13 července 2013

Tak už nám ji našli, paní Müllerová!....

A kohože nám to našli?
No přece Ivetku Bartošojc.....Víc jak týden nás bombardovalo zpravodajství Velké Sestry Novy v primtimovém čase o nových a nových eskapádách (Ne)Svaté Trojice Rychtář - Bartošová - Macura. To abychom na bývalou pěnici a stávající notoričku a jejího hrubiánského přítele náhodou nazapoměli a čas je nespláchl do žumpy zapomění kam právem patří.
Připadá mi dost eklhaftové aby se peníze z daní všech plácaly na placení zásahu URNY, jen kvůli tomu že si to někdo jen tak mýrnyx týrnyx objedná. No někdo, jedna rádoby pseudocelebrita která se snaží neustále na někom zviditelňovat. No schválně, zkuste si jako obyčejný človíček tohoto státu objednat zásah URNY na souseda který vám neustále znepříjemňuje život, vyhrožuje a napadá vás. Prohlásí vás za blázna a v horším případě rovnou fláknou po zádech obuchem, aby jste je s takovou prkotinou neobtěžovali. Protože co je ohrožený život jednoho neznámého normálně pracujícího člověka proti alkoholem rozvrácenému myšlení jedné bývalé, a to ještě ne moc dobré, pěnice a jejího tvrďáckého přítele....
Tato středozemská telenovela naštěstí už skončila, i kdybych za sebe bych byla raději kdyby zůstala tato osoba někde ztracená, protože další díly určitě na sebe nenechají čekat, zvlášť když se do nich zamotal i horkokrevný italský rádoby hrabě. Spasitel Macura zmizel a chrabrý rytíř - zachránce Pepa s odhalenou hrudí pro případ že by bylo potřeba svést bitvu o ruku zachraňované Ivetky si může tedy svou Žambulku - bambulku odvést do Čech. Hurá! Zajásá bulvární duo Blesk - Nova, máme materiálu na celou prázdninovou okurkovou sezónu, zvlášť když se nám tím tak pěkně podaří odvrátit pozornost od excesů naší Vepřové prezidentské hlavy a megalomanských plánů (Ne)zvolené vlády. Kdo si v tom přívalu emocí, alkoholového odéru a srdcervoucích plačtivých scén povšimne toho že D1 se už nebude opravovat pět ale sedm let (zatím). Ano říká se tomu vrtěti psem, aneb jak odvézt pozornost od jiných, životně důležitých problémů k těm které jsou naprosto malicherné leč! dějí se těm kteří jsou na výsluní, ale já za sebe říkám

VELEBNOSTI, JDU BLEJT!!!




17 komentářů:

  1. Se vším s Tebou souhlasím! Hnusí se mně úplně vše, o čem jsi se zmínila!

    OdpovědětVymazat
  2. Ta mužská jména mi naštěstí nic neříkají a pěnici jsem slyšel zpívat naposledy před patnácti lety. Co tihle lidé tropí, jde úplně mimo mě. Novu prakticky nesleduju (zpravodajství už vůbec ne) a četba bulvárního plátku mi přijde tak nepřijatelná jako močení uprostřed Václaváku. Takže vidíš, že ve skutečnosti nežiju, ale jen tak živořím .

    OdpovědětVymazat
  3. Je mi z toho už také na blití. Ať otevřu, co chci, tak na mě jukne tahle trojice nebo politika. Nečas brání milenku! Sobotka nepodpoří vládu! Je to fakt hrozné. No jo, když novináři také musí být z něčeho živi. Ale čeho je moc, toho je příliš.

    OdpovědětVymazat
  4. [2]:Jenže ono to na člověka, pokud nesleduje tedy tývý, skáče i odtud z blogu! Odevšad se to valí na husto....hele a já chci ty fotky, fotky, fotky!

    OdpovědětVymazat
  5. [3]:Že nepodpoří vládu to ještě jde, teď si představ že by ta Zubatá pleš chtěla bejt třebas premiér! To by byla dvojka s Vepřovým jen co je pravda....

    OdpovědětVymazat
  6. Mně je z toho také na nic, ještě chybí do opravdové žumpy Štiková.Promiňte mi to, ale i já jdu blejt, . . ..

    OdpovědětVymazat
  7. Novinářů je jako kobylek , tak na ty co se neuplatní v seriozních ( i když o kterém se to dá dnes říci )plátcích , či dokonce v televizi zbývá jen ten bulvár. Ivetka si pos... sama, nevidím důvod, proč ji z toho tahat. Stejně o to nestojí. Jen mi je líto jejího syna. Jak mu asi je, když slyší , že jeho mámu právě vytáhli z nějakého báru pěkně pod parou ( a to ještě může být ta lepší zpráva ).

    OdpovědětVymazat
  8. Ale Vendy, vždyť je to chudinka, která potřebuje ochranu. Tak na ni nebuď zlá. Ona jen neví, před kým, před čím chce vlastně ochraňovat, zachraňovat. A jak se Rychtář dobýval do italské vily a vysvětloval přihlížejícím Italům, co tam vlastně podniká, že mu v Česku unesli přítelkyní, tak jsem prskala smíchy.

    OdpovědětVymazat
  9. Jojo, nebýt slavné trojice, tak by asi nebylo ani co vysílat. A ten alkoholický nezpívající frocek by potřeboval akorát tak ohnout přes koleno a kromě huby naplácat i zadek a poslat k tvrdé práci. Když to holt nezpívá, tak aby se o tom vědělo a tak se holt, aby jsme se dostali na světlo, udělá takovéhle humbuk. Já nevím, ale je mi z toho z prominutím taky na blití. Je ti hnus čím nás krmí.

    OdpovědětVymazat
  10. Kdo je zubatá pleš? Nějak teď nesleduju... stačí mi to, co na mě vyskakuje právě s Bartošovou, jako by v Česku nebyl nikdo důležitější. Když si vezmu třeba naprosto neznámou Amélii, která ve svém životě udělala daleko víc než Bartošová, tak je mi líto, že právě ona není víc zviditelněná. (Nevím jestli ji znáš, Amélie z blogu Autíček Jeníček)

    OdpovědětVymazat
  11. Bleju už dlouho a neustále ... Že to vůbec ještě někoho baví! A pak co dělá její ex manžel Štajdl, a potažmo, co její rodiče, sestra?

    OdpovědětVymazat
  12. [10]:Zubatá pleš je Sobotka....jo a Amélku samozřejmě znám, skoro od začátku co bloguju.Jen teď pořád na její blogy zapomínám, tak vždycky jednou za čas udělám k ní nálet a projedu všechno. Na její blogy jsem upozorňovala i v článečku na AB o blozích jende než B.cz

    OdpovědětVymazat
  13. [11]:Já si myslím, že už dávno raději od ní dali ruce pryč. Popravdě její aminka se mi nezdála nějak moc zoufalá když v tývý luvila. Ani se jí nedivím, mě dělat dcera takovou ostudu tak bych se asi s ní pokud by mne nepožádala o pomoc taky nijak nadšeně nebavila. Znáš staré dobré pořekadlo.Komu není rady.....a to v tomhlepřípadě platí stopro.

    OdpovědětVymazat
  14. ano, poslední věta. cílem je jen a jen odvést pozornost...nic víc. a nakonec v klidu zase pustit všechny gaunery a omluvit se jim. tady totiž jsou všechny svině nevinný a nikdo za nic nemůže. hlavně soudruzi z ODS a spol...

    OdpovědětVymazat
  15. [14]:Taky mám to podezření.

    OdpovědětVymazat
  16. [14]: Copak nevinní ale všichni asi mají Alzheimera v posledním stádiu protože si nepamatují ale vůbec nic. Co slibovali, co říkali, co dělali.... Neboj, ta příroda bude převládat!

    OdpovědětVymazat
  17. Tak to jsi krásně napsala.Přesně na tohle jse myslel ,když jsem ty sračkové zprávy četl.Jen jsi zapoměla na hvězdu největší - Ornellu

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....