11 října 2014

Neplánovaně .....




....... dnes dávám jednu z fotek které mám v rubrice
Beze slov ...... i když tím pravidlo porušuji. Ale od toho jsou pravidla aby se porušovala. Myslím že alespoň jeden člověk o tom ví hodně. O porušování pravidel slušnosti a uveřejnění soukromých sdělení.....
I já pravidla porušuji, někdy úmyslně, někdy neúmyslně. Někdy plánovaně a jindy neplánovaně, ale snažím se neublížit.
Těm které by to bolelo a těm o které stojím.
Takže vlastně neplánovaně díky jednomu člověku vzniklo neplánovaně toto povzdechnutí i když jsem plánovala teď na blog chodit minimálně .....

40 komentářů:

  1. To je fakt parádní fotka, ta by se hodila do nějaké soutěže a měla bys velkou šanci

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezoučké kapičky. Já jsem jednou ublížila númyslně, vlastně jsem spíš chtěla pochválit. Narazila jsem na stránky jednoho nevidomého člověka, který si ty stránky píše sám. Také jsem mu tam nechala pochvalný komentář. Byla jsem jeho stránkami nadšená, že vůbec někdo tohle dokáže, chodila jsem tam častěji a zmínila jsem se o jeho stránkách a o něm na jednom oblíbeném dikuzním foru, kde byli lidi, které jsou mnohé znala osobně a věděla jsem, že jsou to hodní a féroví lidé. Vůbec jsem nezamýšlela nic zlého. Když jsem pak opět zavítala na jeho stránky, dočetla jsem se o sobě velmi nepěkné věci. Kdo prý mi dal právo psát o něm někde na diskuzích, kde se prý v člověku bere tolik cinizmu.... Vůbec jsem nechápala, co jsem provedla. Možná mne čeká stejný osud, pak ale nedokážu psát stránky tak, jak je píšu.Jestli k tomu s rozpadem sítnice dospěju, budou muset být stránky velmi jednoduché, jen texty. Proto jsem měla v sobě tolik obdivu k člověku, který to však nepochopil a odsoudil mne. Nemá cenu se hájit, nemá cenu vysvětlovat. Ani bych nevěděla jak něco vysvětlit, když jsem nechápala, že jsem něco špatného provedla. On prostě odsoudil mé odporné chování, že jsem o něm někde mluvila a dala na jeho stránky odkaz. tak jsem tam přestala chodit. Je mi to líto, ale jsou mnohá nedorozumění, která se nikdy nevysvětlí.

    OdpovědětVymazat
  3. Fotka je překrásná, Vendy!

    OdpovědětVymazat
  4. Nejlepší obrana proti nepravdám a pomluvám je NEREAGOVAT.

    OdpovědětVymazat
  5. [6]:Nešlo o to jestli to je nebo není pomluva, ale o to že někdo na svém blogu rozčilen že se do něj pustilo pár lidí a mezi všemi komentujícími znal jen mne tak veřejně napsal něco co bylo řečeno jen soukromně mezi čtyřma očima, což považuji za silnou známku nedostatku slušného chování a jen potvrzení toho kvůli čemu se ostatní do něj pustili!

    OdpovědětVymazat
  6. [5]: Fotka už tady byla, jen jsem dle rady TlusŤjocha z ní udělala výřez . Zakázka zatím! jde dobře stíhám plnit danou kvótu denních prací včetně starání se o rodinku. Jen to že když je venku hezky jak teď a táhne mne to tam musím ignorovat. I když víkend je rochu časově namáhavější děl se víc věcí tak bych to měla stihnout i s předstihem . Co kdyby se stal druhej zázrak a někdo zas něco chtěl ve větším počtu!

    OdpovědětVymazat
  7. [4]: Ráda tě zase u mne vidím, a jak jsem říkala, už tady byla v celkovém záběru al ten ořez jí prospěl asi víc

    OdpovědětVymazat
  8. Ačkoliv netuším, oč se jedná, dávám ti za pravdu. Vyžvanit soukromé věci (řeči) někoho jiného je na facku.

    OdpovědětVymazat
  9. [11]: ... vypadlo mi á...

    OdpovědětVymazat
  10. [2]: Tenhle člověk je dost otrlý v tom že na blogu píše o soukromí jiných a bez jejich vědomí. Že se jejich životy proplétají s tím jeho je sice hezké, ale jsou určité věci které by muž - gentleman v žádném případě dělat neměl. On ale asi, i přes to že se tak těm ženám evidentně jeví,  gentleman není v žádném případě..... což opět znovu ukázal.

    OdpovědětVymazat
  11. [12]: Ve zkratce, jedna blogerka napsala o jednom dost známém a kontroverzním blogerovi pravdivý článek. Já nejsem srab jako ostatní které komentovaly jen pod zkratkami a napsala jsem svou osobní zkušenost s tím člověkem. Nějaká "dobrá" duše poslala dotyčnému odkaz na ten článek a jelikož mne tam asi jedinou z těch komentujících znal tak si na mě vylil zlost. Tím že vyblul to o čem jsme se bavili čistě soukromě a ještě ze sebe dělá svatouška. Že on na rozdíl ode mne si to jako svobodný člověk může dovolit.

    OdpovědětVymazat
  12. Netuším, o koho jde, ale vyřizování si účtů přes osobní záležitosti je zralé na pár facek. Drž se a nic si z toho nedělej. Taky jsem se naučila na sprosté urážky nereagovat a světě div se, ono to toho druhého jednou bavit přestane... Už dávno jsem vyrostla z toho, aby mě trápilo to, co si o mě jiní lidé myslí. Vřele doporučuji, je to naprosto osvobozující!

    OdpovědětVymazat
  13. [15]: Víš mě se jen potvrdilo že vlastně vůbec nepochopil proč ten článek ta dotyčná napsala a proč jsem s ní souhlasila. Možná ho vytočilo že jsem na rozdíl od těch ostatních jeho příznivkyň neshledala na něm nic co by mne k němu lákalo a přitahovalo. Možná to že jsem se to nebála říct veřejně a neschovávat se v komentech jen pod nějakou vágní literou jak to bylo u těch které se nejvíc ozývaly a tak jsem to schytala za všechny ostatní . Své jsem mu slušně k tomu napsala v komentech a tím to pro mne skončilo ..... a myslím že když ti řeknu že mu byl nedávno pozastaven blog asi z důvodů "nevhodných"  fotek malého děvčátka tak asi budeš vědět o koho se jedná .....

    OdpovědětVymazat
  14. TlusŤjoch ti poradil dobře, Vendy. Na tu fotku si nevzpomínám, jenže já si toho vůbec moc nepamatuju.

    OdpovědětVymazat
  15. [16]: Já se v těch komentech podepsala.

    OdpovědětVymazat
  16. [18]: Ty ano, ostatní nejvíc kritizující, či nejrozhořčenější se raději ukryly jen pod písmenko a já to pak schytala za všechny. Ale to je už jedno, svoje jsem k tomu dotyčnému napsala.

    OdpovědětVymazat
  17. [19]: Stejně tak ta dobrá duše která ten odkaz poslala taky neměla odvahu a také se schovala jen pod písmeno ....

    OdpovědětVymazat
  18. [17]: Byla Hanko tuším v předposledních kapkových .....

    OdpovědětVymazat
  19. [16]: No jo, už vím. Ještě by mě zajímal ten článek, který to všechno spustil.

    OdpovědětVymazat
  20. Asi vím, o koho se jedná.

    OdpovědětVymazat
  21. To je krásná rodinka, maminka, tatínek a dětičky....

    OdpovědětVymazat
  22. [24]: Jak co soutěž? Vyhlášení už bylo asi jsi ho přehlídla když tak je to nahoře pod záhlavím. Jinak už zas běží další kolo takže se můžeš zase vesele do něj pustit :)

    OdpovědětVymazat
  23. [16]: Tak tohle jsem vůbec nezaregistrovala a protože jsem duše zvědavá, tak by mě to fakt zajímalo. Nemůžeš být konkrétnější? Asi nečtu blogy "známých a kontroverzních" blogerů

    OdpovědětVymazat
  24. [26]: V novém článku u mne se to dozvíš i s příslušným odkazem

    OdpovědětVymazat
  25. [27]: Tak bedlivě číhám

    OdpovědětVymazat
  26. [28]: Ten článek tam už je

    OdpovědětVymazat
  27. [21]: Já ti věřím, Vendy, jenže mám v hlavě průvan!   

    OdpovědětVymazat
  28. [25]:No to jsem měla na mysli. Další kolo. Jestli teď na to všechno budeš mít čas a chuť.

    OdpovědětVymazat
  29. [32]: Ono jsem to prvního stihla a teď zas do 20tého jen čekám jestli se něco sejde a bohužel musím říct že to stagnuje snad zatím nejvíc ze všech kol ......

    OdpovědětVymazat
  30. [31]: Výřez je někdy mnohem zajímavější a poutavější než fotka celá. Ale to tobě asi myslím nemá vůbec cenu vysvětlovat, že?

    OdpovědětVymazat
  31. [34]: Máš pravdu, Vendí, že ráda dělám výřezy..:). Když se dělají opatrně a s citem, tak jsou velkým pomocníkem. Tvoje fotečka je opravdu moc pěkná..:).

    OdpovědětVymazat
  32. Oči traff! Páááánečku!

    OdpovědětVymazat
  33. Óóój, ta fotka se ti povedla parádně!!!

    OdpovědětVymazat
  34. [36]: Dík za inspiraci a nápad udělat výřezy z uveřejněného

    OdpovědětVymazat
  35. [37]: Děkuji moc, však tobě to taky hezky jde

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....