09 února 2013

Máte to taky, nebo je chyba u mě?....

Ptám se totiž na jednu věc, která mne začala trápit před dvěma dny. Otevřu mejl a tam na mne nejdřív jukalo 35 nepřečtených zpráv. Juj! Tak to jsem nečekala takový úspěch s článkem o západu slunce!....no jo, jenže když je otevírám, zjišťuju že tam je šest stejných nových článků na jednom blogu, tři na jiném, dalších pět zase na jiném atd. Jen asi tři komenty ke článku. Tak jsem si říkala aha, nějaká chybka se vloudila. Včera otevřu mejl a tam na mne vybaflo přes sto zpráv. A tentokrát to přitvrdilo, jeden a ten samý článek už dvacetkrát, patnáckrát i víckrát. Mezi tím nějaký koment. Nebo při otevření článku na mne svítí nápis stránka nenalezena....všechno vymazáno a říkám si fajn. Jenže při dalším otevření během dne opět šílené hausnumero a opět ty samé články oznámeny několikanásobně..,.,už si připadám jak v Hrnečku vař, lezou na mě stále a stále další a další, mažu a ony zase na mne vyskakují....
Už mne to nebaví hledat mezi tím množstvím pár nových které bych už neviděla a které se mezi nimi krčí.
Takže se ptám, máte to taky tak, nebo mám nějakého vira v kompu? Nebo nás zase na Blogu očekávají nějaké novinky nebo je to pomsta za stížnosti že chybí přehled nových článků?
Budu ráda když mi dáte vědět....

40 komentářů:

  1. Vendy, jsem už z toho na hlavu od rána, kdy jsem otevřela noťas. V emailu spousta duplicitních oznámení, z toho půlka vede na prázdnou stránku. Ráno jsem zveřejňovala článek přiřazený k TT. Vůbec se tam neobjevil a zmizel mi dokonce v administraci blogu ze seznamu článků. Na blogu se objevil. U Čerfa je pro změnu dobrý zmatek v komentářích... Myslím, že se jedná o všeobecný jev. Možná Marťani, možná revoluce u adminů, možná konec světa Uvidíme.

    OdpovědětVymazat
  2. Tipla bych to na tu pomstu .Já už včera vytýkala Intuici,že si ji vymažu z odběru,protože jsem si myslela,že má v compu nějaký vir.A dneska se ozývají další a další z vás.Právě to tady taky mažu.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak já teď psala koment, který se vůbec nikde nezobrazil, ale dyž ho chvi dát znovu tak mě to hází upozornění že nelze vkládat duplicitní komentáře....tak to jsem z toho fakt jelen, daněk, muflon....

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj jelene! Měla jsem totéž, od čtvrtka večer do dnešního poledne. Myslím, že už je to v pořádku, od oběda mám zatím maily po jednom, uvidíme...

    OdpovědětVymazat
  5. U mě je to od čtvrtka to samé a navíc u některých blogů se mi objevuje,že blog ještě není zaregistrován

    OdpovědětVymazat
  6. Pižlík9/2/13 17:43

    Já už se s tím potýkám přesně tři dny. Navíc se mi některé blogy vůbec nezobrazují. A před chvílí jsem strašně zuřila, protože jsem dala kolem poledne uveřejnit článek a on se mi zveřejnil teprve před chvílí. Prostě zničeho nic zmizel a nebyl nikde k nalezení. Jo a taky jsem zjistila, že nemám články zařazené v rubrikách. Např. v  kuriózních německých slovech  mám naposledy článek někdy z listopadu.

    OdpovědětVymazat
  7. Jo,a taky se před chvilkou celý tenhle tvůj příspěvek ztratil A na svým blogu se ke komentářům vůbec nedostanu

    OdpovědětVymazat
  8. Pižlík9/2/13 17:46

    [7]: Včera mi přišlo přes 100 e-mailů s upozorněním na články Intuice a dnes asi 60 na článek Pavla. Je to odstupňované po pěti minutách.

    OdpovědětVymazat
  9. Ano ano, já to mám taky...! Zdá se, že Blog.cz napadli počítačoví šotci nebo piráti. Taky jsem dostala, už včera večer, asi třicet duplicitních upozornění jdoucích za sebou po pěti minutách - od Veruneečky, Plajzky a Pavla Kreperáta. Koukala jsem na to včera jak jójo a ráno jsem měla ve schránce znovu asi 100 mailů. Až jsem se od dotyčných ve stoupajícím návalu zoufalství zase z odběru odhlásila, aby to přestalo, tak při pokusu o opakované přihlášení se k odběru od nich se mi server snažil namluvit, že moje URL je vadná. Nevím, co to má znamenat... žeby pomsta za to, že nemáme rádi novou úvodní stránku Blog.cz a našli jsme si jinou cestičku?

    OdpovědětVymazat
  10. [Smazaný komentář]Tak alespoň tak, a dej vědět občas jak se máš ....Možná taky časem přijdu na to že je lepší dělat něco jiného ale zatím mě to baví a dělám to ráda

    OdpovědětVymazat
  11. Tak už asi vím,proč zmizel můj napsaný koment u Tebe minulý týden.S maily nemám problém,ale něco se děje na blogu na serverech,před několika dny jsem nemohla najít článek,kde mi jedna blogerka zanechala koment,ale druhý den zase v pohodě.

    OdpovědětVymazat
  12. Zmatky jsou od čtvrtka, ale dnes to graduje. Vyvěsila jsem článek a za chvíli tam nebyl, pak zase byl, nebyl.... objevil se po několika hodinách. Řekla bych, že jim padá nějaký server a dokolečka se restartuje. Proto ty opakované zprávy.

    OdpovědětVymazat
  13. Já si myslím, že blog jde pomalu ale jistě do kopru. od tý doby, co podělali tu titulku, je to v háji. Kdo chce víc, nemá nic. Chtěli zvyšovat návštěvnost a čím dál víc lidi tady znechucujou...

    OdpovědětVymazat
  14. Wendy, ja som mala vecer 32 krat upozornenie, ze Pavel napisal novy clanok .. Tak som ho na chvilu hodila do kosa. Ustalo to. Ved by sa tolkymi clankami umoril k smrti.

    OdpovědětVymazat
  15. Milé blogerky, neděste se, to si jen náš server s námi hraje na to, kdo to dýl  vydrží.Taky jsem včera objevila rekordní počet zpráv, celých stoosmdesátsedm a když jsem je promazala naskakovaly další. A jde to napříč republikou, tedy od Aše po Zlín. Zřejmě se konají nějaké změny a úpravy po celém internetu. Bohužel dnes to opět pokračuje. Zřejmě musíme vyčkat, až nám to v pracovním dni někdo vysvětlí. Nejspíše se přes víkend splašily programy. Trpělivost přináší růže a možná přinese i nápravu.

    OdpovědětVymazat
  16. [14]:Včera jsem o tom diskutovala s jednou blogerkou která od Blogu odešla jestli ano nebo ne. A jak si přenést obsah bogu jinam jestli to jde, nebo založit blog nový a pokračovat na něm. Moc se mi do toho nechce, vím že jak člověk zmizí jinam a ti kteří nemají bloglovin ho stále dokola hledat nebudou a já nechci zase o některé z blogerů přijít.A to samé platí i v opačném případě, tak nevím....ale je fakt že mě to taky už trochu štve.

    OdpovědětVymazat
  17. [17]:Pokud se někdo najde kdo to vysvětlí, tohle už se začalo projevovat během minulého týdne, sice ne tak masivně jak teď, takže ty problémy už jsou týdenní, tudíž už někdo mohl zareagovat a vyvěsit nějaké upozornění.....

    OdpovědětVymazat
  18. [7]: Přesně to s komentáři se mi stalo u Čerfa. Musel si myslet, že jsem dokonalý blb Nejdřív pořád nic, nešlo mi koment odeslat a pak hup a byly tam 3 stejné najednou. Článek se mi taky vypařil, z administrace se mi poztrácely nějaké články, blog se chvíli tvářil, že neexistuje... prostě sado maso v přímém přenosu.

    OdpovědětVymazat
  19. Asi sa chysta navrat blogu k povodnej forme. IT ludia ju teraz hladaju na smetisti dejin.

    OdpovědětVymazat
  20. [21]: Myslíš něco jako palácový převrat? No to sem zvědavá jak dlouho to hledání bude trvat a jestli vůbec rádcové najdou, najdou?

    OdpovědětVymazat
  21. [18]: Hele Vendy a k čemu jste dospěly?Mě by taky zajímalo jestli to jde nějakým přijatelným způsobem někam přestěhovat.A kam nejlíp?Chtěla jsem se vrátit ke svému původnímu blogu na Píše cz,ale už rok se na něj nemůžu dostat.Admin na mé dotazy nereaguje,tak už fakt nevím.Nerada bych skončila jako Babeta.

    OdpovědětVymazat
  22. [23]: Tak ona už skončila s Blogem.cz dávno. Je na Bloggeru nebo další blog má na Wordpressu a je spokojená....

    OdpovědětVymazat
  23. [18]:Uvažovala jsem dát na svůj blog zde odkaz na nový blog. Většinu článků mám v PC, jinde začít znovu. Když si Tě dají do odkazů, najdou Tě vždycky.

    OdpovědětVymazat
  24. Nepozoruju žádné zlepšení, opět mi zmizel nově vložený článek a opět mi nejdou komentáře jak by měli a opět mne otravuje zase od Pavla jeden článek kolem dokola...

    OdpovědětVymazat
  25. Jako kdyby se jim zbláznily hodinky a datumoffka.

    OdpovědětVymazat
  26. Jediné, co funguje na www.blog.cz jsou reklamy.

    OdpovědětVymazat
  27. [27]: Tam už to vypadá že se zbláznilo ffšecko....už jsem alergická na krmení opičáka Kiburiho tak, že když to vidím na mejlu skáču dva metry vysoko!!!!!a ten tvůj článek jsem tam měla taky třikrát za sebou. Moje Krystalické mizí a zase se objevují jak se jim zlíbí, vím že je u nich koment a když kliknu na komenty snaží se mne to přesvědčit že stránka neexistuje....Nějak mi to připadá jestli se blog.cz nepřestěhoval do Bermudského trojúhelníku....

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj Vendy W. Mám pro Tebe dvě zprávy:

    OdpovědětVymazat
  29. Blog je v posledních dnech samé překvapení. Už abych si dával pozor a nové zprávy z mailu si nechával do mobilu stahovat jen připojený na wifi, jinak přijdu u svého operátora na buben . Věřím, že se vše postupně zklidní, ale slova, která jsem v pátek a v sobotu používal, radši nebudu reprodukovat, jinak se před svými čtenáři definitivně "odkopu"

    OdpovědětVymazat
  30. [Smazaný komentář]Jo, já vím....objevují se a zase mizí jak se jim zlíbí....Já je na stránce přistihla asi dvakrát z nejmíň ! deseti přihlášení   

    OdpovědětVymazat
  31. [Smazaný komentář]Já vím, mizí si a objevují se jak se jim zlíbí. Za dnešek z nejmíň deseti přihlášení na blog jsem je načapala na stránce třikrát. A pokračuje útok na mejla Pavlovým opičákem a Tlusťjochovým článkem....komenty jak kdy....

    OdpovědětVymazat
  32. Krystaly mi zůstaly utajeny.

    OdpovědětVymazat
  33. to bude celá armáda virů....no paráda   

    OdpovědětVymazat
  34. [Smazaný komentář]Babeto, to je opravdu velká škoda, že jsi blog zrušila. Rád jsem tam nakukoval. Snad bys ho mohla zase obnovit, až to zase začne fungovat a zjistíš, že ti blogování přece jen trochu chybí.

    OdpovědětVymazat
  35. [26]: Tak já tě otravuju, jo?   

    OdpovědětVymazat
  36. Psala jsem jim email a dnes mi odpověděli - je to nějaká technická chyba a na nápravě pracují. Tak snad se toho dočkáme ještě v únoru...

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....