19 května 2011

V lese a po svých....

Dnešní krásný teplý a slunný přímo lákal k různým činnostem, ať již k údržbě a úpravě zahrad, projížďkám na kole nebo procházkám, či jen tak k lenošení na sluníčku. Já se věnoval lenošení ať už na tom sluníčku nebo v křesle a panička se věnovala té údržbě. Ale nakonec došlo i na tu procházku. Ať už pro uklidnění, tak i pro řádné proběhnutí a čmuchání. V lese to krásně vonělo, a k paniččině překvapení jsme dokonce slyšeli kukat kukačku. Dřív to prý nebylo nic divného ale jejich čím dál tím méně.
Cestou jsme přešli i na koňskou stezku, která vede i částí zdejšího lesa do Kytína. O tom že je frekventovaná svědčil i otisk koňské podkovky. A panička si povzdychla, že mít takového koníka.....to by teprve byla nádhera a ta pravá romantika.

A když jsme se vraceli zpátky, tak jsme slyšeli i viděli další ptačí unikát a to krkavce kteří zde mají v lese hnízda. Jejich ne zrovna příjemné gráé, graé znělo docela strašidelně a i jejich kroužení nám nad hlavami nebylo zrovna příjemné, zvlášť když to nejsou zrovna žádní drobečkové. A tak jsem se rozběhl hodně rychle domů, aby si mne nespletli z nějakou potravinou . Jen panička byla smutná, že je nestačila vyfotit. I když teda nevím, já jsem z nich tak nadšenej nebyl...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....