16 prosince 2015

Nechce se mi vůbec nic ....


Nemám na nic vůbec náladu, ani na psaní článků, ani
na focení, ani na tvoření. Ostatně to jsem zavřela všechno do
boxu a krabic a definitivně pro letošek nebo vůbec pro další doby
s ním skončila. Nějak jsem vyčerpala tu radost z tvoření a přestalo mě to úplně bavit.
A jsem zas vystrašená co bude s Bobím, opět se u něj dostavila ataka
jeho zdravotních problémů které trvají přesně rok a během tří dnů je z něj chodící
kostra potažená kůží. A nejhorší je, že zas tak moc nezvrací. Jen je pořádně zahleněný.
Něco od nás opět pochytil a zrálo to v něm, až jsme se zas dopracovali k tomu
že nejí, jen chce pít což ovšem hned zas vyhodí. Zítra se uvidí jestli nebude váhový úbytek
protože to by už zas musel zůstat na kapačkách. Strašně pomalu se mu váha vrací,
ale stačí tři dny s minimem příjmu jídla a maso na něm úplně roztaje. Ještě že je zas přerostlej
v srsti, protože by vypadal jak když ho týráme! Bojím se aby každý další
problém ho neoslaboval víc a víc. Už teď má zřejmě
oslabenou imunitu a proto každé naše virózy odnáší takhle.
Jsem nevyspalá, otrávená a vyšťavená. Nežiju momentálně ani v ideálním světě
a už vůbec ne v ideální pohodě ....

22 komentářů:

  1. Ani nevíš, jak s tebou cítím, Vendy a jak moc je mi líto, že se Bobešovy problémy neustále vracejí.

    OdpovědětVymazat
  2. Je mi líto Bobího, když stůně zvířátko, je to horší pomalu než člověk. Neumí říci, co ho trápí. Nevím, co bude s naší Mudlou, Zase se  vyčurává vc koutku síně. Ne moc, ale při každém našem odchodu z domu nebo i v noci, když se dostane z pokoje k ránu. Chodí i na záchodek, ale muže to štve a zlobí se na ni. Já mám strach, aby neměla něco s ledvinami, ale veterináře nechci volat, naše kočky se jej hrozně bojí, jak ho poznají, nevím. Muf tedy nejen jeho, ale i cizích lidí někdy.

    OdpovědětVymazat
  3. Vendy,je mi Bobše líto, chudák ten už si vytrpěl Přeju mu brzké uzdravení a aby jste oba měli zase radost do života Dokážu si představit co prožíváš ...

    OdpovědětVymazat
  4. To mě moc mrzí, já to stejné prožívám s dítkem, ale u nás už je mnohem lépe. Přeji to samé i tobě!

    OdpovědětVymazat
  5. [4]: To mě sice taky ale najednou k tomu mám takový určitý odpor. Ono vlastně skoro ke všemu. Jsem krutě vyšťavená a nejen z Bobeše, celkově už zas začínám nezvládat situaci kolem sebe.

    OdpovědětVymazat
  6. [3]::[2]: No dneska jsme zas byli na kontrole ale jak se to bude vyvíjet dál ... zatím se utlumilo zvracení jako takové. Na hleny máme rozpouštěcí sirup, to co jsme alespoň do něj včera dostali v něm v většině zůstalo takže váha dolů už nešla. Je sice apatickej ale to přičítám tomu že je tak slabý. No dneska do něj zas něco musím dostat tak uvidíme jak to bude vypadat zítra.

    OdpovědětVymazat
  7. [1]: no by bylo potřeba znovu udělat vyšetření krve, rentgeny .... jenže to jsou peníze který si teď nemůžeme moc dovolit za to dávat. Max vždycky až dostanu něco já tak udělat nějakou část vyšetření. A hlavně se zaměřit později na imunitu a její posilování..... a to je zas otázka financí ....

    OdpovědětVymazat
  8. VendyW, stavy, kdy se nechce nic, známe všichni, přispívá k tomu i sychravé počasí. Přeji ti, aby tě rychle opustily a aby Bobeš byl zase v kondici, protože to tě také optimisticky naladí.

    OdpovědětVymazat
  9. [8]: Tak počasí a já, to je kapitola sama pro sebe......

    OdpovědětVymazat
  10. [7]: No jo, ty zatr peníze!

    OdpovědětVymazat
  11. Nemoc nikomu nepřidá. A většinou ji snáší hůře ten druhý, než sám nemocný. A navíc, když ho nemůžeš psychicky rozebrat a popovídat si o jeho těžkostech, tak všechna váha onemocnění padá na tebe. Ach jo...

    OdpovědětVymazat
  12. Jsme na tom, co se nálady týče, podobně. U nás jsou sice všichni zdraví, ale já se před těmi svátky cítím hrozně unavená. Jsem furt v práci, doma nemám nic hotovýho a to mně hrozně deprimuje. Ani nemám všechny dárky a z toho co už mám , nemám zabalený ani jeden. Potřebovala bych ještě udělat spoustu věcí.Ale nemám na to čas. Když už jsem doma, chce se mi strašně spát a nejsem schopna vstát brzy, abych něco stihla. To je tím bláznivým počasím. Sluníčko jsem neviděla více než týden o sněhu ani nemluvím. Už aby bylo po Vánocích a vůbec všech svátcích.

    OdpovědětVymazat
  13. Takový problémy! a já blázen si myslel,že budeš psát o depce z počasí!

    OdpovědětVymazat
  14. [13]: Tak to se na tom podepisuje taky....

    OdpovědětVymazat
  15. [12]: Mám to co se týče toho vstávání stejně. Večer sebou fláknu do postele, to už se na to úplně třesu a ráno se mi nechce z ní. A to jsem doma..... je to hodně tím počasím, to je jasné, ale je už toho vůbec všeho strašně moc co z člověka vysává energii.

    OdpovědětVymazat
  16. Vendy drž se! Někdy se toho nakupí, že je člověk úplně vyhořelý a nemá chuť ani tvořit. Je mi jasné, že zdravotní trable Miláčka člověku důkladně pocuchají nervy. Držím pěsti, ať je Bobiškovi zase líp i Tobě, ať máte nějakou tu pohodu! Já to zažila už několikrát s našimi kočičáky a vím, že to není žádná legrace. Přeju hodně sil!!!!

    OdpovědětVymazat
  17. Je to smůla. Máš poslední dobou s pejsky jen samé starosti. Těch radostí je málo. Vím co to je za nervy, když pejsek stůně zažili jsme to s Yorgou a teď naše Sára má zánět v uších. V jednomje to horší, to druhé jen náznak. Jenže kapání do uší a výplachy jsou boj třikrát denně. Jak si jinak nechá dělat cokoliv, ten výplach se jí ani trochu nelíbí. Dnes jsem na to byla sama, neměl ji kdo přidržet a byl to děs. Zánět mizí, ale do neděle musíme kapat.Držím palce aby se Bobí zotavil a ty měla aspoň klidné Vánoce.

    OdpovědětVymazat
  18. Fredy Kruger18/12/15 23:57

    " Dnes se mi nechce vůbec nic !"

    OdpovědětVymazat
  19. Snad bude brzy líp, to vždcky zabolí, v tomto případě si vždycky říkám, kdyby mohly zvířata mluvit....

    OdpovědětVymazat
  20. Vendy, přišla jsem sem až dneska. Úplně chápu tvůj nezájem o cokoli, co tě dříve bavilo. Když strádá milovaný člen rodiny, jde všechno stranou a to, co člověka dříve těšilo, prostě netěší. I k těm koníčkům potřebujeme mít vnitřní pohodu a klid. Fantazie pak pracuje na plné obrátky a jsme spokojení. Ale takhle se v člověku hromadí strach, bezmoc a beznaděj. Moc přeju pejskovi i tobě, aby se vše k dobrému obrátilo. Na oslabenou imunitu nejsou nějaké injekce nebo podpůrné léky?

    OdpovědětVymazat
  21. [21]: Ono asi bude, to se začne řešit až v okamžiku kdy se vylíže z toho srabu v jakém teď je a zjistí se jestli to selhání ledvin, či co to je je akutní nebo je to něco dlouhodobějšího.

    OdpovědětVymazat
  22. Ach Vendy, tohle je vždycky tak smutné, ale jak čtu pozpátku v tvém blogu, vím, že už je to lepší a jsem za to moc ráda. Snad se to zase vylepší. Dzžím tobě i Bobšovi palce...

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....