03 května 2011

Trochu změna....

Jak je na první pohled vidět, od 1.5. se změnilo barevné "vyvedení" mého blogu. Původně jsem počítala s tím, že tato změna bude k ročnímu výročí mého blogu, jenže v tu dobu budu s Bobešem na chatě a připravovat se na výstavu a nevím jestli budu mít sebou noťas tak bych to pravděpodobně nestihla. Ale i datum 1.5. je vcelku výhodné, je svátek práce a tak jsem slavila tím že jsem se dala do změn. Jestli k lepšímu, tedy hlavně pro vás kdo ke mně někdy juknete co je nového, to nevím, to mi musíte napsat, jestli je vám toto barevné provedení sympatičtější.
Můj blog vznikl původně jako náhrada klasických webovek které by přiblížili tyto pejsky většímu okruhu lidí. Jenže pak se začala nabalovat i jiná témata, rozšiřovalo se i zaměření až nakonec dostal dnešní podobu. Zatím se nic až tak moc měnit co se týče zaměření nebude, možná přibudou nové rubriky a ankety.
Takže vám všem kteří ke mně zabrousíte náhodou, kteří zabrousíte víckrát a i těm kteří se již stali stálými návštěvníky za ten skoro rok existence děkuji za přízeň, a pokud máte nějaké nápady co by se mělo změnit, co by mělo přibýt nebo zase naopak ubýt, zda změnit úpravu fotografií, a pod. napište mi, a já se pokusím to napravit.
Takže doufám, že se při dalších návštěvách mého blogu budete bavit alespoň STEJNĚ!!!!!!!

6 komentářů:

  1. Je to hezčí a veselejší, už jsem si všimla včera. Ten pes u klávesnice je "boží".

    OdpovědětVymazat
  2. Skoro ako náš Gero. Ináč pekná zmena. Ahoj

    OdpovědětVymazat
  3. [3]: Viď, to bylo první co mě napadlo když jsem ho viděla.Ahojky

    OdpovědětVymazat
  4. Barvami jsi se taky přesunula do Švédska

    OdpovědětVymazat
  5. [5]: Ale jen trošičku, šedou tam nemáte.

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....