30 ledna 2012

Dneska s minimem slov....

Zároveň s upozorněním na nové TT na FB mi na zeď došly shodou okolností tyto tři fotografie. A tak mne napadlo, že k onomu tématu se snad nic víc nehodí. Samo téma je hodně silné ale myslím že tyto fotografie ho jen podtrhují. Čiré zoufalství z toho jak se dokážeme chovat k těm nejvíc bezbranným, zoufalství nad tím kam jako lidé směřujeme a co nás vlastně vede k tomu chovat se tak jak se začínáme chovat. Vím že ty dvě fotografie jsou hodně kruté ta třetí je jen trošku zmírňuje.....




Víc pro dnešek k tomuto tématu nemám.....

10 komentářů:

  1. Co k tomu dodat , je to hrůza.

    OdpovědětVymazat
  2. Ono taky hrůza a zoufalství patří nerozlučně k sobě....

    OdpovědětVymazat
  3. Zoufalství hlavně vidím v tom, že lidé se nad hladem a bídou pozastaví jaká je to hrůza a pak si spokojeně zajdou do Teska a naloží si plnej vozík žrádla.

    OdpovědětVymazat
  4. A hlavně, že řveme kvůli DPH a krizi!? Jinak - podobné obrázky se pořizují, montují a rozšiřují na objednávku...,svůj účel, jak vidno, plní.

    OdpovědětVymazat
  5. [3]:dokud ho nepocítíš na vlastní kůži, tak ti tomoc neříká....

    OdpovědětVymazat
  6. [5]: Nechci aby to vyznělo příliš cynicky, ale v té Africe dosud jakžtakž funguje přirozený přírodní výběr. Přežije tam jen tolik lidí, kolik je Afrika schopna uživit. Přežití těch dětí by znamenalo jen další hladové krky na již dnes dost přelidněné planetě. Chápu, že u žen-matek s tímto názorem však příliš nepochodím.

    OdpovědětVymazat
  7. [3]: Oni by si ti chudáci taky nacpali plné vozíky, kdyby tu možnost měli a taky by se vůbec nezabývali tím, že někomu jinému to jídlo může chybět. Taková je prostě realita života.

    OdpovědětVymazat
  8. [7]: Máš pravdu, na chudých zemích prospívají ty bohaté.

    OdpovědětVymazat
  9. [Smazaný komentář] Vidíš a je zvláštní že zatím to komentujou jen pánové....

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda, že mi zde své komentáře zanecháváte ....