05 května 2021

Do mokra ....

 


.... mokré fotky. Jak už bylo psáno na jednom
blogu. Rozpačité jaro přechází v nerozpačitou zimu nebo přímo ukázkový podzim se silným větrem, deštěm a celkově hnusnem.
Což dnes je opravdu echt. 

Díky těm rychlým změnám počasí mě bolí
celej člověk a pravá ruka nejvíc. Aby se to nepletlo, díky tomu že se jí snažím odlehčovat, odnáší to levá a opět se vrací i bolesti levého zápěstí, s kterými už jsem ortopeda otravovala před dvěma lety. Připadám si, že se pomalu rozpadám. Zítra jdem na očkování a mě je už teď nějak nedobře. Asi psychika zas dělá své. 

A aby toho nebylo málo kocour soplí, kejchá, frká
nechce se ho to pustit a po včerejší noci měl Bobeš měl hodně krvavou moč. A samozřejmě jako vždy přijdou tyhle problémy v okamžiku kdy mám v peněžence i na účtu průvan. Takže dnešní fotky nebudou vůbec optimistické.













Když jsem vás včera tak trochu zmátla názvem článku, tak tady je tedy chlupáč čtyřnohý. Jarní Myšpulín






29 komentářů:

  1. Mokré fotky, ale krásné.
    Čtyrnohý chlupáč je kráááásně fotogenický ! :-)
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To oni jsou oba, jenže fotit se nechá jen Myšpulín. Bobeš dělá šílený drahoty a obstrukce.

      Vymazat
  2. Vendy, vím, že se opakuji, ale ty opravdu umíš s foťákem čarovat. Obdivuji hlavně ty s kapkami vody, kde se zrcadlí stromy. Myšpulín je fešák. Držím palce, aby bylo Bobšovi a kocourovi brzy líp.
    Také jsem měla jít zítra na očkovaní, ale dnes jsem registraci zrušila. Od soboty mám zažívací problémy a tak jsem to vzdala. Držím palce, ať to oba dáte.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak to c tou krví ráno vypadalo strašidelně, tak odpoledne už to bylo v pořádku. Jak s močí, tak stolicí. Nevím co to bylo za epizodu... Já očkování dneska riskla, včera jsem musela fofrem k doktorce s bolestmi na levé straně podbřišku. Minimální nález v moči byl, ale já to už chci mít za sebou. Uvidím jak se to bude vyvíjet dál. Kontrolu mám v pondělí a tak kdyby se to horšilo, atb si vezmu pak. Teď jsem si je ještě nebrala.

      Vymazat
  3. U nás ráno pršelo, jako na podzim, a teď je zase jako na jaře, krásně svítí sluníčko. Fotky jsou moc hezké, Myšpulín je pravý model :D Snad ta nepříjemná bolest ruky brzy přestane ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady je to tak po dvou minutách ty změny. Blázinec.... bolest ruky přestane (doufám) až po operaci. Jiná léčba už není. Myšpulín se fotí dobře, ten i posedí. Bobeš ne.

      Vymazat
  4. Co se teď u nás děje je děs.Nad Kozákovem černo a hrozný vítr až se stromy ohýbají.A dělníci staví na baráku lešení na nové balkony.
    Tvé fotografie jsou úžasné,kapky dokonalé.
    A psisko kouzelné.Ať je u vás všem dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvidíme jak budeme reagovat. Tady se to zas střídá, slejvák, slejvák a do toho sníh, sluníčko, vítr... poblázněný počasí. A zima jak v morně.

      Vymazat
  5. Vendy, fotky jsou kouzelné, zejména Myšpulín. 👍👍 Zákony schválnosti fungují neomylně, nikdy nezůstane při jednom. Držím tvým čtyřnožcům pěsti, aby byli co nejdříve (a pokud možno i levně) v pořádku.
    My byli s mužem na očkování v pondělí. Musím ocenit, jak to mají na Homolce báječně zorganizované. Lékaři v jednotlivých boxech, stejně tak i sestřičky s injekcemi a pak posezení v konferenční místnosti. Když jsem pak večer viděla záběry z O2, kde lidé sedí na židlích, bez jakéhokoliv soukromí, bylo mi z toho na 🤮. Kdyby tam alespoň dali plenty. Jako když se hromadně vakcinuje hospodářské zvířectvo.
    Ruka mně začala bolet v noci, inteligentně jsem si na ní totiž lehla a bolest mě probudila. Včera jsem byla taková chcíplá, ale bolest odeznívala. Jen jsem se nemohla zahřát, takže jsem ve finále ležela zachumlaná do deky. Muž to měl stejné, s tím rozdílem, že jeho ruka nebolela vůbec. Ale byl také zmrzlý.
    Držím pěsti tobě i manželovi, aby to bolelo co nejméně a hlavně aby to bylo bez nějakých vedlejších účinku. 🍀🍀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nezůstane, odpoledne mne vezl muž na středisko, protože jsem měla docela nemilé bolesti v podbřišku. Nenahmatala doktorka nic, jen slabý nález v moči a CRP v normě. Ale stejně mi napsala doktorka atb a kapky proti bolesti. Jenže dneska to očkování. Tak jsem zariskovala, atb si nevzala, a šla na očkování. Buď si je vezmu až večer (mám je po 12 hodinách) anebo to nechám. Pokud to není tak strašný nález tak si říkám, že čím míň atb do sebe člověk bude cpát, tím líp. Stejně jdu v pondělí na kontrolu a jestli to bude horší, tak si je začnu brát. Tady to mají v ordinaci, manžele berou najednou. Sice pak čekáš na chodbě, ale to už je detailík. Stejně jsme tam seděli jen pět minut a pak jeli domů.

      Vymazat
  6. Květy s kapkami v detailu jsou působivé, je skoro nepochopitelné, jak se takový obrovský míč udrží a neskutálí na zem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je focené v listech kontryhelu a tam se ty kapky drží krásně. Jinak ty kapky byly docela malé, jen jsem dělala velký výřez.

      Vymazat
  7. Moc pěkně zachycený strom v jedné z kapek rosy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to jsem jako vždy přišla až v počítači. Zkusila jsem výřez a ejhle ono se tam ukázalo tohle. Když se podíváš pozorně, tak je skoro na všech těch kapkových fotkách.

      Vymazat
    2. Obrázek s kapkou a stromem se mi nejvíc líbí. Někdy vznikne unikát náhodou. Přeji ti i dál dobré světlo a jistou ruku ☺

      Vymazat
  8. To je zase krásy a nádhery!
    Vendy, moc tě zdravím a chlupáče hladím!
    Helena

    OdpovědětVymazat
  9. Krásně kapičkové obrázky, Myšpulín je boží 😊.
    Mamina jde taky dnes na očkování, a to ještě před měsícem vykřikovala, že v žádném případě 😀.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, kluci jsou božani oba. Akorát Bobeš se nenechá moc fotit. V tom jsme stejný :D. Hele, řeknu ti to takhle. Já nejsem skalní příznivec tohodle očkování ani toho co se okolo toho děje a už vůbec v to nevěřím jako že to je všelék. Nakazíš se stejně, nakazit můžeš stejně jen snad nemáš tak těžký průběh. A to vlastně taky nevíš, protože ti můžou nakecat co chtějí. Ale pokud by to mělo pomoct k tomu, že se dostaneš i někam ven, tak to prostě udělám. I když to není povinné a tvrdí vláda, že žádná diskriminace ti za odmítnutí nehrozí, já tomu nevěřím. Udělali si z lidí rukojmí ve jménu ochrany jejich životů. Což ve skutečnosti znamená sběr bodíků do voleb.

      Vymazat
    2. Čísla z Izraele ukazují na překvapivě ohromné procento lidí, kteří jsou po očkování vůči imunní. Takže za mě cajk 😀. Mamka to udělala ze stejného důvodu, jako ty, takže to chápu.

      Vymazat
  10. Vendy,ze všech kytek se mě nejvíc líbí Myšpulín ! Ruka mě bolí taky, po očkování, ale to přejde. Vůbec jsem měla nějakou divokou reakci - horečku, motala jsem se a zvracela. Ale už je líp...Zdraví Tě Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já jsem zvědavá co mne potká za reakci. Aby toho nebylo málo, včera odpoledne jsem skončila u doktorky, protože mne bolelo silně v podbřišku. Ono se to táhlo od neděle, jenže to jsem si říkala, že to mám od toho, jak jsem v sobotu ryla díry na výsadbu, a navíc to přestávalo třeba na půl dne bolet. Jenže pak se ty intervaly mezi nebolením zkracovaly a včera už mne to bolelo dost, i při chůzi. Takže místo do práce mne muž vezl na středisko. Nějaký malý nález v moči byl, ale nic tragického, ale stejně jsem dostala atb, kapky na bolest a klidový režim. No a co teď, když dneska jsme měli očkování.... tak jsem trochu zariskovala, atb si vezmu až dnes večer, a na očkování jsem šla. Už to chci mít za sebou. Aspoň mám ty tři dny klidu co po očkování mají být ... a nemusím si vymejšlet. Zatím je klid po pěšině, tak se uvidí později a zítra. Myšpulín je narozdíl od Bobeše manekýn, ten se fotit nechá...

      Vymazat
  11. Moc hezké fotografie. Hlavně se opatrujte . Přeji zdravíčko celé rodině i zvířecím kamarádům.

    OdpovědětVymazat
  12. Vendy, fotky jsou krásné. Článek neni6 moc optimistický. Je mi líto tebe i Bobeše. Před očkováním jsem měla také divné myšlenky a zdálo se mi, že bych měla sepsat závěť. Naštěstí vpich necitelný, až asi po 8 hodinách bolest v rameni při pohybu. Třetí den ráno, jako když utne, po bolesti ani památka. Jenže tebe toho bolí vice. Tak držím palce, ať se všichni brzdy zotavíte.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na závěť jsem až nemyslela, ale bylo mi nedobře tak, že jsme jeli k doktorce. Slabý nález v moči a malinko, ale opravdu malinko zvýšený CRP. Asi jsem trochu přistydla při práci na zahradě. Taky nebylo vůbec to bodnutí cítit a zatím ani ruka nebolí. Možná tak trochu hlava, ale ta mě pobolívala už včera. Bobí už zas krev v moči nemá, má ji krásně čistou. Tak nevím co to bylo za epizodu. Akorát ten kocour furt chrchlá...

      Vymazat
    2. Kocourka je mi líto. Snad se z toho vylíže brzy. Veterináři jsou drazí. Držte se.

      Vymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....