23 května 2013

Kytička mému dítku....


Při všech těch posledních zastaveních jsem zapoměla na jedno dost podstatné zastavení a ohlédnutí.
A to za tříletým obdobím mého blogování. Toho co mi přineslo je asi o dost víc než toho co mi vzalo. Možná, jak se na to nahlédne....Přineslo mi možnost dostat ze sebe to co mě trápí a to prostřednictvím jak fotek tak někdy nějaké básničky. Přineslo mi možnost navštěvovat místa kam bych se nikdy nedostala a poznání v jiných odvětvích lidských činností a zájmů. Přineslo mi i pár dobrých virtuálních kamarádek i kamarádů a doufám stále že nezůstane jen u té virtuální roviny. Naučilo mne dívat se na vše kolem sebe trochu jinýma očima. Neustále mne nutí se zdokonalovat a zlepšovat. Myslet když píšu, řadit slova, zamýšlet se nad děním a souvislostmi.

Vzalo mi ale i čas, ten trávím místo nad knihou nad komentáři ostatním, nad úpravami fotek, nad vlastním psaním. Vzalo mi i trochu soukromí protože na internetu soukromí i přes všechna zabezpečení neexistuje, co si budeme namlouvat. Vzalo možnou práci nějakému psychologovi protože se pro mne stalo způsobem terapie, relaxování a splněním věčné touhy po alespoň trošce uznání.

Jsem ráda, že jsem se do této činnosti pustila a jsem ráda že někomu přináší stejná poznání jako mě. Vám všem kdo ke mě chodíte děkuji za shovívavost k mým chybám, k mému mnohdy možná otravnému poučování o květinkách na blogu mém i v komentech na blozích Vašich. O mé aktivitě, která Vám jen přidělává práci z čtením a prohlížením dalších a dalších nových fotek kterými zahcuji vaše vyhledavače. A Vám všem děkuji za ty pochvaly a tím i pohlazení mému ješitnému egu...

Blog je takové moje třetí dítko a já se mu tímto omlouvám, že jsem na něj tak neuvěřitelně zapoměla, ač ho mám na očích neustále.....a doufám, že u mne zůstane alespoň ještě pár let....

24 komentářů:

  1. Ahoj Vendy, mám úplně stejné pocity jako Ty.

    OdpovědětVymazat
  2. Přeji Tvému třetímu dítku vše nejlepší Vendy a ať se daří i dítku i mamince . Hezky jsi to napsala tu malou bilanci - vnímám to stejně jako Ty . Těším se na nové články a fotky.

    OdpovědětVymazat
  3. Vendy, mám to podobně a věřím, že hodně dalších blogerů. Pokud bychom z toho neměli všechny ty pocity, o nichž píšeš, neměli bychom blog asi nikdo.

    OdpovědětVymazat
  4. Vendy jen tak dál,tím,jak píšeš,se dostáváš o kus dál,tak jak každý z nás. Chodím k Tobě ráda.

    OdpovědětVymazat
  5. To tvoje poučování o květinkách je náhodou moc užitečné, i když mě občas zlobí to vědomí, že o kytkách vím vlastně prd a dva vořechy...

    OdpovědětVymazat
  6. Přeji Ti, aby ti blog a radosti s ním vydržely hodně dlouho. je to přesně, jak píšeš, člověk něco ztratí a něco jiného zase najde. A já jsem moc ráda, že mi radíš s kytičkami, protože já jsem sice jejich obdivovatel, vyfotím si je, dám do vázičky, chci pěstovat, ale nevím, jak se jmenují. A hledat v encyklopediích na netu je pro men katastrofa. Najdu cokoli, ale nevím, jak hledat název kytičky. A když ji vyfotím, dám na blog, tak ty ji hned identifikuješ. A za to ti děkuji. Doufám, že blogy vydrží více let. Já měla placený web na jednom mezinárodním hostingu a jde to tam do háje, i když mám zaplaceno do troku 2014 8 GB, tak se mi fotky nezobrazují,úložný prostor se odpojil, hned zas nejde nahrávat, prostě už tam nechodím, vzdala jsem to. jen jsem tam nechala odkaz pro lidi,kteří tam chodili, kde mě najdou. A té pětileté práce na webu je mi líto nejvíc. Dneska už si zálohuju všechno i to, co dávám na blog, protože člověk nikdy neví. AQle blog vypadá stabilní, i když má své mouchy, ale je tu možná komunikace s hostingem. Na webovkách jsem psala anglicky, rusky, česky dotazy, kam se poděly mé fotky a nikdy žádná odpověď. Prostě pobrali prachy a zmizeli. To tu nehrozí, protože je tu dost místa zadarmo. Tak hodně štěstí.

    OdpovědětVymazat
  7. Napsala jsi to moc hezky a vyjádřila pocity z blogování za nás za všechny. Přeju tvému dítku ještě hodně nápadů a překrásných fotek, na které se vždycky moc těším a které umí pohladit dušičku.

    OdpovědětVymazat
  8. Vendy, napsala jsi to moc hezky. Cítím to podobně jako ty.

    OdpovědětVymazat
  9. Gratuluju k Vašim narozeninám, tedy myslím k 3tímu výročí tvého blogu. Já osobně jsem moc ráda, že jsem tě virtuálně poznala, upřímně doufám, že se uvidíme na Petrovo výstavě, mám moc ráda tvé komentáře a tvého anděla, cos mi poslala a hlavně ti taky chci říct, že máš dar vidět krásu tak, jak málokdo. Tvoje fotky mají duši a jsou krásné..     

    OdpovědětVymazat
  10. Blahopřeji k Tvému tříletému dítku. Pěkně si ho hýčkej, však děti jsou právě od toho. Takže asi teď už povýší a půjde do školky, že?!

    OdpovědětVymazat
  11. Já Vám všem dámy co jste mi tu napsaly moc děkuju. Popravdě se tiše červenám a říkám si, že až tolik chvály si ani nezasloužím. Protože je spousty krásných blogů s fotkama Ji - Hei, Luďka Gregušová, Hynek Milota, Martin, Majka,Pavel, Drak to jsou fotky opravdu na profi úrovni. Povídání mají skvělé Mengano, Čemeřice Hanka, Ivet, Růžička Moravská, Malkiel a spousta dalších na které bych nechtěla zapomenout. Poznání z cest mají skvělé Ilča Pižlík, SignoraA, Hanka, Frypat, Shariony....seky a šlehy Krutomývala mne dokáží po ránu rozesmát stejně jako komenty Kinga. Vlastně všichni jste ve svém blogování nějak originální a skvělí....a každý umíte něco.

    OdpovědětVymazat
  12. Milá Vendy W, dodatečně se připojuji ke gratulantům, kteří blahopřejí třetímu dítku k narozeninám. Ať se mu pořád daří!

    OdpovědětVymazat
  13. Byla jsi jedna z prvních, které jsem při vstupu na blog.cz poznala. Mám moc ráda tvoje fotky a tvůj ostrý jazýček Doufám, že se mi ještě hodně dlouho z mého virtuálního světa neztratíš. Vážně bys mi chyběla.

    OdpovědětVymazat
  14. [10]: Jelikož pro něj školka není povinná nechám si ho zatím ještě doma.

    OdpovědětVymazat
  15. [12]: Děkuji moc. Jelikož nemám krokoměr nemůžu si spočítat kolik kroků mne blog už stál. Ale jeden každý krok mi za to stál

    OdpovědětVymazat
  16. [13]: Na tvůj břitce literární ale fakt nemám ....

    OdpovědětVymazat
  17. [14]: I základní škola se dá vyučovat doma, soukromě.

    OdpovědětVymazat
  18. VendyW, blahopřeji ti k 3. výročí blogování. Obdivuji tvou nevyčerpatelnou energii a nápaditost, s níž sestavuješ tématicky zaměřené články s krásnými fotkami, exceluješ se svými znalostmi květin, podnikáš výlety do hudebních sfér, informuješ, co nového v tvém koníčku pejsků dandíků a spoustě dalšího.

    OdpovědětVymazat
  19. Wendy moc krásně jsi to napsala. Gratuluji ti k výročí a ráda se připojím k těm, co čtou tvé básně, radí se o zahrádce a hladí tvé ego.

    OdpovědětVymazat
  20. [19]: A já tobě jako ostatním moc děkuju.  jsem ráda že jsem snad získala v tobě i novou dušičku.

    OdpovědětVymazat
  21. [18]:A já ti moc děkuji. Všechno co jsem vypotila a uveřejnila je 1312. Snadno to najdeš v archívu, kde se ti to zobrazuje kolik článků si za rok uveřejnil. Ale je otázkou kolik z toho je plnohodnotných článků....to se ve statistikách nezobrazí. To se musí spočítat. A do toho nejdu   

    OdpovědětVymazat
  22. [21]: To je obdivuhodné, protože tvé články jsou vždy pěkné.

    OdpovědětVymazat
  23. [22]:Po všech kotrmelcích a tom co se na Blog. děje a tím i na AK jsem ráda že tam nejsem. Kvalitní blogeři buď sami odcházejí nebo jsou bez vysvětlení odejiti. Takže ať si tam nechává ty kteří píšou bláboly a přebírají své "autorské" články z netu.....ale hlavně že jsou jejich články v kurzu na vyhledáváčích....

    OdpovědětVymazat
  24. Wendy moc pěkně jsi to napsala.Já jsem se k blogové rodině přidal teprve nedávno (no i když ono to už je půl roku,toto letí..),ale občas mám úplně stejné pocity.

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....