09 února 2011

Dneska to bylo lepší.....

DUOCACIB BRNO, den druhý.....

Na druhý výstavní den jsem se pěkně vyspal do šediva(jelikož JSEM šedivý, nemůžu říct do růžova) a znovu jsme po ránu zamířili směrem na Brno.Tentokrát už byli všichni u kruhu dřív než my, protože kromě nás všichni v Brně spali v hotelu a nebo jako moji tátové, u Bredova pánečka.
Tentokrát s paničkou místo pánečka jeli Ondra a Lucka. Vybrali jsme si místo u kruhu, zaparkovali klec a křesílko, a začalo zase načesávání. Paničce přibyl na úpravu kromě mne i táta, tak si musela dát záležet, aby se na ní Mirka, která jinak tátu pořád krásně připravuje, nezlobila. Ale asi to nebylo nejhorší, protože jednu chvíli si nás Mirka spletla, myslela si že táta jsem já, a paničku pochválila jak pěkně mne zas připravila .


A přišla chvíle velké odvety, nastoupili jsme s bráškou a chodili jak o život. Ale jelikož se vystřídali rozhodčí, tak tentokrát opět po velkém rozhodování a porovnávání jsem ten lepší byl já! A zase se paní rozhodčí nemohla dlouho rozhodnout, kdo z nás dvou je lepší. Tak jsme si stejně jak loni s bráškou vyměnili pozice.
A já nakonec pomstil i tátu, protože toho italského gigola jsme odsunuli ze všech vítězných pozic.
Sice táta zase skončil na třetím místě, ale tentokrát vyhrál všechny tituly Dezzi.
Takhle se táta statečně vyrovnával se svojí prohrou, prostě si dal dvacet......
Tenhle fešně vypadající pejsek který tak pozorně kouká co jeho páneček dělá, je bráška Bredík....


DUOCACIB Brno,6.2. V1,CAC,res.CACIB,rozhodčí p.Alena AUERBACH,Česká republika

Žádné komentáře:

Okomentovat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....