02 února 2011

Něco pro odlehčení....

MURPHYHO ZÁKONY A DOMÁCÍ ZVÍŘATA

Zákony o výběru vhodného štěněte.....
Srdíčkovej

Huhfleischův zákon o přetvářce.....

Vyberete - li si deseti štěňat to, které polehává v koutě košíku a tváří se přinejmenším jako Lao'c, přestane být klidné a vyrovnané přesně ve chvíli, kdy s ním překročíte práh vašeho bytu.

Doplněk k tomuto zákonu.....

Doporučí - li vám chovatel štěně s tím, že je to takový hodný ňouma, který by mouše neublížil, můžete vzít jed na to, že budete do konce psího života platit sousedům zakousnuté slepice.

Briskův zákon o skotačení.....

Štěně, které si vás na první pohled získá svou hravostí a čilostí, bude po zbytek své existence ve vašem domě pouze tupě ležet na gauči a zoufalé házení gumovou kostí bude komentovat maximálně lehce ironickým pohledem.

Breedův zákon o štěněčím charakteru....

Vyberete - li si štěně podle vlastností, přisuzovaných určitému plemeni v atlasu psů či jiné kynologické knize, vaše štěně bude mít vlastnosti naprosto opačné.

Doplněk k tomuto zákonu....

Ze třech psích vlastností, které vás nejvíce přivádějí k šílenství, bude mít vaše štěně čtyři a více.

Pes
Zákony o štěněčí hygieně.....

Tiskový recyklační zákon....

Noviny, které umístíte do koupelny proto, aby na ně štěně chodilo vykonávat velkou potřebu, zůstanou netknuté až do té doby, kdy k vám příjde význačná návštěva.

Časová posloupnost tiskového recyklačního zákona....

1. Ve chvíli, kdy k vám příjde význačná návštěva, nebude v koupelně svítit světlo.

2. Význačná návštěva zamíří z koupelny přímo do obývacího pokoje.

3. V okamžiku, kdy zjistíte skutečný rozsah katastrofy, přiběhne k ván štěně s radostně zdviženým ocáskem a bude se dožadovat pochvaly, jak skvěle se zhostilo dodržování osobní hygieny.

Zákony štěněčích her.....

Zákon nepostradatelnosti.....

Štěně si bude hrát zásadně s tím, co považujete za nezbytné pro spokojený život.

Přímá konkretizace zákona nepostradatelnosti podle dr.Stumblerové.....

Kromě bačkor, to budou televizní telefonní kabely, perský koberec, rodinné album obsahující fotografie, od nichž neexitují negativy, oblíbené knihy, které se již nedají koupit v běžné síti knihkupectví, magnetofonové kazety a CD disky, které se nedají koupit v běžné síti prodejen, suvenýry z dovolené, na kterou už nikdy v životě nepojedete, medvídek, s nímž jste si nejraději jako děti hrály, pera značky Parker, krajkový ubrus, drahá kabelka s krokodýlí kůže, vaše nejlepší společenské šaty od renomovaného módního návrháře šité na zakázku, šperky, zlato a bankovky o větší nominální hodnotě než 500 Kč, případně ekvivalent v zahraniční měně, kreditní karty, záruční listy od veškerého vybavení domácnosti, daňové přiznání, rodný list, řidičský průkaz, občanský průkaz, cestovní pas, maturitní vysvědčení, diskety s prací, na níž jste potili krev rok a více a od níž nemáte jedinou další kopii, ustřižky od zaplacených složenek, nezaplacené složenky, tiket loterie na němž je minimálně třetí pořadí, vyhrávající losy a podobně.

Ale nezoufejte, každý zákon má i svou vyjímku, tak doufejte, že se vztahuje i na vaše nové štěně.....
Nejlepší přátelé

2 komentáře:

  1. Tak to mě opravdu pobavilo. Myslím, že by se to dalo poměrně úspěšně aplikovat i na kočky. O tom svém domácím škůdci bych mohla vyprávět. Náš jezevčík Filda kdysi ohlodal schody, které z přední části byly "dekorovány" modřínem a na vrchu byl nalepený koberec. Postupoval systematicky, žádný nevynechal. A to byl bez dozoru asi hodinu.

    OdpovědětVymazat
  2. Svatá pravda, fakt je, že moje první štěně mělo u nás ráj na zemi, já pak peklo s uklízením (překousaný kabel k počítači, okousaná proutěná truhla, z fikusu benjaminus vytvořilo překrásnou bonsai = fakt, mělo umělecký vkus!), naštěstí přežilo a já se naučila dávat z dosahu všechno, o co jsem nehodlala přijít. Stejně mě nepřestávají překvapovat, a to jsem myslala, že jsem dokonalá!!!!

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....