22 května 2011

Hádanka, aneb co je to?........

Že se při pracích na zahradě najdou v zemi i lecjaké zajímavosti mi jistě zahrádkáři a zahrádkářky potvrdí. Tuto záhadnost jsem našla na chatě, při úklidu části pozemku kde nám káceli stromy. Takže si zkuste tipnou co že to vlastně je, ale určitě to není nový model auta pro Kukyho..... Těším se na vaše tipy v komentářích.

16 komentářů:

  1. Nu, upřímně řečeno.. nevím. Vypadá to jako kus kmenu nějakého stromu, či něco takového. Možná ještě spíš kmen a část větve... Ale opravdu si nejsem jistá...

    OdpovědětVymazat
  2. Je to asi kus nějakého kmene, ale při troše fantazie mi to příjde jako skelet z nějaké kosti - zvířete. Že by mě inspirovalo kuře k obědu?

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to tady zkoumám, taky mě napadla nějaká ta kostra, vypadá, že ji nějací červíci pěkně prohlodali.

    OdpovědětVymazat
  4. Přidala jsem si vás k oblíbeným - mohu? Zjistila jsem, že máme společná bolavá záda a to je přeci i další z důvodů mimo toho, že se mi váš blog prííímově čte.

    OdpovědětVymazat
  5. worlddandie22/5/11 18:06

    [4]: Vůbec ne, naopak moc mě to těší , a prosím o tykání, na blogu myslím jsou si lidé rovní. A prosím teď o radu, kde najdu URL stránek které si chci dát jako oblíbené?

    OdpovědětVymazat
  6. Velmi ráda, takže:

    OdpovědětVymazat
  7. Tak si tu nad tím lámu hlavu. Určitě je to dřevo, na druhém snímečku jsou vidět zbytky větví, ale fakt nevím. Tvar je to zajímavý, ale víš co? Dám se podat.

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá to jako kus meteoritu , pak taky jako mořská houba a nakonec i jako lebka nějakého zvířete - už hodně zchátralá. je to strašidelný

    OdpovědětVymazat
  9. [1]:Takže milé moje dámy, ty z vás které tipovaly kus dřeva nebyly tak daleko od pravdy, našla jsem to když jsem rozhrabávala staré opuštěné mraveniště lesních mravenců na zahradě u chaty a je to pozůstatek břízy, která tím mraveništěm prorůstala a takhle si na něm ti mravenci pochutnali . Takže žádná lebka ani meteorit nicméně trochu strašidelně jak z jiné galaxie to vypadá .

    OdpovědětVymazat
  10. JUPÍÍ je tu "Návštěvnost bloku" - teda ty jsi šikulka!! A ještě víc mě těší, že jsem KONEČNĚ v něčem PRVNÍ !! ON LINE 1 !!

    OdpovědětVymazat
  11. [10]: No jo, taky jsem měla radost, že jsem to zvládla, jenže je problém v tom, že blogové statistiky ukazovaly úplně něco jiného než ten Top list. nějak to nepracuje jak by mělo podle něj jsem neměla jedinou návštěvu .Tak nevím, už jsem tam poslala dotaz co s tím, tak se uvidí.....

    OdpovědětVymazat
  12. Přišel jsem po funusu, rozuzlení hádanky tu je, tak aspoň něco od věci. Jelikož jsi dala špatný web, dostal jsem se k tobě na profil. Máš tam bydlím v Rybníku. To je vesnička nebo rybník? A prý tam spíš. S vodníkem?

    OdpovědětVymazat
  13. [12]:Jo, klasika, zapoměla jsem jedno D. Rybník je vesnička u České Třebové, dřív to byla část Č.T. Asi proto se jiná část jmenuje Parník . A s vodníkem spát nemůžu, protože tu žádný rybník není, jen ten  názvu. I když, abych neurazila tu místní sběř, tak tady znovu zrekonstruovali takovou malou údolní přehradičku mezi lesy. Je to tam hezké,ráda tam chodím se smečkou na procházky. A o "přehradníkovi" jsem zatím nide neslyšela.

    OdpovědětVymazat
  14. [13]: Zajímavé, že Českou Třebovou znám jen z hlášení na nádraží. Myslím že tam byla či je přestupní stanice. Tak bych se tam měl jednou podívat, když je tam hezké okolí.

    OdpovědětVymazat
  15. [14]: Bývávalo, stanice sice stále je, ale ona dřívější důležitost pro národní hospodářství dávno vyšuměla do ztracena. Asi pro to, že i ČD tak nějak vyšuměla a přetransformovala se v něco silně připomínající chobotnici..a to okolí je to jdiné co tu za něco stojí !

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj :) začla jsem psát příběh na pokračování :) přijď se prosím mrknout a hodnotit :) díky moc předem :)

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....