14 srpna 2013

Bojuju sama se sebou....5


Tak dneska je to
půl roku kdy jsem začala svůj boj proti vrozené lenosti a změnu stravovacích návyků. Začátek byl opravdu něco a měla jsem ohromnou radost jak krásně mi to odsejpá. A to byla první chybička. Nechala jsem se ukolébat a dokonce i polevila a tak se výsledky trochu začaly zhoršovat. Navíc teď v době veder se mi při představě toho že ještě vlezu na šlapadlo a budu šlapat rosilo čelo víc než normálně. Takže zmrzlinky, vynechávání jednoho či dvou z obvyklých pěti jídel, povalování na bazénu nebo na terase si vybírají své.....Ale zase při měření jsem zaznamenala úbytky a to i tam kde doteď žádné nebyly.

Rekapitulace: 14.7 14.7.
Váha: 84,2- 84,9 kg Váha: 83,7- 84,7kg
HO: 106 cm HO: 103 cm
Pas: 88 cm Pas: 86 cm
Boky: 107 cm Boky: 106 cm

Tudíž suma sumárum i přes ty poklesky se to dál vyvíjí vcelku uspokojivě, jen váha je stále rozkolísaná během měsíce. Naštěstí jsem si neurčila žádný stresující termín do kdy a kolik mám shodit ale říkám si, že pokud se dostanu do konce roku na těch 80 kilo budu šťastná jak blecha.

12 komentářů:

  1. Ono taky záleží na výšce, ne? Nevidím to tak hrozně, to zvládneš, držím palečky. Mně už je to šum a fuk, hlavně ať se mohu hýbat aspoň jako dosud.

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Mám 175 cm a měla bych ideálně vážit 76 kg. Takže mých původích v březnu 90 kg bylo silně nadlimitních. Musím to právě kvůli páteři dostat dolů. Po operaci mne doktor nakázal že nesmím v žádném případě nabírat. A to jsem měla 82 kg.....a taky se to začalo dost projevovat v bolestech páteře ta nadváha. A já jsem od té doby co jsem si zažila srab a každé bolesti se bojím.

    OdpovědětVymazat
  3. [2]: Vendy,držím ti palce, každé deko je dobré Jen tě upozorňuju, že ani shozená kila ti od bolesti zad neuleví. Jsem hubená a mám hodně velké problémy s páteří. Můj doktor se vždycky směje a říká, že u mne nemůže použít první základní radu - zhubněte.

    OdpovědětVymazat
  4. [3]:Tak musím říct že alespoň trochu se to zlepšilo, to musím přiznat. Tak taky mi to už od toho co mám za problém nikdy neuleví, páč to mám vrozené tudíž se toho nedá nijak zbavit.

    OdpovědětVymazat
  5. Jen bojuj děvče.Já prozatím přibrala. Je to ale úplně normální.Taky se nějak neomezuji.Počkej,přijde nemoc a zhubneš na to tata.

    OdpovědětVymazat
  6. Každý gram dolů nebo každý chybějící cm je dobrý. Na zdraví je asi lepší mít méně. Taky bych brala méně, ale nějak se nedaří. Asi není ta potřebná motivace.

    OdpovědětVymazat
  7. Jsi dobrá, jen vydržať. Já hubnutí už moc neřeším. V létě hubnu a v zimě tloustnu. Ale jak píše Helena.....

    OdpovědětVymazat
  8. Ono to půjde. Někdy se váha přece zastaví a až po čase se začne znovu sunout dolů.

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to nehrozí! Za chvíli budu mít k obědu bramborové knedlíky se švestkami s opraženou strouhankou, popuštěným máslem a zakyslou smetanou (takové to mňamňaníčko).

    OdpovědětVymazat
  10. [9]:Neboj, já se taky d

    OdpovědětVymazat
  11. Hlavně v klidu, chvilku to jde dobře a chvilku to stojí, jsem na tom stejně, chvilku se mi daří a pak mne chytne paní mlsota a šup už je tam dečko na víc. Ale pokud mám chuť, tak trošku hřešit je taky zdravé. Držím palečky

    OdpovědětVymazat
  12. Vydrž. Já myslela, že teď po Itálii jsem také něco shodila a vážím úplně stejně jako před odjezdem. Jenže já tam dlabala samé rozinky a ořechy a mandle.

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....