Ponejvíc osamělé dámy a blogerky.

    OdpovědětVymazat
  11. [9]: Tak přiznávám, že jsem si servítky neznala a byla sprostá jak dlaždič, myslím že by se asi spousty mých čtenářů divilo co ve mě je      a jaká jsem trhovkyně když se do toho pustím. Ono když jednou šlápneš chlapovi který si o sobě myslí jak je božský na kuří oko, dokáže se mstít déle než ženská, což podle mnoha náznaků a detailů které znal jen ten dotyčný a které opět v těch výpadech použil tomu nasvědčuje.

    OdpovědětVymazat
  12. [8]: Pokud je to ten o kom se obě domníváme že by mohl, míval velmi zajímavý blog. A uměl dobře psát, zajímavě fotil, psal romány. Tudíž by neměl co závidět. Spíš jde o čistě osobní aspekt věci.

    OdpovědětVymazat
  13. [6]: Hele, víš že já jsem , když o něco jde a naštvu se, pěkná držka a že si servítky neberu a umím si to vyřídit elegantně ale účinně. No tak je pravda že tady jo, ale u toho chudáka kluka mi trochu huba ujela. Jenže tam šlo o to že na hrubou díru patří hrubá záplata takže jsem to tak psala naprosto úmyslně, neb mne ten slizkej pablb vážně zas naštval.

    OdpovědětVymazat
  14. [11]: Áha, díky za objasnění. Asi už tuším .

    OdpovědětVymazat
  15. [5]: No tohle žádný d'Artagnan není, tohle je jen ubohá karikatura chlapa. I když on si o sobě myslí že je neodolatelný a božský.

    OdpovědětVymazat
  16. hezky ses vypořádala s tématem týdne.

    OdpovědětVymazat
  17. [17]: Je to prostě droga !

    OdpovědětVymazat
  18. [16]: Jak říkám je to jen domněnka, i když podložená několika dost pádnými důkazy. Ale taky se můžu mýlit a je to někdo úplně jiný. Ale stejný ubožák....

    OdpovědětVymazat
  19. [12]:Hele tak to znám, uražené mužské ego je nejhorší věc, chlapi maj tendenci se hodně mstít. Si upustila páru jo? No já to mám stejně, já jsem celkem nekonfliktní, ale jak se nase...tak prostě to stojí za to

    OdpovědětVymazat
  20. [22]: No protože bytostně nesnáším mužský šovinismus a odesílání žen v našem věku k plotnám a pletení vnoučatům (tak vím, ty jseš o dekádu mladší) a názory že u počítačů nemáme co dělat.A když je to ještě řečeno takovým způsobem jak bylo .... tak to pak vážně začínám vybuchovat.

    OdpovědětVymazat
  21. Bezvadně napsaný, dávám opravdu za jedna s hvězdičkou***

    OdpovědětVymazat
  22. Když čtu "přešpatné básně", tak zrovna takové hodnocení je podle mě hodně mimo. Vedle výborných fotografií a mnoha dalších zajímavých zaměření blogu dovedeš překvapit právě pěknými básněni, když máš smutnou náladu.

    OdpovědětVymazat
  23. [25]: Že jsem napsala "přešpatné" bylo schválně, on přímo napsal že moje básničky jsou stejné sra*ky jako básně oné druhé blogerky které jsem se zastala. On počítám na ty blogy chodí z toho důvodu aby měl přehled jestli nám to pořád klape, když už  jemu asi ne. A právě asi taky možná tak trochu mou zásluhou.A proto ta nenávist....

    OdpovědětVymazat
  24. Jen piš dál, tvé fotky jsou pro radost všem a s takovými lidmi si nelámej hlavu. Někteří dokážou závidět i dluhy a plíseň na nohách. Závidí, protože sám nic kloudného nesvede, tak se snaží otrávit život jiným. Je mi ho svým způsobem líto.

    OdpovědětVymazat
  25. TT mi už dlouho unikají, ale tohle je dobrej článek. V roztomilé zkratce, pěkně shrnuto.

    OdpovědětVymazat
  26. [26]: Sračky? To je ale debil!

    OdpovědětVymazat
  27. [28]: Znáš ho taky. Pokud je to on, a už jsem se utvrdila v tom že s největší pravděpodobností je. Já vím, že tu jsou lidé kteří píší lépe (viz ona blogerka na kterou bylo zaútočeno) že fotí o hodně lépe (Čerf, JiHei) ale nikomu své básně nevnucuju, napíšu uveřejním. pokud si je někdo přečte dobře, pokud ne taky. A když zkritizuje O.K. beru. S tím se člověk když jde s kůží na trh a je natolik otevřený jak já musí počítat. A jiná už nebudu

    OdpovědětVymazat
  28. [30]: Nemůžu si vybavit, o koho jde. Nebo o koho šlo (pochopila jsem, že měl blog a smazal ho).

    OdpovědětVymazat
  29. [31]: Blog snad ještě má, nevím, od té doby co došlo k té naší "roztržce" která se dostala až do Standova článku na Srdci blogu jsem ho smazala z oblíbených a jelikož mne u sebe v každém článku napadal  přestala jsem tam vůbec chodit. Když ti řeknu, že pořád se prezentoval jako velký milovník žen určitě budeš vědět o koho jde....

    OdpovědětVymazat
  30. Přestože jsem teď nějaký ten měsíc byl mimo blogovou scénu, tak asi tuším o kterého že to Pána se jednalo. No, hlavně ať ti to blogování ještě dlouho vydrží, protože mě se to líbí   

    OdpovědětVymazat
  31. [33]: Budu se snažit, i když někdy to je vážně fuška a někdy přímo na palici.   

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....