15 března 2012

KONEČNĚ!!!!!.....

....jsem se dočkala toho, že je modrá obloha, že svítí sluníčko, a že mi rozkvetly první jarní kvítka.... ale to to trvalo!!!!


To sluníčko tu vylezlo až teď kolem čtvrté hodiny, a já si říkala, že si z nás ti meteorologové dělají srandu, když neustále říkají o tom jak bude pěkně.....
A nokonec to i vyšlo....

7 komentářů:

  1. Tak u nas se objevilo slunicko uz vcera,rano jeste nic moc,sedo a zima a pak jako mavnutim kouzelneho proutku se objevilo a hned modra obloha a teplo,ptaci zacali zpivat a uz se take objevuji prvni kytky(a ja konecne nemusim kazdou noc schovavat kvetniky z balkonu)

    OdpovědětVymazat
  2. Tomu se říká fajn počasíčko... :) je ještě celkem kosa, ale sluníčko pěkně zahřeje a povzbudí! :) Hned bych se šla podívat do lesa, jen bohužel nemohu... A tak jen obdivuju probouzející se rostliny zpoza okna. :)

    OdpovědětVymazat
  3. U nás taky odpoledne vylezlo sluníčko a obloha se úplně vyčistila, ale kytičky nám tady zatím nekvetou žádné.

    OdpovědětVymazat
  4. No vidíš, tak ses taky dočkala. Já jsem dnes čistila skalku a jestli bude zítra taky tak krásně jak dnes, tak určitě něco nafotím.

    OdpovědětVymazat
  5. Děláte všichni, jak kdybyste byli z jiný soustavy a v životě neviděli sluníčko...

    OdpovědětVymazat
  6. Konečně si daly říct?

    OdpovědětVymazat
  7. [1]: Chtěla jsem už taky dát ven truhlíky co mám osázené na jaro, a ještě že jsem to neudělala, ráno bylo -5°C....ale teď už sluníčko valí plnou silou.

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....