10 října 2018

Skelety ....



Následujících pár desítek (nebojte se, já je ještě proberu) fotek pochází právě z mých hokuspokusů s lightboxem. Fotila jsem květy, fotila jsem skelety různých rostlin které tu mám už delší dobu pro případ toho, že dojdou fotky v archívu a fotila jsem i peříčka, která se mi kde líbily a sebrala jsem je. Dnes se
tedy podíváme na skelety. Jinak jsem na to po dlouhé
době opět vytáhla heldu a mezikroužky 

                        Tohle zbylo ze souplodí magnólie po zimě




Zkoušela jsem i různé ostření. Tedy přesněji, na různá místa





Tohle zas kdysi byl květ mochyně. 
Ta známá oranžová lucernička...





Výjímečně jsem fotila na bílém pozadí, na černém to nebylo ono. Ostatně to budete moci posoudit později ...

8 komentářů:

  1. Jsou to báječné záběry. (Trochu mě vadí, že se na komentáře těžce dostávám, ale snad to zvládnu jednodušeji...) Přinejhorším budu sledovat bez komentáře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tímhle se dokážu vyblbnout hodně. A co to ještě zkusit přes pravidelné čtenáře? Já nevím jak tam to je s komenty. Nevím jak se mi na komenty dostávají jiní a přes co si dali odběry nových článků. A pokud by byly problémy i dál, dá se komentovat na mém původním blogu.

      Vymazat
  2. To je jak z pohádky, nebo možná z hororu...

    OdpovědětVymazat
  3. Skelet mochyně bych si také ráda nafotila. Jen se mi nikdy nepodařilo ten skelet získat. Měla jsem spoustu lampionků a myslela si, že se časem vysuší, ale ony držely stále a nebo se prostě prolomily.

    OdpovědětVymazat
  4. Je opravdu úžasné, jaké detaily umíš zachytit, je to skoro jako z mikroskopu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, ale z mikroskopu by to bylo krásně ostré celé, vlastně to samé i s makroobjektivem. Vzhledem k tomu, že jsem fotila heldou, tak s mezikroužky můžeš zachytit ostře jen něco. Ale proto mne to baví, že to je trochu něco jiného než klasická makrofotografie ostrá jak břitva.

      Vymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....